Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Κάτι ψήνεται στο νέο δήμο Πέλλας

Τα τελευταίες ημέρες υπάρχει μια κινητικότητα από πλευράς στελεχών που έχουν γνώση και θητεία στην αυτοδιοίκηση για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου πόλου που θα επιδιώξει να μπει σφήνα στις υποψηφιότητες των δύο μεγάλων κομμάτων. Ηδη ο Ηλίας Πλιόγκας που εξέφρασε νωρίς την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα Στάμκου και με καταγεγραμμένη την επιθετική του στάση απέναντι στον σημερινό δήμαρχο κινείται προς την κατεύθυνση αυτή, Μάλιστα πρόσφατα είχε συνάντηση με κορυφαίο στέλεχος της αυτοδιοίκησης που σκέφτεται σοβαρά το εγχείρημα αυτό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ασκούνται πιέσεις σε στέλεχος ευρύτερης εμβέλειας από το χώρο της γαλάζιας παράταξης που κρατά αποστάσεις από τον εκλεκτό του Σαμαρά, για να συμμετέχει και αυτός και μάλιστα δεν αποκλείεται σε πολύ υψηλό ρόλο

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσο πολύ φοβάται ο Παπανικολαου οτι θα χασει τις εκλογες και κατασκευαζει σεναρια επιστημονικης φαντασίας.
Ο Πλιογκας δεν ειναι βλακας να παιξει το παιχνιδακι σας.
Εχει ηθος, ηρθε μια φορά σε κοντρα για τα πιστευω του, τωρα δεν εχει λογο να ξανακανει το ιδιο.

Ραν είπε...

απο ποιον ασκουνται πιέσεις δεν μας λες...
απο την Τζακρη... η τον Παπανικολαου ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΙΟΓΚΑΣ: ΕΓΩΠΑΘΗΣ -ΑΛΑΖΟΝΑΣ- ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ
ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΤΟΥ

Πελιώτης είπε...

Όσο και να θέλετε να μπλέξετε τον Ηλία δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα.Η δήλωσή του ήταν ξεκάθαρη. Απέχει απ'όλα έχοντας όμως ένα στόχο.Να γκρεμισει την παρούσα δημοτική αρχή.Άλλωστε τα αντιπολιτευτικά επιχειρήματα του Στάμκου για τον Παπανικολάου,προέρχονται απο τα θέματα που ο Ηλίας ανέδειξε στο δημοτικό συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε Πελιώτη τον ακούσαμε να μιλάει;

Τάσος Κ είπε...

Οτι και να σκαρφιστείτε , όσα αστεία και φαιδρά να λέτε, ο Παπανικολάου θα τον πιει κανονικά....εξάλλου εκείνος που τον έχει ξεβρακώσει κυριολεκτικά τα τελευταία χρόνια είναι ο Πλιόγκας.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα σε όσους είναι πολιτικά άσχετοι! Ο Πλιόγκας στα συμβούλια καταπόντιζε τα θέματα και δεν τα αναδείκνυε.Όπως τον αποκάλεσε και κάποιο δημόσιο πρόσωπο, είναι ο" εφιάλτης" της πόλης.Και είχε δίκιο!