Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Βασάνισαν και κρέμασαν γατάκι στην τρίαινα…

Με μια αποτρόπαια πράξη μακριά από κάθε ανθρώπινη λογική, κάποιοι άγνωστοι αποφάσισαν να τιμωρήσουν ένα αδέσποτο γατάκι προφανώς για να διασκεδάσουν. Αλλιώς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που έκαναν ασυνείδητοι νεαροί με ζωώδη ένστικτα μπροστά στην πλατεία του Πνευματικού Κέντρου της πόλης των Γιαννιτσών, το βράδυ της Δευτέρας.
Έδειξαν τον πολιτισμό τους με τον πλέον σοκαριστικό τρόπο. «Κάρφωσαν» ένα γατάκι πάνω στην τρίαινα της γοργόνας που κοσμεί το σιντριβάνι, στο κέντρο της πόλης. Δύο περαστικοί που αντίκρισαν το ανατριχιαστικό θέαμα, φωτογράφισαν το άτυχο ζωάκι, που είχε στραγγίσει από αίμα...
Το περιστατικό αποτυπώθηκε και καταγγέλθηκε από 2 ανθρώπους που τυχαία βρέθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο για προσωπική τους δουλειά. Έπαθαν σοκ άφησαν τη δουλειά τους και άρχισαν να αναζητούν τους δράστες που αποφάσισαν να «παίξουν» με αυτό τον αρρωστημένο τρόπο.
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό τέτοιου είδους γεγονότα γίνονται όλο και περισσότερα σε διαφορά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Ποτέ επιτέλους θα σταματήσει κάποιος αυτούς τους φονιάδες των ανυπεράσπιστων ζώων? Τι ψυχή μπορεί να έχει αυτός ο υποτιθέμενος άνθρωπος για να διαπράξει αυτό το τερατούργημα δημόσια? Δεν βρέθηκε κανένας τη στιγμή εκείνη κάπου κοντά να τον σταματήσει ή έχουμε όλοι γίνει τόσο αναίσθητοι που τέτοιου είδους θεάματα μας αφήνουν αδιάφορους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: