Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκαν ο νέος δήμαρχος Πέλλας και τα μέλη του δημοτικού και των τοπικών συμβούλων του νέου δήμου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι η τελετή Ορκωμοσίας του δημάρχου του νέου δήμου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και των νεοεκλεγέντων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Η τελετή ξεκίνησε με την καθιερωμένη ακολουθία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας κ. Ιωήλ ο οποίος μετά την Ορκωμοσία προσέφερε στο νέο δήμαρχο Πέλλας μια εικόνα με την ευχή να έχει δύναμη και υγεία, να είναι εργατικός και να παίρνει πάντα σωστές αποφάσεις για τον τόπο.
Ακολούθησε ο πολιτικός όρκος του Χρήστου Σίσκου, και αμέσως μετά ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του δημάρχου Γιαννιτσών και του νέου δημάρχου Πέλλας.Η αιθυσα ήταν γενάτη από συγγενείς και φίλους των εκλεγμένων συμβούλων κυρίως της πλειοψηφίας που δεν έκρυβαν τη χαρά τους για τη στιγμή αυτή. Μετα τους χαιρετισμούς ακολούθησε η υπογραφή στο σχετικό Πρωτόκολλο του δήμου τόσο του δημάρχου όσο και όλων των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που ήταν παρόντες στην τελετή, καθώς και οι αναμνηστικές φωτογραφίες με τα οικεία τους πρόσωπα.
Η θητεία της νέα διοίκησης του νέου δήμου Πέλλας ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2010.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΔΕΡΦΗ,ΑΝΕΨΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΕΙ!!!
Η ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ),ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ένα σχόλιο έχω να κάνω ... Γρηγόρη καλέ φίλε μου , σου εύχομαι από τα βάθυ της καρδιάς μου καλή επιτυχία ... Νίκο παλιέ μου φίλε (<-- μετά την 4ετη θυτία εύχομαι) καλή συνέχεια στη ζωή και να θυμάσαι ... η αλαζονεία όντως κάποτε πληρώνεται .. Ο Φίλος σας

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΗΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ .ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ .ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΤΗΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΙΜΑΝΕΙ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΟ. ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.............

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 8,59μμ μου το ελεγαν προεκλογικα και δεν το πιστευα.Νομιζα πως ολα γινοταν για την παραταξη ρε γαμωτο......

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ. ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΛΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ.ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ..ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΙΑ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ; Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΤΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

με τετοιους μικροψυχους και μισαλοδοξους πολιτες/ανθρωπους πως περιμενετε να παει μπροστα η πολη/χωρα . . . ???

αντι να χαιρεστε που νεος κοσμος ασχολειται με τη πολιτικη ενω οι μεγαλυτεροι μας εχετε σχεδον αποδειξει οτι κοιταται μονο τη παρτη σας (που και στη συγκεκριμενη περιπτωση καποιον τον τσουζει που δεν ειναι στη θεση της κοπελιας)

περιμενετε να δειτε τι θα κανει και πως θα αποδοσει και μετα κρινεται ελευθερα . . .

καλη τυχη και μη ξεχνας οτι ο κοσμος εχει γεμισει κομπλεξικους γι'αυτο δειξε μας τι αξιζεις και μη σε πτωει τιποτα :D ;)

dh + poulaki

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΕΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ...
δΗΜΟΥ, ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΠ ΕΞΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ.
Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ)
Η ΣΑΒΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΥΣΧΙΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

mikre prosexe

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ?Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑΚΙΔΟΥ?ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ?ΛΑΘΟΣ.ΔΥΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΓΟΜΑΤΗ.ΚΟΡΟΙΔΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.Η ΜΙΑ ΑΦΩΝΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΒΓΗΚΑΝ Η ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ?ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑ 2 ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

KAI ANΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΒΡΙΚΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ, ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ , ΤΗ ΣΙΝΙΦΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΖΟΥΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Η ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΙΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΜΕ ΒΡΙΚΑΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
Γ.Σ. ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΟΜ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ.ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΥΡΩΝΑΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, Η ΠΩΛΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΚΤΟΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΣΑΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ.ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ,ΜΑΜΑΔΕΣ,ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ,ΠΑΠΟΥΔΕΣ,ΘΕΙΟΥΣ ΘΕΙΕΣ, ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΪ.
ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΣΧΗΜΑ.

Pocahodas είπε...

Απαντώντας στον ανώνυμο 11:27 ούτε στο ψηφοδέλτιο του Στάμκου αλλά ούτε και του Παπανικολάου είχαν εκλεγεί ικανά στελέχοι! τα καλά χαρτιά του ο Παπανικολάου τα έκαψε από την πρώτη Κυριακή! ο Κόσμος τους φοβήθηκε γι αυτό και δεν τους ψήφισε! Τί θα μπορούσαν να μας προσφέρουν σε έναν διευρυμένο δήμο οι αγράμματοι που εξελέγησαν με την ενίσχυση των δύο πολιτικών γραφείων? βέβαια και αυτοί την δουλειά τους έκαναν! Κοίταξαν να πετάξουν έξω τους ικανούς τους κυνήγησαν τους πολέμησαν μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα!και όλα αυτά με την ανοχή του εκάστοτε δημάρχου...! ο κόσμος τους τιμώρησε!βέβαια δεν μπορώ να πω πως και το ψηφοδέλτιο του Στάμκου ήταν άριστο και εκεί τα ίδια και χειρότερα! Μακάρι ο καινούριος δήμαρχος να τα καταφέρει!θα πρέπει να μην δώσει πολύ θάρρος στους παλιούς και να μην χάσει την μπάλα όπως ο παλιός... να μάθει να ακούει και να μην κάνει του κεφαλιού του!!!