Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του Κολυμβητηρίου στην Έδεσσα

Ψαλίδι και στο πετρέλαιο για τους αθλητικούς χώρους φαίνεται ότι βάζει ο δήμος Έδεσσας στην προσπάθεια του να μειώσει το χρέος που παρέλαβε. Έτσι λοιπόν με πρόφαση τη συντήρηση όπως καταγγέλλεται, διέκοψε τη λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» τους κολυμβητές και κολυμβήτριες της πόλης και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν με αφορμή τη διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου η Ένωση Κολύμβησης Έδεσσας επισημαίνει τα εξής:
«Σήμερα 17 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε ξαφνικά ότι το Κλειστό Κολυμβητήριο της Έδεσσας θα κλείσει δήθεν για συντήρηση και μάλιστα την απόφαση υπογράφει ο απερχόμενος πρόεδρος Αντώνιος Γιούρος…
Να σημειώσουμε ότι οι Σύλλογοι Κολύμβησης της Έδεσσας δεν είχαν καμία ενημέρωση νωρίτερα και βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας για τους περιφερειακούς αγώνες Κεντροδυτικής Μακεδονίας που θα γίνουν τον Μάρτιο. Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί και όπως έχουμε μάθει ο δήμος είναι υπερχρεωμένος και δεν έχουν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο. Ντροπή τους… Κάνουμε έκκληση έστω και την τελευταία στιγμή, ο νέος δήμαρχος και το νέο δημοτικό συμβούλιο, οι εκπρόσωποι της περιφέρειας, οι τοπικοί βουλευτές, ας βοηθήσουν και ας μην αφήσουν μια κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού να κλείσει τις δύσκολες μέρες που περνά η νεολαία μας.
Με εκτίμηση «Ένωση Κολύμβησης Έδεσσας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: