Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιούλιου Βερν, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ώρα 11.30 π.μ.
  Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής DOMINUS KIDS THEATER μετά την επιτυχία των παραστάσεων επιστρέφει για δεύτερη χρονιά το φετινό χειμώνα,  με το έργο του Ιούλιου Βέρν που ταξιδεύει πάντα μικρούς και μεγάλους «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» σε πρωτότυπη μουσική και στίχουςΑΛΓΙΜΩΤΡΑ. 
   Η παράσταση θα δοθεί στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ναταλία Δραγούμη και....  ο Μέμος Μπεγνής, οι οποίοι μετά τη θεατρική παράσταση «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά θα δοκιμαστούν σε νέες περιπέτειες.
Υπόθεση του έργου
Ο αριστοκράτης,  ιδιόρρυθμός  και γεμάτος  φαεινές ιδέες ΦιλέαςΦογκ, στοιχηματίζει  ολόκληρη την περιουσία του, ότι μπορεί να πραγματοποιήσει το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες. Σε μια εποχή  όπου δεν υπήρχαν αεροπλάνα και τα ταχύτερα μέσα μεταφοράς ήταν το ατμόπλοιο και το τρένο. Παρέα με τον πιστό του ακόλουθο, το Γάλλο Πασπαρτού, ξεκινούν μια περιπέτεια με αντίπαλό τους το χρόνο, τα απρόοπτα εμπόδια, αλλά και τον επιθεωρητή Φιξ,  που γίνεται η σκιά τους, καθώς τον θεωρεί το βασικό ύποπτο για τη μεγάλη ληστεία της τράπεζας του Λονδίνου. Σταθμός σε  αυτό το συναρπαστικό του ταξίδι, θα είναι η συνάντησή του με  την Ινδή πριγκίπισσα Αούντα. 
Τιμές εισιτηρίων:10€ Προπώληση 12€ στο ταμείο του Θεάτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: