Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

«Μαζί για το αύριο…» με εφόδιο την άγνοιά μας

Επιτέλους τυπώθηκε το προεκλογικό πρόγραμμα του Γρηγόρη Στάμκου και ξεκίνησε η διανομή του. Φυσικά παντού κυριαρχεί το μπλέ χρώμα μήπως και καταφέρει να δελεάσει κάποιον δεξιό από αυτούς που τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Αυτό όμως που προκαλεί τρομερή εντύπωση είναι το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο πολυσέλιδο έντυπο δεν γίνεται καμία αναφορά για τις Νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή εποχή. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! Σε μια εποχή όπου η Ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι γεγονός, όπου όλες οι υπηρεσίες προς τους πολίτες βασίζονται στις ψηφιακές εφαρμογές, όπου εκατομμύρια ευρώ διατίθενται μέσα από προγράμματα για να αναβαθμίσουν οι δήμοι τις υποδομές και τα λειτουργικά τους συστήματα, όπου όλοι πλέον οι έλεγχοι ακόμη και αυτοί που αφορούν τα μηχανήματα του δήμου περνούν μέσα από ψηφιακά συστήματα, και φυσικά σε μια εποχή  όπου το ίντερνετ κυριαρχεί, ο Γρηγόρης Στάμκος δεν έχει να προτείνει τίποτα απολύτως γι αυτά.
Τρείς εκδοχές μπορεί να υπάρχουν.
α. Η θα πρέπει να παραδεχτεί ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή τα έχει κάνει όλα, οπότε δεν χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω αυτός,
β. Η θα πρέπει να παραδεχτεί ότι το ξέχασε
γ. Η στην έσχατη περίπτωση ότι δεν θεωρεί σημαντικό αυτό τον τομέα και γι' αυτό δεν αναφέρεται σε αυτόν.

Στην πρώτη περίπτωση αναγνωρίζει δημόσια την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα του Νίκου Παπανικολάου.
Στη δεύτερη παραδέχεται την προχειρότητα με την οποία λειτουργεί το επιτελείο του και φυσικά ο ίδιος που φαντάζομαι  ότι το ελέγχει,
ενώ στην τρίτη περίπτωση ουσιαστικά παραδέχεται ότι αγνοεί τα βασικά στοιχεία και εφόδια για την εφαρμογή μιας σύγχρονης και οργανωμένης διοίκησης που προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους δημότες.
Οποία περίπτωση και αν επιλέξει το ερώτημα θα συνεχίσει να παραμένει ισχυρό για τους πολίτες… ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΔΕ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ 2010-2014 ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΑΝ ΚΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ 2011. ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΑΠΑΡΡΑΔΕΚΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ (ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ) ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ. ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ποια Αξιοπιστία ??? Ποιά εγκυρότητα ???
Ενας έμμισθος Δημοσιογράφος προπαγανδιστής του Παπανικολάου είναι ο Κυριος.

1ον. ο Παπανικολάου έχει το ποιό αχρωμο και γενικολογο εντυπο που εχει τυπωθεί ποτέ σε εκλογες. Κρίμα μια τοσο "γερη" ομαδα να εβγαλε κατι τοσο προχειρο και "φθηνο", περιμεναμε κατι που να προσπαθει να καλυψει την ανυπαρξια σας αλλα τελικα ατυχησατε αλλη μια φορά.

2ον. Ο ΠΑΠ γλυφει τους Κρυαβρυσιώτες σαν να ειναι γλυφιτζουρι ενω όλοι ξέρουμε οτι τους απεχθανεται και ποτε δεν τους ηθελε στον νέο Δημο, αργά κατάλαβε οτι τους εχει αναγκη και φυσικα θα παρει την απαντηση που πρεπει.

3ον. Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι.
ποιες νεες τεχνολογιες που δεν ξερετε που πατατε και που βρισκεστε βρε ασχετοι. Ποια ελευθερη προσβαση στο διαδυκτιο ??? ακομη δεν καταλαβατε οτι πεταξατε εκατονταδες χιλιαδες ευρω και οτι δεν δουλευει τιποτε.

4ον. Που ειναι το μουσειο Μακεδονικού Αγώνα που ειχατε υποσχεθει πριν 4 χρόνια ??? το φαγε η μαρμαγκα ???

5ον. Ποιο Κολυμβητηριο ??? πριν 4 χρονια θα γινοταν αυτο. πάλι υποσχεσεις ???

6ον. Φτανουν οι διεκδικησεις !!! αποτυχατε σε ολες !!!
μην υποσχεστε αλλες, δεν σας πιστευει κανεις.
Οσο και να προσπαθει καποιος δεν βρισκει εναν σοβαρο λογο για να σας εμπιτευθει ξανα.

Εισασταν ανυπαρκτοι και λιγοι 4 χρονια στα ευκολα, γιατι να σας χαρισουμε αλλα 3,5 χρονια στα δυσκολα ???

Ελπιζω να περασει απο την λογοκρισια μια και δεν θιγω καποιον, απλα γραφω την αποψη μου.

Ανώνυμος είπε...

για την ταμπακιέρα θα πείτε τίποτα; γραφει η δε γραφει για τις νεες τεχνολογιες στο πρόγραμμά του ο Σταμκος; Δυστυχως γι αυτον δε γραφει. η πατατα εγινε και τωρα σφυρατε κλεφτικα. ολα ετσι βιαστικα τα κανατε και θα δειτε τα αποτελσματα το βραδυ των εκλογων γιατι θα πατε νωρις σπιτι αφου τα μεσανυχτα θα εχει κριθει το αποτελεσμα ενω οι αλλοι θα πανηγυριζουν μεχρι το πρωι!!!

Ανώνυμος είπε...

και αν δεν γινει ετσι ???
εσυ που θα κρυφτεις οσο εμεις θα πανηγυριζουμε ???

Ανώνυμος είπε...

θα πανηγυρίζω κι εγώ μαζί σας... και μετά ξύπνησα.

grigoris είπε...

"ΠΡΟΕΔΡΕ" ΗΡΕΜΗΣΕ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΣΟ "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...

Ανώνυμος είπε...

Τελικα δεν εχεις προβλημα να αυτοεξευτελιζεσε ετσι ???
Διαβασε ρε στην σελιδα 23 και ζητα συγνώμη για να μαθεις να εισαι πιο προσεκτικός, εισαι και Δημοσιογραφος...

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΠΑΠ γλυφει τους Κρυαβρυσιώτες σαν να ειναι γλυφιτζουρι ενω όλοι ξέρουμε οτι τους απεχθανεται και ποτε δεν τους ηθελε στον νέο Δημο"

Η πλάκα είναι ότι η Κρύα Βρύση θα εκλέξει τον Παπανικολάου. Ήδη εκτιμήσεις τον φέρνουν να πέρνει κεφάλι στην πόλη και στην Ακρολίμνη και το παλεύει στα ίσα για Άγιο Λουκά και Εσώβαλτα. Ο Στάμκος με ένα ψηφοδέλτιο ανάγκης, το οποίο εκφράζει και αντιπροσωπεύει την παρούσα ιδιαίτερα αποτυχημένη Δημοτική Αρχή, δεν έχει την δυναμική να πάρει το προβάδισμα. Αν δοθεί η δέουσα προσοχή τις τελευταίες ημέρες, εκεί όπου παραδοσιακά κρίνεται η μάχη των εκλογών στην Κρύα Βρύση τότε ίσως μιλάμε για τεράστια έκπληξη. Τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα για τον Παπανικολάου εάν επέλεγε καλύτερα πρόσωπα ως υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους αποφεύγοντας να χρησιμοπιήσει τον Γ.Ε. και τον Ε.Τ.