Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές… και είναι ανυπόμονα

Ο πρώτος αγρότης στο επάγγελμα με τετραετή πείρα στην αυτοδιοίκηση που κατάφερε να επανεκλεγεί με το σπαθί του και στο νέο δήμο Πέλλας. Η δεύτερη πετυχημένη επιχειρηματίας με θητεία στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση που επίσης εξελέγη με άνεση στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πέλλας. Και οι δύο έχουν φιλοδοξίες που δεν εξαντλούνται σε μια θέση στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, αλλά στα γραφεία του πρώτου και δευτέρου ορόφου του Δημαρχείου. Και απ’ ότι φαίνεται δύσκολα θα χάσουν την ευκαιρία αυτή αφού και τα προσόντα τους αλλά και οι προσδοκίες τους καλύπτουν την όποια επιλογή προς το πρόσωπό τους. Μόνο που δεν ξέρω αν καλύπτουν τις αντιδράσεις που θα προκύψουν από τους κομμένους αφού στη σειρά βρίσκονται αρκετοί νεοφερμένοι αλλά και έμπειροι σύμβουλοι. ¨Ήδη πάντως σιγανά κάποιες αντιδράσεις εκφράστηκαν από μέλη του Συνδυασμού που δεν εξελέγησαν και δεν φρόντισε κάποιος να τους καλέσει στην τελετή ορκωμοσίας έστω εθιμοτυπικά

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mono pou gnorizeis poli kala Thodore oti tin efthini tis ekdilosis tin eixe o Papanikolaou ontas Dimarxos akomi kai proskliseis estalisan mono se osous onomazei to protokolo oloi oi alloi enimerothikan apo efimerides kai blogs - opote adikos kopos na sperneis zizania gi auto to thema.

Oso gia tin Rousopoulou einai sigouro oti i maxitikotita tis kai i empeiria tis tha einai poly simantiko oplo gia ton Stamko stin dyskoli thitia pou erxete. O Andreadis an den valei myalo antidimarxia den vlepei, kala einai ekei stin Enosi me tous agrotes etsi ki allios aytous vgike na ekprosopisei leei, oxi ton mistho tou antidimarxou.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 7:02 ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...
ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανενας δεν κάλεσε κανέναν.
Οποιος ηθελε πηγε - ΤΕΛΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

KOYIZ.AΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΑΛΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΜΒΙΝΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΤΟ 2006 ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΗΔΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ "ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ" ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ;AΝ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ κ. ΣΤΑΜΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Stamko...h kyria einai gata.oti kai na tis dwseis tha exeis yshxo to kefali sou...

Ανώνυμος είπε...

As pei kapoios ston Orologa na ftiaxei kana roloi giati perase kai den akoumpise...
H moni kaparomeni thesi einai ayti tou Stamkou.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ.