Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην αίθουσα!

Σύσσωμη πλην Σαμόπουλου εμφανίστηκε η Δημοτική Αναγέννηση στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στην τελευταία συνεδρίαση. Βέβαια περιττό να αναφέρουμε ότι μερικοί δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά μεταξύ τους αφού ο απών και ο Αιβαζίδης για κάποιους ήταν εδώ και καιρό ξένο σώμα της παράταξης. Όσο για την Τασούλα εκεί τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά αφού δεν είχε συχνές παρουσίες στις συνεδριάσεις, ούτε ήταν υποψήφια σε άλλο συνδυασμό παρότι έτρεξε πιο πολύ από τους υποψηφίους συμβούλους. Σίγουρα η τετράδα Βαμβίνη, Αλεξίου, Πέσιου και Παπαδόπουλου παραμένει αραγής και αν κρίνουμε από τα λεγόμενα μάλλον θα επανέλθει μετά από 3,5 χρόνια. Άλλωστε δεν ήταν καθόλου τυχαία η αναφορά για «Διάλλειμα και Time out» από τα δημοτικά δρώμενα που έγινε στη διάρκεια του συμβουλίου! Μόνο που θα περιμένουμε με αγωνία τον αρχηγό αν και ο Στέλιος δεν φαίνεται ότι έχει καταθέσει τα όπλα…

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η δυαδα είναι για τα πανηγύρια. Ο ένας ανεπάγγελτος και ό άλλος καφετζής με λαμπρό παρελθόν σε λέσχες και λοιπά ανοίκουν και οι διο στο παρελθόν αυτής της πόλης!

Ανώνυμος είπε...

O Aλεξιου μεσα στην καφετερια του το διαλαλουσε οτι δεν κατεβαινει γιατι ο Σταμκος τωρα θα καει και θα καταστραφει πολιτικα και αυτος και οι λοιποι σωτηρες θα εμφανιστουν στις αλλες εκλογες να σωσουν την πολη και εσυ ακομη αναρωτιεσαι;

Ανώνυμος είπε...

ασχετα με το επαγγελμα <> γιατι οταν μιλουσε ο συγκεκριμενος στα δημοτικα συμβουλια εκαναν ολοι τουμπεκι?????? επισης για τα πανηγυρια ειναι οσοι δεν εχουν να σχολιασουν κατι για την πολιτικη ικανοτητα καποιου προσωπου και απλα σχολιαζουν το επαγγελμα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις παει σε πολλα δημοτικα συμβουλια ρε φιλαρακι και το λες αυτο;Μάλλον σε κανένα.Ο Χάρης όταν έλεγε τις αρλούμπες του πάντα έπαιρνε την απάντησή του και μετά έμπαινε ο Λάκης και φώναζε για να γίνει φασαρία και να σώσει την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε γουτουχίδη ξέρουμε όλοι γιατί γράφεις τα καλιτερα για τον Αλεξίου.Ο άνθωρωπος έδωσε σκληρό αγώνα για το κολητό του τον Μπουλουσάκη αλλά και για τον Πετρίδη....λες εμείς να μην ξέρουμε ποιος ήταν ο ρόλος του στις εκλογές.Τώρα σε ότι αφορα τις ικανότητες αστο ρε μεγάλε αστο...ξέρει το παλιο του αφεντικό για τις ικανοτητες του συγκεκριμένου όταν τις βλεπαμε στην τηλεοραση πριν μερικά χρόνια...εσύ γουτουχιδη νομιζω ήσουν και ο καταγγελων ετσι δε είναι;

Ανώνυμος είπε...

οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!!!!!!!!!!! και οχι δεν ειναι ο γοτουχιδης!!!!!αρλουμπες ηταν για οσους δεν ειχαν ιδεα τι συμβαινει στην πολη τους και απλα ηταν στο συμβουλιο!!!!!!!ασχολησου με κατι αλλο ρε παλικαρε και αστον αλεξιου!μην γινεστε κομπλεξικοι!!!!!φτανει!!!!

Ανώνυμος είπε...

βλέπω "φιλαράκι", εκτός από άσχετος σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα του τόπου σου, και πόσο μάλλον με το να μπορείς να διακρίνεις τις πολιτικές ικανότητες ενός συμβούλου, είσαι και τελείως άσχετος με την ελληνική ορθογραφία....ΚΡΙΜΑ!!!Κράτα, λοιπόν, τις απόψεις σου και την επόμενη φορά που θα κατηγορείς δημόσια ένα άτομο, βρες το "θάρρος" και κάντο ονομαστικά...!!!(ανοίγοντας πρώτα ένα λεξικό!!!)

Ανώνυμος είπε...

Α ρε χαρη φιλε μου,μια ζωη φιδια ετρεφες στον κορφο σου!!!

Θ.Σ είπε...

Μπορεί να ναι λίγο ανορθογραφος ο παραπάνω ανώνυμος, αλλά τις αλήθειες του τις λέει.Εχετε δει τον Αλεξίου όταν μιλάει τι ύφος έχει; Σαράντα και βάλε καρδιναλίων....Και να πεις πως λέει και τίποτα...Ο άνθρωπος του παρασκηνίου , αυτός που κυριολεκτικά έκαψε τον Στέλιο, το δεξί χέρι του αυτοκράτορα του τζόγου που έκαψαν δεκάδες ανθρώπους στην πόλη μας, έχει το θράσσος να ψελλίζει πως θα επιστρέψει.Εδώ φτάσαμε. Ανθρώπους που θα επρεπε να τους έχουμε στο φτύσιμο , καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί τους.Γρηγόρη καλά έκανες και δεν είχες τέτοια λαμόγια μαζί σου.Αλλωστε Παπανικολάου ψήφισαν όλοι τους.Χάσανε την μαρμάγκα και έχουν σαλέψει εντελώς.

Ανώνυμος είπε...

Bρήκες έστω και ένα ορθογραφικό λάθος;Υπόδειξέ το σε παρακαλώ.Το φιλαράκι.

Ανώνυμος είπε...

βλέπω "φιλαράκι" μ'άκουσες αυτή τη φορά και άνοιξες το λεξικό που λέγαμε...!!!όσο για τα σχόλια για το συγκεκριμένο άτομο, που δείχνουν σίγουρα ότι δεν τον γνωρίζεις, ένα μόνο έχω να σου πω: ο κ.Αλεξίου δεν ήταν κ δεν θα είναι ποτέ το δεξί χέρι κανενός....θυμήσου αυτό που σου λέω και άσε την ιστορία να σου δείξει...!!!

Ανώνυμος είπε...

φυσικά και δεν ηταν ποτέ το Δεξι χερι κανενος γιατι το δεξι ηταν και ειναι το πιο χρησιμο !!!
Μονο το αριστερο θα μπορουσε να ειναι...

Ανώνυμος είπε...

τι να πω μερικοι ανθρωποι μιλανε και δεν ξερουνε τι λενε!ο αλεξιου εκαψε τον στελιο???θα τρελαθω!!!καθομαστε και απανταμε σε ατομα που δεν εχουν ιδεα τι γινεται!λυπαμαι!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλεξίου δεν ξέρω ποιόν έκαψε αλλά μετά από είκοσι χρόνια που κάτσανε στο σβέρκο μας και τους βαρέθηκε η ψυχή μας είναι να συζητάμε αν θα ξαναγυρίσουν; Ντροπή μας.Και όλη αυτή η νέα φουρνιά που ξεπετάχθηκε το 06 με τον Παπανικολάου και το 10 με τον Στάμκο τι είναι για τα μπάζα; Xίλιες φορές Φαρσακίδη τότε.Ελεος!!!!!!!