Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πολιτική εκδήλωση στην Εδεσσα

 Την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 19.30 το απόγευμα στο Παρθεναγωγείο της Έδεσσας η Ν.Ε.ΣΥΖΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με ομιλητές τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής, δημοσιογράφο Γιώργο Καραμέρο και τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Αντώνη Τουμανίδη απ ό Σκύδρα και Γιώργο Νούσκαλη από Θεσσαλονίκη. Το πρωί της Παρασκευής τα στελέχη της Αριστεράς θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην αγορά της πόλης των Γιαννιτσών.
  Για την Ευρώπη που θέλουμε, την Ευρώπη της Δικαιοσύνης, της Αλληλεγγύης ... 

Περισσότερα ...

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στα Γιαννιτσά

Η Τ.Ε. Πέλλας του ΚΚΕ διοργανώνει το Σάββατο 1 Ιουνίουστις 20:00 πολιτική εκδήλωση στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών (πλατεία ΕΠΟΝ).
Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και συνταγματάρχης εν αποστρατεία Ανέστης Τσουκαράκης.

Περισσότερα ...

4ο Περιβαλλοντικό & Αθλητικό Φεστιβάλ «ΑΓΑΠΩ ΛΟΥΔΙΑ» – Μη λείψει κανείς!

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών (Ν.Ο.Γ.) και ο Δήμος Πέλλας, με την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και με οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό &  το περιβάλλον, διοργανώνουν μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητες  ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΣ, τον Λουδία, με κύριο στόχο την διασκέδαση μικρών και μεγάλων. 
   Την Κυριακή  2 Ιουνίου,  από τις 10:00 το πρωί μέχρι στις 14.30 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου, στο Λουδία Γιαννιτσών, οι επισκέπτες όλων των ηλικιών μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για να ... 

Περισσότερα ...

Ημερήσια εκδρομή στα Τρίκαλα

Με αφορμή τη λήξη των κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής και όλων των ποιμαντικών συνάξεων η ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών διοργανώνει ημερήσια εκδρομή το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 στα Τρίκαλα όπου θα πραγματοποιηθεί προσκύνημα:
- στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Κόρμποβο
- στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Ζάρκο
Θα πραγματοποιηθεί επίσης επίσκεψη στη πόλη των Τρικάλων.
Ώρα αναχώρησης:...

Περισσότερα ...

Ανασφαλής για τους πολίτες η «γέφυρα μνημείο», έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής

Ενημέρωση προς τους Δημότες 
 Προτροπή μη χρήσης της γέφυρας του Πλατανότοπου 
μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

  Κοινοποιήθηκε στο Δήμο Πέλλας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Γιαννιτσών τεχνική πραγματογνωμοσύνη, που διενεργήθηκε στα πλαίσια διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, σε σχέση με τη γέφυρα του Πλατανότοπου.
  Το συμπέρασμα της υπογράφουσας την πραγματογνωμοσύνη μηχανικού της Π.Κ.Μ. είναι ότι «δεν υπάρχει βεβαιότητα για την ασφαλή συμπεριφορά της γέφυρας από χρήση πολιτών»...

Περισσότερα ...

EDESSACHERRYFESTIVAL Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στους Επιχειρηματίες της Περιοχής

Πρωτογενής τομέας, Τουρισμός
 και Επιχειρηματίες  ενώνουν τις δυνάμεις τους.

   Με στόχο την συστηματική ανάδειξη του Κερασιού ως μοναδικού τοπικού προϊόντος και την διασύνδεσή του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό σε επίπεδο Δήμου Έδεσσας, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεωντου Edessa Cherry Festival.
   Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/05/2024 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας, συναποφασίστηκε από τους παρόντες επιχειρηματίες εστίασης, η διοργάνωση του Edessa Cherry Festival το οποίο θα ...

Περισσότερα ...

Τα ιδεώδη του Ολυμπισμού αναδείχθηκαν στους σχολικούς αγώνες του Πενταπλατάνου

  Με κεντρικό σύνθημα «Με του Ολυμπισμού τα ιδανικά παίξε μπάλα ομαδικά»,ολοκληρώθηκαν οι αθλοπαιδιές με τους αγώνες ποδοσφαίρου των 12 δημοτικών σχολείων (11 Γιαννιτσών και του Πενταπλατάνου) στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.
  Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον ύμνο του Ολυμπισμού και τον όρκο του αθλητή, από τα 200 και πλέον παιδιά των δημοτικών σχολείων, ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι-μικρής διάρκειας- ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ των σχολείων, χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα, αφού σε όλα τα σχολεία στο τέλος ....

Περισσότερα ...