Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Τους έπιασε ο χιονιάς στον ύπνο;

Πολλά παράπονα για καθυστερημένη αντίδραση της υπηρεσίας Γκαράζ του δήμου Γιαννιτσών στο χιονιά που προέκυψε σήμερα τα χαράματα. Αν και υπήρχε προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα δεν συστάθηκε κάποιο συνεργείο επιφυλακής την περασμένη νύχτα με αποτέλεσμα ο καθαρισμός των δρόμων και η ρίψη αλατιού να ξεκινήσει με καθυστέρηση. Κάποιοι που έχουν αναλάβει να μας προστατέψουν από αντίστοιχες περιπτώσεις μάλλον προστάτεψαν τον ύπνο τους και το ωράριό τους…Ευτυχώς δηλαδή που με εντολή νομάρχη παρέμειναν κλειστά τα σχολεία και δεν είχαμε σοβαρά ατυχήματα με μαθητές… Ευτυχώς !!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΔΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ.ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ!ΝΑΙ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΓΟ.Κ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ; ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΙΟΝΙ...

Ανώνυμος είπε...

Να σας θυμίσω πως υπάρχει υπεύθυνος πολιτικής προστασίας στον δήμο??? ο οποίος κάθε άλλο παρά ενδιαφέρον έδειξε... και οι υπεύθυνοι του γκαράζ αλλά και η πολιτική προστασία θα έπρεπε να είναι έτοιμοι και όχι να ψάχνουν για αλάτι τελευταία στιγμή!!!
αν δεν μπορούν ας μην αναλαμβάνουν θέσεις.. τόσο απλό......

yaris100 είπε...

συνεχεια στο ανώνυμος 2(παιδια γραψτε κανα όνομα ή έστω ψευδόνυμο) Νίκο για τα αίτια της ηττας μην ψάχνεις πουθενά, ψάξε μόνο στον εαυτό σου. τα χιονια & η δυσλειτουργία της υπηρεσίας σου έπονται.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ