Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Συγκάτοικοι στην πολυκατοικία;

Το ότι η Κατερίνα Ρουσοπούλου φλερτάρει με το συνδυασμό του Γρηγόρη Στάμκου το έχουμε γράψει πρώτοι εδώ και καιρό. Μάλιστα η συνεργασία μάλλον πάει να επικυρωθεί και αναμένεται το όνομα της πρώην αντινομάρχη να φιγουράρει στη λίστα που θα ανακοινώσει το υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας. Ωστόσο η συνεργασία αυτή, οδηγεί στην άρση της εμπιστοσύνης του φιλοβασιλικού Γιώργου Παπαδόπουλου προς το πρόσωπο του Γρηγόρη Στάμκου τον οποίο δήλωνε ότι στηρίζει μέχρι πρόσφατα. Ακόμη πάντως έχουν να δουν πολλά τα ματάκια μας και να ακούσουν πολλά τα αυτάκια μας, αφού το παρασκήνιο είναι μεγάλο στο χώρο της γαλάζιας παράταξης..

11 σχόλια:

TRT είπε...

Ολα τα Γιαννιτσα γνωριζουν οτι ο Παπαδοπουλος φλερταρει με τον νυν Δημαρχο με ανταλλαγμα μια θεση στο ψηφοδελτιο για την εκλεκτη του.
Που ειδες εσυ την σχεση του κολοτουμπα με τον Σταμκο και πια εμπιστοσυνη ? αυτος αν ξεχαστει λιγο θα κλεψει και τον εαυτο του.
Παρασκηνιο αυτη την στιγμη υπαρχει μονο στο πρασινο στρατοπεδο για τον Δημο που χανετε.

Ανώνυμος είπε...

φΙΛΑΡΆΚΙ TRT ΔΕΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ.

TRT είπε...

Εκλαψα οταν ειδα το ψηφοδελτιο του Παπανικολαου,
που βρηκε τοσους αποτυχημενους Δεξιους και τους εβαλε ;
βραζουν στο ζουμί τους τα στελεχη του Πασοκ για το πανηγυρτζιδικο ψηφοδελτιο, και γαμω τους συμβουλους εχει ο Παπ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάμνος έχει χάσει την μπάλα.Αγεται και φέρεται απο τον Πανίδη που κάνει την προσωπική του ομάδα μέσα στο ψηφοδέλτιο του.Αφού έκαψε τον Τριανταφυλιδη παλιότερα σήμερα συνεχίζει το έργο του στον στάμκο.Στρατηγός της παραταξης ο πανίδης!!!κοιτα να δεις τι κάνει μια παλιοφυλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ . Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ.ΟΛΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ GOLDEN BOY ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΠΟΤΕ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ? ΠΟΤΕ!!!
TRT ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΕΡΗ ΠΕΙΘΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ .ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΑΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

παλι χαλαστηκες Θόδωρε ? δεν βαρεθηκες να γραφεις τριχες ?

pelliotis είπε...

Polik maggas aftos o thodoros afou sas ehei kani na asdxoliste mono mazitou! ise kai gamo tous blogger

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ! ΑΛΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

πιαστικα !!! και τωρα τι γινεται ??? θα με κανεις ντα ντα???

τι λες ρε μεγαλε !!! σ αυτο το blog μονο εγω κι ο Θόδωρος γραφουμε...

Ανώνυμος είπε...

Στις Εθνικές Εκλογές ψηφίζουμε "Εθνική Ελπίδα" και στηρίζουμε "Γιώργο Παπαδόπουλο".

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι ένας άριστος πολιτικός, καλύτερος από κάθε σημερινό πολιτικό. Ξέρει ότι οι βασιλόφρωνες δεν έχουν φωνή, δεν έχουν εκπροσώπηση. Έτσι πιστεύω πως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος έπραξε μία πολύ θετική, πατριωτική, εξαιρετική, εθνοσωτήριο κίνηση ιδρύοντας το Βασιλικό κίνημα, το Πανελλαδικό Πατριωτικό Μέτωπο "Εθνική Ελπίδα" Γι' αυτό

Στις επόμενες Εθνικές Εκλογές ψηφίζουμε "Εθνική Ελπίδα" και στηρίζουμε "Γιώργο Παπαδόπουλο".