Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Τι θα μπορούσε να του λέει.. ο διευθυντής

Να του λέει να το ξανασκεφτεί…δεν το νομίζω. Να του υπενθυμίζει ότι έχει ορκιστεί πλέον δήμαρχος… μάλλον μου φαίνεται δύσκολο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να του υποδεικνύει ότι πρέπει να υπογράψει στο σωστό έγγραφο και στη σωστή σειρά αφού η αμηχανία του νέου δημάρχου ήταν εμφανής τη στιγμή της υπογραφής του πρωτοκόλλου για την ανάληψη των καθηκόντων του. Τώρα βέβαια υπάρχει και μια τραβηγμένη πιθανότητα αλλά καθόλου απίθανη, που λέει ότι ο διευθυντής του δήμου Στάθης Καστερίδης λέει στον Γρηγόρη Στάμκο ότι τα ψέματα τελείωσαν και πλέον αρχίζει η δουλειά, από το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνεται καθημερινά. Όσο για τη συνεργασία των δύο ανδρών, είναι βέβαιο ότι ψιθυριστά το έσκασε το μήνυμα ο Στάθης, πως αν δεν υπάρξει συνεργασία σωστή το καράβι θα βουλιάξει και πρώτος απ’ όλους ο δήμαρχος…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Episis mporei na tou eipe tou kuriou stamkou .. oti pali kala vgike autos dimarxos k oxi o papanikolaou gt h ALAZONEIA tou eixe 3exilisei!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια τεράστια απορεία .... Έχετε γράψει κυριε Γ.Θ. αρνητικἀ σχόλια για τον κο. ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΜΚΟ, τον κύρ. Σίσκο περί όρκου ... Ο τέως δημαρχος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ δεν είχε τίποτα αρνητικό ... Αυτά όμως δεν τα λέμε .... Πονάει ... Πονάει πολύ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καστερίδης του ψυθιρίζει πόσο πολύ τον αγαπάει. Ολοι ξέρουμε ότι ο Καστερίδης ψηφίζει την Δευτέρα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.