Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ποιοι ευνοήθηκαν στις εκλογές από τις λίστες τηλεφώνων των μελών του κόμματος;

Άνω κάτω η Τοπική Επιτροπή της ΝΔ στα Γιαννιτσά καθώς υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό του κ. Στάμκου καταγγέλλουν ευθέως κορυφαίο στέλεχος της τοπικής καθώς και ένα ακόμη επιφανές στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, συγκεκριμένοι υποψήφιοι - υποψήφιες, έστειλαν χιλιάδες μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα μελών που ήταν αδύνατον να γνωρίζουν τους αριθμούς των προσωπικών τηλεφώνων τους. Η καταγγελίες αφορούν σε νεαρές υποψήφιες συμβούλους οι γονείς και συγγενείς των οποίων συνδέονται προσωπικά με φιλικές σχέσεις με παράγοντα της ΝΔ, που λόγω της ιδιότητας του είχε τη δυνατότητα να διαθέσει τις απόρρητες λίστες με τους αριθμούς κινητών των 2500 μελών που ψήφισαν στις περσινές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου. Εγείρεται λοιπόν σοβαρότατο θέμα, για τον ευνοϊκό τρόπο που στηρίχθηκαν συγκεκριμένοι-ες υποψήφιοι καθώς αυτοί-ες είχαν στη διάθεση τους λίστες με χιλιάδες τηλέφωνα. Το θέμα έφτασε και στα κεντρικά, καθώς εξοργισμένοι υποψήφιοι που τελικά δεν εξελέγησαν, απείλησαν με δημόσιες καταγγελίες.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν γραφετε ονοματα ? τι φοβαστε ?
να ξερουμε ποιοι χρησιμοποιησαν αθεμιτα μέσα και που τα βρηκαν, ποιος τα εδωσε και γιατι.
και στην δικη μου οικογενεια ηρθαν μυνηματα σε ολους.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΜΑΤΗ.ΠΟΥ ΕΙΑΝΙ ΤΟ ΚΑΚΟ?ΕΜΕΝΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝ.ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΡΕ Θ. ΠΕΣΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΣ ΠΙΑ. ΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ Η ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ (ΔΗΛ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΧΙ ΑΥΤΗ). ΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΕΔΩΣΕ?ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Θ.

Κώστας Λ είπε...

Αυτό που έγινε με τις λίστες είναι απαράδεκτο.Εμένα μου ρθαν μηνύματα και μάλιστα στο δεύτερο τηλέφωνο μου , που το είχα γράψει όταν ψήφισα για πρόεδρο.Ρωτησα και έμαθα πως η ΄θεία της νεαρής είναι κολλητή του τουρίστα-ετεροδημότη Σταμενίτη.Ετσι εξηγούνται όλα.Ας τα βλέπει ο Θωμαιδης που πίστεψε ο καημένος πως θα τον βοηθούσε ο πρωην πρόεδρος της νεολάιας της Πολιτικής άνοιξης.Ενα κωλοχανείο το έκαναν το κόμμα.Διώξαν δήθεν τους βαρώνους και αμέσως εμφανίστηκαν νέοι χειρότεροι απο τους παλιόυς.

Ανώνυμος είπε...

Η Φουντουκίδου ΗΤΑΝ ότι πιο βρόμικο υπήρχε στην Ν.Δ. και πάντα χρησιμοποιούσε τέτοια μέσα. Ο Σταμενίτης ΕΙΝΑΙ ότι πιο βρόμικο και σκάρτο έχει αυτή τη στιγμή η Ν.Δ. και ξέρει πολύ καλά από βρομιές γιατί τις έμαθε στην ΠΟΛ.ΑΝ. Συμπέρασμα : Άλλαξε ο μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΙΣ ΕΣWΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΣWΜΗ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ..;
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ NA ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
ΕΓW ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣW ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ,ΑΠΟΡΗΣΑ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤWΡΑ.ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.

SIS είπε...

Γνωρίζω απο πρώτο χέρι οτι η Λιστα της τοπικής διέρευσε απο τον Πρόεδρο της Τοπικής. Την Λίστα την ειχαν η γνωστη Δικηγόρος, ο Δάσκαλος που δεν εξελέγη και ο κολλητός του Προέδρου της Τοπικής, ο Τοπάλογλου που λέει παντού οτι θα είναι σίγουρα Αντιδήμαρχος γιατί είναι κολλητός του Στάμκου και πήρε πολλούς σταυρούς.
Πέτρα του σκανδάλου είναι ο διορισμένος απο κάποιους Πρόεδρος της Τοπικής που τον στηρίζει.
Κρίμα σ' αυτους που έτρεξαν, προσπάθησαν για τον Στάμκο και ήρθαν οι Μπαμπάδες και εβγαλαν τις κορες τους με αθέμιτα μέσα. Και που όταν κάποιοι έτρεχαν στα χωριά και στα Λαγκάδια αυτές κοιμόντουσαν στα μεταξωτά τους σεντόνια.

Ανώνυμος είπε...

Gigas
Βρε τί καλομαθημένη κόρη είναι αυτή !!!!Κρίμα στα δικά μας παιδάκια που δεν έχουν τέτοιο μπαμπάκα!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ-ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗ.ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΔΕ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς όλοι οι παραπάνω πήρατε μνμ μόνο απ' τη συγκεκριμένη;;; Διότι εμένα μου ήρθαν μνμ και απο άλλους υποψήφιους...Μην τρελαθούμε εντελώς δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στην ...φοβερή ξανθιά της Κρ.Βρύσης.
Αλήθεια που είναι αυτή η ψυχή;
Kαιρό έχουμε να τη δούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

O Θωμαιδης που είναι άτομο έξυπνο ικανό και αγαπητό αλλά όχι πολιτικάντης έτρεχε όλη μέρα για να βγάλει τον Στάμκο δήμαρχο όταν οι υπόλοιποι παίζαν τα προσωπικά παιχνιδάκια τους.Και εμείς αντί να τον εκτιμήσουμε τον αφήσαμε απ'έξω.Δεν είναι μια απόδειξη ότι δεν ξέρουμε να ψηφίζουμε;
Τώρα όλοι τον παινεύoυμε αλλά είναι αργά.Πότε θα βάλουμε μυαλό άραγε;

Ανώνυμος είπε...

«Αγαπητέ» SIS,

Εσύ που τα ξέρεις όλα από πρώτο χέρι, και κατηγορείς επώνυμα τη γνωστή Δικηγόρο, τον Δάσκαλο, τον Τοπάλογλου και τον Πρόεδρο της Τοπικής, αν φοράς παντελόνια, γράψε μας το ονοματάκι σου για να ξέρουν όλοι πόσο φερέγγυος είσαι. Αν είσαι δηλαδή!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ SIS


ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΟΙ 1.300 ΨΗΦΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ (ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ, ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ.Α.)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ.
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΣΠΑΝΑΚΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ «ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ», ΟΠΩΣ ΛΕΣ.

Φανατικός φίλος του Θωμαιδη...που αυτός δεν το ξέρει. είπε...

Πολύ φασαρία για το τίποτα.Οι άξιοι και ικανοί δεν είναι βέβαιο πως εκλέγονται εκτός απο κάποιες εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Υπήρχαν ,υπάρχουν και θα υπάρχουν άνθρωποι που εκλέγονται με χιλιάδες σταυρούς και απλά είναι γλάστρες στα συμβούλια, στη βουλή και στις νομαρχίες.Η περιοχή μας είναι μια μεγάλη λαχαναγορά καθώς ευδοκιμούν πολλά φρούτα...σε όλους τους χώρους.Καλησπέρα σας.

Ανώνυμος είπε...

tha symfwnshw oti ginetai polu fasaria aney logou...dhladh oi parapanw upopshfioi ekseleghsan logw twn mhnymatwn pou esteilan?gia onoma tou theou...ayta einai asteiothtes kai ypotimoyn th nohmosynh kyriws aytwn pou ta grafoun...mallon oi en logw kyrioi den exoun me ti allo na asxolhthoun....allwste h argosxolia einai fainomeno synhthes se aythn thn polh...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ-ΖΗΝΔΡΟΥ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΘΥΜΗΣΕ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Στην ...ΦΟΒΕΡΗ ...ΞΑΝΘΙΑ! είπε...

Τσίμπησες!!!
Κι όμως από κάπου,χάθηκες εδώ και καιρό...
Ξέρεις πότε κι από που!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ SIS
Eισαι ψευτης ή ψεύτρα, στο μονο που αποσκοπουν αυτα που διαδιδεις ειναι να σπειρεις τη διχόνοια
στους εκλεγμένους και σε αυτους που δεν εκλεχτηκαν αλλα δεν θα σου περασει.....

Ανώνυμος είπε...

Φιλε που αναφερθηκες στην λαχαναγορά έχεις απόλυτο δίκιο.Οι ικανοί δεν ανταμείβονται πάντα. Εδώ πρέπει εμείς να βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο .Η Λαγομάτη ο Ανδρεαδης ο Βασιλειάδης και οι λοιποί δεν φταίνε οι άνθρωποι την δουλειά τους κάνουνε και καλά κάνουν. Εμείς οι ηλίθιοι την κάνουμε πάντα την στραβή και μετά μας φταίνε οι εκλεγ.ένοι και καθόμαστε και σχολιάζουμε και κατηγορούμε με πρώτο τον εαυτό μου βάζω

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ-ΦΙΛΗ 1:15 π.μ. ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σλιγουρα δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά μην τους αδικούμε αλλά ο καθένας από αυτούς για άλλους λόγους είναι πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο σε σχέση με άτομα του ψηφοδελτίου που εμείς αφήσαμε απ'έξω.Οχι ότι δεν έχουν εκλεγεί και δυνατά χαρτιά αλλά είπαμε πιο πάνω τι κάναμε

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλύτερος κουλουτόυμπας της πόλης Ανδρεάδης , γλείφει εκεί που εφτυνε....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 29 Νοεμβ.12.15
Αν εσύ βλέπεις ότι μόνο τα χαρακτηριστικά των παραπάνω δύο δεν είναι ίδια με τον Ανδρεάδη τότε μάλλον είσαι σαν αυτόν.Και δεν είπε κανένας ότι το ψηφοδέλτιο δεν είχε δυνατά χαρτιά.

Ανώνυμος είπε...

O ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΣΑΣ ΖΟΡΙΣΕ;Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ.ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΨΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ "ΤΗΝ" 9.22μ.μ.
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ; "ΑΓΑΠΗΤΗ" ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα για ποιον... μάλλον για ποιά χτυπάει η καμπάνα ???

Μάλλον γι αυτην που ετρεχε στα χωριά με τον Μπαμπά, την Μαμά, την Αδερφή αλλα και τον Θείο παρέα για να μαζεψει σταυρούς στα καφενεια αλλα τελικα δεν εφταναν αυτοι, την επομενη φορα να φερετε όλο το σόι μπας και παρετε τους μισους τουλαχιστον σταυρούς απο αυτην που φαγωθηκατε να κατηγορησετε.