Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

EDESSACHERRYFESTIVAL Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στους Επιχειρηματίες της Περιοχής

Πρωτογενής τομέας, Τουρισμός
 και Επιχειρηματίες  ενώνουν τις δυνάμεις τους.

   Με στόχο την συστηματική ανάδειξη του Κερασιού ως μοναδικού τοπικού προϊόντος και την διασύνδεσή του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό σε επίπεδο Δήμου Έδεσσας, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεωντου Edessa Cherry Festival.
   Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/05/2024 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας, συναποφασίστηκε από τους παρόντες επιχειρηματίες εστίασης, η διοργάνωση του Edessa Cherry Festival το οποίο θα ... οργανωθεί στις 14 -15 και 16 Ιουνίου. Λεπτομερές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα. 

Όσοι επιχειρηματίες εστίασης ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο EdessaCherryFestival, με τις επιχειρήσεις τους,μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 31/05/2024. 

Η εκδήλωση έχει σε μεγάλο βαθμό σχεδιασθεί στις συναντήσεις με τους επιχειρηματίες που έχουν ανταποκριθεί έως σήμερα με την συνδρομή του συλλόγου Καφεζυθεστιατόρων Έδεσσας. Στο EdessaCherryFestivalσυμμετέχουν φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής, με θεματικέςαναφορές τα βασικά αγροτικά προϊόντα της περιοχής και συγκεκριμένα το κεράσιπροσπαθώντας παράλληλα να ενισχύουμε την τοπική επιχειρηματικότητα.

 Η εκδήλωση οργανώνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Έδεσσας. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Edessa Cherry Festivalστο www.edessacity.gr καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 2381023101 ή στο 6936731739 με την Κα Νεδέλκου Εύα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: