Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκαν οι νέοι Περιφερειακοί Άρχοντες της Κεντρικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο «Βελίδειο» Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη η ορκωμοσία του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων που συγκροτούν το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας. Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης έστειλε ένα σαφές μήνυμα γα τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του λέγοντας χαρακτηριστικά «Είμαστε με την Πολιτεία, είμαστε με την κοινωνία, είμαστε με την Περιφέρεια. Ο Καλλικράτης είναι ένα κορυφαίο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί και θα κερδηθεί».
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης απέφυγε να ασκήσει ανοιχτά κριτική στον Παναγιώτη Ψωμιάδη στην τελετή ορκωμοσίας. Άφησε όμως έμμεσες αιχμές και μίλησε για τη σημασία της διοικητικής μεταρρύθμισης και το νέο θεσμό της αιρετής περιφέρειας. Στο σύντομο χαιρετισμό του ξεκαθάρισε ότι θα είναι παρών στο περιφερειακό συμβούλιο από τη θέση στην οποία τον έστειλαν οι ψηφοφόροι.
Από το Νομό Πέλλας ορκίστηκαν ως αντιπεριφερειάρχης ο Θόδωρος Θεοδωρίδης και ως περιφερειακοί σύμβουλοι με την πλειοψηφία οι: Ανδρίτσος Γιάννης, Ζωγράφου - Τσιαντάκη Μαρία, Καράμπελα Μαρία και Νουσηκύρου Άλκης. Αντίστοιχα από το Νομό Πέλλας ως περιφερειακοί σύμβουλοι της μειοψηφίας ορκίστηκαν ο Μιχάλης Καραμάνης και Σωτήρης Κεχαγιάς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣΗΚΗΡΟΥ.ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΝΙ!Α ΡΕ ΠΟΝΤΙΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ; ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΜΟΝΟ Η ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ