Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ο πολιτισμός ενώνει και κάνει καλές παρέες…

Τι σχέση μπορεί να έχουν ένας πρώην αντιδήμαρχος, ένας εν δυνάμει πρόεδρος Δημοτικής επιχείρησης και ένας εν δυνάμει πρόεδρος της Ε.Α.Σ. αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα για αυτούς που δεν βρέθηκαν χθες το βράδυ στις Αμπελιές, όπου αναβίωσε το έθιμο της φωτιάς «Κόλιντα» για χάρη της εκπομπής «Κυριακή στο χωριό» το συνεργείο της οποίας αυτές τις ημέρες έχει εγκατασταθεί στο χωριό της Πέλλας για να βιντεοσκοπήσει τις παραδόσεις των κατοίκων. Σήμερα μάλιστα από τις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στην πλατεία του χωριού όπου και θα στηθεί ένα μεγάλο γλέντι και θα παρουσιαστούν τοπικά παραδοσιακά φαγητά κ.α. Όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο πανηγύρι οι παραπάνω φίλοι μας..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλί και τρισαλί στον τόπο μας... Τίποτε άλλο

Ανώνυμος είπε...

tria poulakia kathontan...

Ανώνυμος είπε...

να χαρω εγω αριστερη πρωτοβουλια. Ξερει να κυνηγαει θεσαρες με πολλα λεφτα και ας χρειαστει να συμπραξει οχι με δεξιους με τον Μητσοτακη τον ιδιο

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί και οι τρείς μαζί ένα μυαλό δεν κάνουν, τι θέσεις θέλουν και μεγαλεία. Α για φωτο και για φωτιές είναι καλοί θα έλεγα.