Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ξεκίνησε τις περιοδείες στα χωριά του δήμου Πέλλας ο Νίκος Παπανικολάου

Περιοδεία πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή στα χωριά του νέου δήμου Πέλλας ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπανικολάου, Συγκεκριμένα αργά το απόγευμα επισκέφθηκε την Αξό όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τους πολίτες στο ΚΑΠΗ στα καφενεία και στα καφέ που βρίσκονται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Παλιό Μυλότοπο, το Αχλαδοχώρι και κατέληξε στο Νέο Μυλότοπο όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Το Νίκο Παπανικολάου συνοδεύουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι των τοπικών συμβουλίων της Δημοτικής Ενότητας από τα αντίστοιχα τοπικά διαμερίσματα του δήμου Κύρρου. Τι κλίμα ήταν πολύ καλό και οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις παρεμβάσεις που απαιτούνται στη συγκεκριμένη περιοχή.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΟΛΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ,ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δήμαρχε!!!Η καλύτερή σου.....ουζάκι, μεζέ και φωτογραφία!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανει και παει εδω στα κοντινα χωρια γιατι πιο μακρυα μπορει και να χαθει.
Μην παει σε καμια Ακρολιμνη η Αθυρα γιατι τον χασαμε τον μελλοντικο Αρχηγο της αντιπολιτευσης, δεν εχει βγει και ποτε του απο τα Γιαννιτσα και τον Συνοικισμό.

Ανώνυμος είπε...

Μπα λάθος κάνεις....Ξέρει καλά από χωριά ο Δήμαρχος........

Ανώνυμος είπε...

H ZEITE AΛΛΟΥ Η ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥ! Ο ΠΑΠΑΝΟΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ .ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΞΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ . ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

προσεχε με την καραμελα... μπορει να την καταπιεις.
και ο Παπανικολαου με την "αξια" του τα επαιρνε για πολλά χρόνια απο την ΔΕΥΑΓ !!! πριν γινει Δημαρχος ποιος τον ηξερε ???
Οσο για το ποσο λιγος ειναι ο Σταμκος, εχετε κι εσεις φανταζομαι τις δικες σας μετρησεις, θα το δουμε σε λιγες μερες

Ανώνυμος είπε...

Σε λιγες ημέρες θα δούμε πολλά. Θα δουμε νέο κόμμα, θα δούμε τον ίδιο δήμαρχο, θα δούμε το νεο υποψήφιο της ΝΔ για τις δημοτικές εκλογές το 2014 και το νεό υποψήφιο βουλευτή του κόμματος γιατι ο Καρασμάνης μετα από αυτή την επιλογή τελείωσε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ . ΣΤΑΜΚΕ ΣΤΑΜΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ; ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ!