Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής στην Πέλλα να κόβει μόνο πίτες, δεν πάς πουθενά..

Editorial
  
Σε μια περίοδο όπου οι τοπικές κοινωνίες και κοινωνικές ομάδες ενώνουν τη φωνή τους, διαμαρτύρονται και διεκδικούν για μια σειρά από κομβικά ζητήματα που αφορούν την επιβίωσή τους, τα κομματικά Όργανα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Πέλλας δίνουν  την εντύπωση ότι βρίσκονται σε λήθαργο. 
   Αύριο έχει προκηρύξει από Συνδικαλιστικές Οργανώσεις  Πανελλαδική Απεργία όπου αναμένεται να συμμετέχουν χιλιάδες εργαζόμενοι.
   Παράλληλα υπάρχει και η θλιβερή επέτειος του εγκλήματος των Τεμπών για το οποίο εγείρονται σοβαρότατα ερωτήματα τόσο για τη διαδικασία στην  Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής όσο .... για τις παραλήψεις στην προανακριτική διαδικασία. 
Η κοινωνία είναι σε αναβρασμό βιώνοντας την ακρίβεια, την ανασφάλεια και την απαξίωση των αιτημάτων της και αυτό φαίνεται ότι δεν συγκινεί τα παραπάνω κομματικά Όργανα που ούτε μια τυπική ανακοίνωση  συμπαράστασης ή έστω  ένα τυπικό κάλεσμα στην Απεργία δεν έδωσαν στη δημοσιότητα. 
Αντίθετα η πρόσφατη κοπή της καθιερωμένης ετήσιας πίτας, έτυχε της σχετικής δημοσιότητας  με τις αντίστοιχες … φυσικά φωτογραφίες.
Με αυτό το βηματισμό κάτι μου λέει ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής  δεν θα βλέπει μόνο την ουρά της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: