Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Την Κυριακή ορκίζεται ο δήμαρχος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας

Την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12:30 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκου,του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων του νέου Δήμου.Όπως συνηθίζεται θα πορηγηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός ενω σύντομο χαιρετιμσό θα απευθύνιε μετα την εκλογή του ο νέος δήμαρχος και στη συνέχεια θα πέσουν οι υπογραφές ενώ από την 1η Γενάρη η νέα διοίκηση πιάνει δουλειά..Η τελετή της Ορκομωσίας είνια ανοιχτή για τους δημότες και αναμένεται η αίθουσα να γεμίσει από τους εκλεγμένους συμβούλους αλλα και τους συγγνείς και φίλους τους..

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΦΑΝΗΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ .ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΙΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ; ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗ ΠΙΤΑ(ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ);ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΡΤΑΙ; ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ! ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ;ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ; ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ;ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΟΧΙ ΤΡΙΑΜΙΣΟ.ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 10.04 μ.μ. κανε και κανενα θετικό σχόλιο, ολα πια χαλια τα εχει ο κ.Στάμκος?
Αλλα τι λεω ποναει, ποναει πολύ η χασούρα!
Αντε καλε και παλι περαστικά σας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΠΑΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ Ν.Δ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ .ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΒΑΜΒΙΝΗ.

ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 11.33 μ.μ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΥΡΑ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠ/ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΑΝ Η Ν.Δ. ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΗΜ/ΧΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ 65%.

Ανώνυμος είπε...

Κι εσύ ρε αντιδήμαρχε της Πέλλας και Πρόεδρε της ΝΟΔΕ, που ήσουν ο πρώτος που επανασταστούσες για να γίνει Δήμαρχος, ακόμη βάζεις πλάτη??????
δεν σε έφτασε το πρώτο πούλημα? Όπου να'ναι έρχεται και το δεύτερο! Τότε να σε δω τι θα κάνεις!