Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Συνδικαλιστικές κορώνες σε λάθος ακροατήριο και με λάθος στόχο..

 Τελικά αυτοί οι συνδικαλιστές θα μας τρελάνουν με αυτά που λένε. Μετά περιμένουν από τον κόσμο να τους ακολουθήσει στις κινητοποιήσεις και να αγωνιστεί μαζί τους. Καλά να αγωνιστεί ο εργαζόμενος αλλά γιατί; Για παράδειγμα διαβάστε μέρος της ομιλίας του προέδρου των εργαζομένων στο δήμο Γιαννιτσών και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Πάντως να καλείς τον κόσμο σε απεργία και να καταγγέλεις ότι ο δήμος δεν έχει λεφτά να πάρει δώρα στα παιδιά των εργαζομένων είναι λίγο τραβηγμένο.. Απλά ο παραπάνω συνδικαλιστής ξέχασε να ενημερώσει τους απεργούς ότι στην περσινή γιορτή που ο δήμος πήρε δώρα, ούτε οι μισοί εργαζόμενοι με τα παιδιά τους δεν συμμετείχαν στη γιορτή και ούτε έκαναν τον κόπο να τα παραλάβουν. Και για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις το απόσπασμα της ομιλίας του έχει ως εξής:...
«Έδωσα προσωπικά μάχη για την επιτυχή συμμετοχή των μελών του Σωματείου στην απεργία καθώς η ενδοτικότητα και η αυτοκατάθληψη που έχει πιάσει τους εργαζόμενους και η έλλειψη της κοινωνικής συνειδήσεις έχει ως αποτέλεσμα την αποχή από τους αγώνες. Σε αυτή την κατάσταση οδηγεί και η αρνητική συμβολή των Μ.Μ.Ε.» και συνέχισε λέγοντας «Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και κυρίως τα συνδικαλιστικά στελέχη για την ανάπτυξη της συνειδητοποίησης της ανάγκης για κοινούς αλληλέγγυους αγώνες όλων των εργαζόμενων..», ενώ κλείνοντας την ομιλία του κατήγγειλε τον δήμαρχο Γιαννιτσών ότι «δαπανά χρήματα για αλλότριους σκοπούς ενώ δεν έχει χρήματα για τα καθιερωμένα εδώ και 20 χρόνια δώρα των παιδιών εργαζόμενων». Ακόμα κατήγγειλε την υφυπουργό κ. Θ. Τζακρη για αδράνεια που ενώ γνώριζε (από τον σύλλογο) την κατάσταση υπερχρέωσης λόγο Καλλικράτη στους υπό κατάργηση δήμους κυρίως πριν της αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν έλαβε κανένα μέτρο.
Να υπογραμμίσω ότι ο συγκεκριμένος Συνδικαλιστής πρόεδρος, μετατάχθηκε στο δήμο Γιαννιτσών (χαριστική πράξη τη λέμε εμείς), επί θητείας του δημάρχου τον οποίο σήμερα κατηγορεί. Παρεμπιπτόντως ήταν στις πρόσφατες εκλογές από τους συνεργάτες του αντιπάλου του σημερινού δημάρχου αφού ξημεροβραδιαζόταν στο γραφείο της οδού Βενιζέλου παίρνοντας τηλέφωνα στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας..

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ Β ΚΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ΄;

Ανώνυμος είπε...

O Αβραμίδης προσποιήθηκε ποτέ ότι είναι πασοκτσης;
Μην μας τρελαίνεις τώρα με τα κουλά σου. Μια ζωή νεοδημοκράτης ήταν ο άνθρωπος και δεν το έκρυψε ποτέ

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ.ΣΥΝΓΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΚΟΠΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΝ ΡΕΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΦΕΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΜΕΝΙΖΑΝΕ.Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο Κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΡΓΗΡΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; Α..ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

και κατι ακόμα κύριε πρόεδρε των υπαλλήλων του δήμου Γιαννιτσών. στις γιορτές για τα παιδιά καλείται όλους τους κλάδους των εργαζομένων στον δήμο; ή μήπως ξεχνάτε κάποιους υπαλλήλους εσκεμμένα? βλέπε υπαλλήλους του ενιαίου δημοτικού παιδικού σταθμού. αλλά και στις συνελεύσεις πάλι τους ξεχνάτε. γιατί άραγε αυτοί δεν είναι υπάλληλοι? δεν δικαιούνται της όποιας προστασίας σας? περιμένω απάντηση ευχαριστώ. (και κατι ακόμα, τώρα γινόμαστε ποιό πολοί-πολλές και θα έχουμε δύναμη. ας το θυμάσε αυτό τόσο εσύ όσο και ο αυριανός πρόεδρος)

Ανώνυμος είπε...

1) τον κ. Αβραμιδη τον εφερε ο κ. Παπανικολαου στην Τ.Υ,του Δημου για να βοηθησει υποτιθεται, ας ρωτουσε καλυτερα τους υπαλλήλους της πολεοδομιας, αυτοι ξερουν
2) αν δεν ειχε κερδισει τις εκλογες ο Σταμκος θα τολμουσε να κάνει τετοιες δηλώσεις ;
3) Σε ποια διάταξη νομου προβλέπονται χριστουγεννιατικα δωρα σε παιδια εργαζομενων στους Δημους;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 7 ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ 9 ΩΡΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΙ.ΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 8 ΩΡΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΟ ΑΦΗΝΩ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .

yanyan είπε...

συγχαρητήρια στην ομάδα του «φιλόξενου blog Ν.Πέλλας» για την πρωτοβουλία και καλώς όρισα. Προσοχή όμως παιδιά σε σχόλια και απορίες του τύπου «Καλά να αγωνιστεί ο εργαζόμενος αλλά γιατί;» προσβάλλομαι ως εργαζόμενος ειδικά σ`αυτούς τους γεμάτους «εκπλήξεις» καιρούς που ίσως να μην αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι διανύουμε. Όταν το εμείς γίνεται εγώ τα πράγματα μαυρίζουν. Η απεργία είναι η αντίστασή μας. Πιστεύω ότι συμφωνείτε. Μαθαίνω από πολλές μεριές ότι το παλικάρι(Αβραμίδης) είναι σωστός σαν υπάλληλος και σαν συνδικαλιστής (υπάρχουν και τέτοιοι, ευτυχώς) sorry παιδιά αλλά το κάλεσμα σε απεργία με το αν μια δημοτική αρχή πρόβλεψε χρήματα για πάγια ετήσια δαπάνη, είναι άσχετο.

yaris100 είπε...

Πρόεδρε Λευτέρη, καλά έκανες συνέχισε να μιλάς σωστά, γι` αυτό σε ψηφίσαμε. Κάποιοι πολλοί ξέρουμε αν διεκδικούσες από την αρχή και τι πόλεμο έφαγες γι`αυτό.Ο Παπανικολάου το συμάζεμα του Δήμου το ξεκίνησε με τις περικοπές στους «υψηλόμισθους» εργαζομένους του και το τελείωσε εκεί. Για ελέξτε σε ποιους λίγους έδινε υπερωρίες. Δεν είναι κρυφό. Ας πάρει και τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών μας μαζί με την αποτυχία του και ας πάει στο καλό. Άλλο κακό να μη μας βρει.

Ανώνυμος είπε...

O Παπανικολάου μόνο τον Καστερίδη ήξερε να έχει στα ώπα ώπα και τον ευχαρίστησε ειδικά στην τελετή ορκομωσίας.Τόσο του κόβει τόσο κάνει.Θαρρείς και ο Καστερίδης δεν προαλείφονταν για δήμαρχος θαρρείς και δεν συμμετείχε στα γκάλοπ της ΝΔ άσχετα αν δεν του βγήκε θαρρείς και δεν πριόνισε τον Παπανικολάου όσο μπόρεσε. Ο μόνος που τον πήρε χαμπαρι και τον έβαλε στην γωνία ήταν ο πλανητάρχης ο λογιστής.