Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν κατέθεσαν στεφάνι στον Ομαδικό Τάφο

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η απουσία στεφανιού της Νέας Δημοκρατίας από την τελετή Μνήμης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ομαδικό Τάφο. ¨Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό, αφού στο παρελθόν πάντα εκπρόσωπος του κόμματος έδινε το παρών καταθέτοντας φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες. Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ήταν παρών και με διακριτικό τρόπο παρακολουθούσε την τελετή. Βέβαια αυτό προκάλεσε την αντίδραση μελών του κόμματος που μετά το τέλος της τελετής ζήτησαν το λόγο από τα παρευρισκόμενα στελέχη που φρόντισαν να αποχωρήσουν γρήγορα.

12 σχόλια:

ο Παλιός... είπε...

ποιος Προεδρος Τοπικης ???
αυτη η διορισμένη και αβουλη μαριονέτα ?
έκανε τρομερή παράλειψη και ειναι προσβολή για τους ηρωες αυτης της Πόλης. και μονο γι αυτο πρεπει να παραιτηθει, ετσι κι αλλιως ειναι ανυπαρκτος, 4 μηνες ειναι στην τοπικη και με τοσα σοβαρα θεματα στην επικαιροτητα αυτος ειναι επιδεικτικα ανυπαρκτος χωρις το ειδικο βαρος που πρεπει να εχει αυτη η θεση.
που τον βρηκες αυτον ρε Χάρη !!!

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ξευτίλα.Ντροπή τους ρε πούστη μου....ντροπή. Ποιος είναι αυτός ο καραγκιόζης που έκανε τέτοιο πράγμα;

gipsi blue.. είπε...

Σιγά ρε φίλε ηρέμησε.. Στεφάνι δεν κατάθεσε δεν τους έφτησε κιόλας

Ανώνυμος είπε...

κι ομως gipsy blue απο την θεση που βρισκετε ειναι σαν να τους εφτυσε. Ουτε γι αυτο δεν ειναι Ικανός ο Γκούφη που εβαλαν Προεδρο Τοπικης ΝΔ στην μεγαλυτερη Πόλη του Νομού.
Εχουν να δουν πολλά τα μάτια μας ακομα απο αυτον.

Ανώνυμος είπε...

το ηταν παρων στην Εκδήλωση δείχνει οτι τιμησε την μνημη των δολοφονηθεντων, κάτι σημαίνει αυτο νομίζω.
το γιατί δεν κατεθεσε στεφανι μονο αυτος το ξερει αλλα σιγουρα θα υπαρχει καποιος λογος.
Καλα θα κανετε να ψαχνετε λιγο την καθε "ειδηση" που γραφετε. Αυτο ειναι φθηνη δημοσιογραφια, γιατι δημοσιογραφος εισαι Κυριε Θ.Γ. δεν εισαι Blogger.
και δεν εισαι και ο ποιο αντικειμενικος όντας Έμισθος συνεργατης του νυν Δημάρχου Παπανικολαου !!!

και ο παραπανω Χατζηαβατης ας μαθει πρωτα να μιλαει που αγανακτει κιολας ο ανεγκεφαλος.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι το ποιο εύκολο πράγμα όταν σε κατηγορούν για κάτι? Μα φυσικά να μεταθέσεις αλλού τις ευθύνες!!! θα δείτε φίλοι μου πως αυτό θα κανει ο εν λόγω κύριος... αντί να παραδεχτεί το λάθος του!!! για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

καταλαβες την Πατατα που εκανες και το παιζεις μεντιουμ τωρα ? εμαθες οτι απο Λαθος δικο σας εγινε αυτο και πας να αποποιηθεις τις ευθυνες !

Στάθης είπε...

Το οτι ήταν στην εκδήλωση και δεν κατέθεσε στεφάνι εξηγείται με δύο τρόπους.
Ή ντρέπεται καθώς δεν έχει σχέση με κόσμο αλλα με το παρασκήνιο που τον εξέλεξε.
Ή πως πίστευε πως δεν άξιζε να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη των εκτελεσθέντων.
Και στις δύο περιπτώσεις έχει να κάνει με το πρόσωπο του. Και στις δύο περιπτώσεις όμως δεν είναι άξιος να ανταπεξέλθει ουτε και τις ελάχιστες ευθύνες που απορρέουν απο την ιδιοτητά του. Αρα σωστά δέχεται την χλεύή και τα σχόλια(ακόμα και ανθρώπων που δεν εκφράζονται κόσμια) των μπλόγκερ.Ο άνθρωπος που φέρει επίσημα την εκπροσώπηση της ΝΔ στα Γιαννιτσά λοιπόν, είναι ακατάλληλος είτε απο ψυχολογικής είτε απο πολιτικής κατάστασης.

Fun blogger είπε...

Εκτός από τα δύο παραπάνω Στάθη... είναι υπερ του δεοντος αυταρχικός γιατί κυκλοφόρησε ότι πήγε να ζητήσει και τα ρέστα...το παληκάρι.
Ας ρωτήσει τον Καρασμάνη που κατέθεσε συεφάνι και ασ αφήσουν τις παραριές !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΔΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΔΩΣ στα μούτρα σου.

Γιώργης Λ είπε...

Ρε παιδιά έμαθα ποιος είναι πρόεδρος στην τοπική. Είναι λέει ένας απιθανος , μαριονέτα του Σταμενίτη και του Αλεξίου που όταν του παν πως θα το κάνουν πρόεδρο δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος.Βέβαια δεν το πίστευαν ούτε και οι νεοδημοκράτες που ψαχνόνταν για το ποιος είναι αυτός.Ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος δε το συζητάμε.Αποδεικνύει πως είναι μαριονέτα και όσες δικαιολογίες και να προβάλλει δεν τον ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας.Δεν ξεφτέλισε μόνο το κόμμα του, αλλά πρόσβαλε βάναυσα και την μνήμη των εκτελεσθέντων.