Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία για τη νίκη στις περιοδείες του Νίκου Παπανικολάου

Μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στις Αμπελιές
Τα μηνύματα για μεγάλη νίκη της Δημοτικής Ενότητας και του Νίκου Παπανικολάου στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη, φτάνουν καθημερινά από όλες τις περιοχές του νέου δήμου. Το κλίμα και η αποδοχή του κόσμου για την ικανότητα της ισχυρής δημοτικής ομάδας που περικλείει το δήμαρχο Γιαννιτσών και τον αυριανό δήμαρχο Πέλλας, είναι μεγάλη και θα εκφραστεί στις κάλπες την ημέρα των εκλογών. Χθες ο Νίκος Παπανικολάου και μέλη του Συνδυασμού του πραγματοποίησαν το πρωί περιοδεία σε γειτονιές της πόλης και στο κέντρο όπου συνομίλησαν με επαγγελματίες και εργαζόμενους και με τους νέους που συνάντησαν στα καφέ της πολης, ενώ το βράδυ το πρόγραμμα περιελάμβανε περιοδεία στα χωρία του δήμου Γιαννιτσών και συγκεκριμένα στον Πενταπλάτανο, στο Μελίσσι και στις Αμπελιές όπου και πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία στην πλατεία του χωριού έχοντας απέναντί του τους κατοίκους που τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό....
 Ο Νίκος Παπανικολάου αναφέρθηκε στη σύντομη ομιλία του στα έργα που έχουν γίνει την τελευταία τετραετία στους οικισμούς του δήμου, τηρώντας τη δέσμευσή του για εξάλειψη ων ανισοτήτων σε επίπεδο υποδομών και ποιότητας ζωής ανάμεσα στους κατοίκους των χωριών και της πόλης. Μίλησε γι τα χρήματα που διατέθηκαν σε έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, για αναβάθμιση των αγροτικών ιατρείων, για ασφαλτοστρώσεις, για το δωρεάν Ιντερνέτ, τα κράσπεδα και πεζοδρόμια και μια σειρά από μικρές και άλλες παρεμβάσεις που ζήτησαν οι ίδιοι οι πολίτες στις λαϊκές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του δημάρχου.
«Τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, που δώσαμε για έργα υποδομών στα χωριά μας...» ανάφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως το μοντέλο διοίκησης του Καλλικράτη ήδη ο ίδιος ως δήμαρχος και οι συνεργάτες του το έχουν κάνει πράξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Ζήτησε από τους κατοίκους που αναγνωρίζουν έμπρακτα με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους, το έργο που έχει συντελεστεί στ χωριά τους, να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Δημοτική Ενότητα και να αγωνιστούν για μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Μετά το τέλος της ομιλίας του χαιρέτησε έναν – έναν ξεχωριστά τους πολίτες που γέμισαν το χώρο της πλατείας του χωριού ενώ στη συνέχεια αντάλλαξε απόψεις μαζί τους σε μια φιλική κουβέντα σε καφετέρια του χωριού.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, που δώσαμε για έργα υποδομών στα χωριά μας"... αυτό ας μείνει ασχολίαστο καλύτερα. Αλήθεια, για πείτε μου όμως...τηρήσατε και όλες τις υποσχέσεις που δώσατε ακόμα και σε "δικούς" σας; Κάνατε και όλα τα ρουσφέτια που σας ζήτησαν και που τάξατε για να βγείτε το '06;
Και μην προσπαθήσετε να με διαψεύσετε, γιατί κι εγώ υποσχέσεις έφαγα...

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος είσαι ρε φίλε. Τέτοια αβάντα ούτε ο πιό κολητός του ΠΑΠ δεν θα έκανε. Αφήνεις δήθεν ασχολίαστο το έργο και λές ότι δεν έκανε τα ροουσφέτια στους δικούς του. Αν δεν τα έκανε μπράβο του.
Εκτός αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να μας πείς για να το συζητήσουμε!

ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...

βεβαια!!!στις ΑΜΠΕΛΙΕΣ π.χ.εγινε ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΙΟΣ ΑΓΩΓΟΣ που συνδεει την αποχετευσει με τον Βιολογικο!!!?το ιδιο και στο ΜΕΛΛΙΣΙ!!!?και στην ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ!!!?και στο ΜΕΣΙΑΝΟ!!!?ααα...ξεχασα το ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!!!?το ΓΗΠΕΔΟ στον συνοικισμο ΚΑΡΥΩΝ!!!?να θυμησω και αλλα η μηπως δεν τα ειχα ταξει?ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΙΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΜΒΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.