Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Συνεργάτης του δημάρχου από την Κατερίνη προ των Πυλών του δήμου Πέλλας;

Η παροιμία «παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο..» μάλλον δεν εφαρμόζεται στο δήμο Πέλλας αφού πληροφορίες θέλουν το νέο δήμαρχο να προχωρά σε πρόσληψη ειδικού συμβούλου για θέματα πληροφορικής και επικοινωνίας, από την Κατερίνη. Αν και δεν έχουμε καμία διάθεση να αμφισβητήσουμε τις ικανότητες και τη γνώση οποιουδήποτε αν δεν παρουσιάσει πρώτα το έργο του, ωστόσο είναι δύσκολο να αποδεχτούμε ότι στο δήμο Πέλλας δεν υπάρχει ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό που μπορεί να αξιοποιηθεί σε αυτή τη θέση. Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές του δήμαρχου Πέλλας φέρουν τη δική του υπογραφή και τη δική του ευθύνη αφού ο λαός τον επέλεξε για να διοικήσει, όμως ήδη δέχεται κριτική για συγκεντρωτισμό και για τακτική του «ενός ανδρός Αρχή» που απογοητεύει ακόμη και τους υποστηρικτές του…

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάτι μου θυμίζει… να δεις τι μου θυμίζει…

ΑΑΑΑ ναι!!!

Επί Βαμβίνη υπήρχε συνεργασία με μια εταιρία από Κατερίνη για την δημιουργία αλλά και την υποστήριξη του site του τότε δήμου Γιαννιτσών
Μάλλον θα ήταν τόσο καλός που θα τον σύστησαν και στον τωρινό κύριο Δήμαρχο

Για να δούμε και το όνομά του!!!

Πάντως βλέπουμε να υπάρχει μια προτίμηση στους Κατερινιώτες… άλλωστε για ποιο λόγο να υποστηρίξουμε τα παιδιά των Γιαννιτσών? Μήπως υπάρχει ανεργία?
Αλλά ο κύριος Δήμαρχος έχει βάλει σκοπό να αυξήσει τον πληθυσμό των Γιαννιτσών είτε φέρνοντας ξένους είτε επαναπατρίζοντας «παλιούς Γιαννιτσιώτες» που επι χρόνια είχαν ξεχάσει που ήταν τα Γιαννιτσά… αλλά μάλλον ξέρουν καλύτερα τα προβλήματα του τόπου μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε πληροφορω κ. ΓΘ οσο και να θελεις να προβαλεις οτι ο Δημαρχος χανει τους υπσοτηρικτες του δεν το καραφερνεις ... δεν εχει χασει κανενα
Κ.Δ.Π

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά το πάει ο Στάμκος ...μια χαρά!Σταματήστε να του ανοίγετε τα μάτια.Προχθές σε εκδήλωση στα πέριξ των Γιαννιτσών, πέρα απο τους λίγους παρατρεχάμενους που έτρεξαν να στηθούν δίπλα του , η πλειοψηφία του κόσμου αδιαφόρησε.Καλά το πάει....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΗΛΑΤΕ ????ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΘΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΝΤΩΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ?????
ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ?????
ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!!!!
19.700 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΩΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΣ-ΕΙΔΗ ΜΠΕΜΠΕ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ-ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ-ΡΕΣΤΟΡΑΝΤ-ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ 120 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΛΙΓΟ ΜΟΛΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ 1,5 ΧΙΛΙΟΜΕΡΤΟ!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΥΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΩΣ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ(ΚΙΝΑ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΙΝΔΙΑ ΚΛΠ)
ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΙ???
17 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΡΡΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΚΙΓΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ...
ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ????
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΗΜΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΦΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΩΠΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΚΛΗΡΩΝΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΡΟΥ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ 500 ΑΤΟΜΑ (ΠΡΟΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ)ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ???
ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ !!!!!
ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΗΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!
ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΡΧ...Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧ...Α ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ...
ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

AN ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ Κ. ΣΤΑΜΚΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ.
Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΕΧΑΣΕ ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

Ανώνυμος είπε...

Ναι? και τι ακριβως θα κανει ο ο Γρηγόρης για την ανεργία? θα σταματησει το έργο? εδώ δεν υποστηρίζει τους άνεργους των Γιαννιτσών και φέρνει κόσμο απο έξω. σε τι ακριβως πιστεύεις σε αυτόν?

Και αν θελετε να ψαξετε λίγο περισσοτερο... για δειτε ποιος υπέγραψε για να γίνει αυτό το μεγαθήριο... και ποιος ανέλαβε να το "σηκώσει"... μήπως μιλάμε για το ίδιο άτομο?

Μ Η Π Ω Σ?

Ανώνυμος είπε...

Ε! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ........ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ.......... ΚΑΙ ΔΕΝ Θ΄ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΧΥΜΗΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...............

Ανώνυμος είπε...

O,ti kanei o dhmarxos kala kanei!!! K logiko einai na yparxei tosh anergia... afou oloi theloume na ginoume dhmosioi ypallhloi k diefthyntes... Fobomaste blepeis na piasoume kai kamia tsapa h mia sfouggaristra sto xeri...Th mia de mas aresei to posto kai thn allh briskoume k kala xamhles tis apodoxes... Mh mas doune na doulevoume me lerwmena rouxa... tha mas xalasei to "image"!!! Aa reee!!! Gia na mh blepoume tis blakeies mas kai thn ksipasia mas, frontizoume panta na bgazoume skartous tous ypoloipous... Opote mhn perimenoume n' antimetwpisei kapoios allos thn anergia pou dhmiourgoume emeis oi idioi... eimaste k emeis APARADEKTOI!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΓΑΖΟ ΕΔΩ ΑΝΟΙΞΑΝΕ 35000 ΤΜ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΕΣΙΚΟΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..