Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Κλείνουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πέλλας στο ψηφοδέλτιο του Μ. Μπόλαρη

Έτοιμοι να μπουν στη μάχη για την εκλογική νίκη στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιοι σύμβουλοι, εμφανίζονται αρκετά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αφού έχουν ήδη δηλώσει την επιθυμία τους και δημόσια. Έχουν ήδη κλειδώσει από την περιοχή των Γιαννιτσών οι υποψηφιότητες του αντινομάρχη Σωτήρη Κεχαγιά (φωτο) και του Απόστολου Τσαλταφερίδη ενώ κοντά στη συμφωνία βρίσκεται η πρόεδρος του Ν.Σ. Έλλη Χρηστάκη. Από την περιοχή Έδεσσας Σκύδρας έντονα ακούγεται το όνομα του πρώην Γραμματέα Ν.Ε. γιατρού Γιώργου Θεοδοσίου, του αντινομάρχη Μπάμπη Παυλίδη της προέδρου του ΤΕΕ Πέλλας Παρθένας Ανδρεάδου και την πρώην αντιδημάρχου Έδεσσας Γεωργίας Κικίδου. Από την περιοχή της Αλμωπίας παραμένει στο προσκήνιο του Γρηγόρη Τάσιου, του πρώην αντινομάρχη Μιχάλη Μπογδάνη, του πρώην δημάρχου Εξαπλατάνου Χρήστου Παλίκογλου με εναλλακτική λύση τη συμμετοχή της συζύγου του και μέλους της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πέλλας Καίτης Παλίκογλου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε Σωτήρη καλή επιτυχία!!!!Πιστεύω πως θα ναι σίγουρη αφού έχεις και την ανοιχτή υποστήριξη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πέλλας του Λάκη Βασιλειάδη, που όπου κάτσει και όπου σταθεί για σένα μιλάει.

Ανώνυμος είπε...

ELEOS PIA .............ANTRWPOI POU MEXRI EXTHES DEN IXERAN NA METRANE TWRA SINEXWS TOUS BLEPEIS NA KATEBENOYN SE EKLOGES.IPAME RE PEDIA ...........EPIDI ETIXE MIA FORA NA BGEI DEN SIMENEI OTI PREPEI NA TO KANOYME KAI SISTIMA