Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο καθένας με τον τρόπο του… και το ύψος του

Ο ένας (Καστερίδης) διευθυντής του δήμου και εισηγητής στα θέματα που αφορούσαν τις καταργήσεις τις συγχωνεύσεις και τη δημιουργία των Νέων Νομικών Προσώπων του δήμου, όπου έριξε πολύ ξενύχτι για να τα φέρει σε πέρας.
Ο δεύτερος (Ξανθόπουλος) πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Γιαννιτσών και δημοτικός σύμβουλος Πέλλας, το όνομα του οποίου απουσίαζε από τις προτάσεις του επικεφαλής του συνδυασμού του για τις θέσεις στα Δ.Σ. των παραπάνω Νομικών Προσώπων για λόγους που οι δύο άντρες γνωρίζουν.
Ο τρίτος (Ασλανίδης) νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με τεράστια συμμετοχή στα Ποντιακά δρώμενα και στην καταγραφή της ιστορίας του Πόντου. Πάντως ο ορισμός του από τον δήμαρχο στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ Πέλλας εξέπληξε πολλούς αφού άλλα είχαν στο μυαλό τους..
Και τους τρεις πάντως εκτός από συγγενική σχέση τους συνδέει μια σχέση που όσο κι αν επιχειρούν κάποιοι να την κλονίσουν αυτή παραμένει ισχυρή… Πάντως από ΄δω και στο εξής, αντί για κεμεντζέ ο Απόστολος θα ακούει παράπονα και αντί για «παρχάρε» θα ψάχνει υδρόμετρα..

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καποτε ειχες αφησει υπονοουμενα για καποια δηθεν συνεργασια δυο απο αυτων, πριν τις εκλογες.
Δεν επαληθευτηκες αλλα το εκανες "γαργαρα"

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μηπως ήταν κρυφό ότι έδωσαν τα χέρια για να κατεβεί ο Λάκης με τον Παπανικολάου; Ολο το τσαλί το ξέρει... αλλα εσείς ζεις αλλού ξέχασα!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ;ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει και η δεύτερη διετία κάντε υπομονή,και καλα να θελεις τον τοπαλογλου στο προσκηνιο αλλα και τον ανδρεάδη;μαζοχιστης εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω την φωτογραφία των τριων που απαρτιζουν πολιτικό τζακι οπως μας τα λες.Τον τρίτο δεν τον ξέρω τους δύο όμως τους ξέρω καλά γιατί με ενόχλησαν πολλές φορές για να ψηφίσω Παπανικολάου.

Ανώνυμος είπε...

paidia yparxei kai enas dhm.symboylos poy hr3e tritos sthn genikh katata2h kai den milaei esys kareklokentayrh ti zorei exete;enas opados toy kyrioy tosioy.eyxaristw.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ο Αποστολος ειχε συμφωνησει να ειναι στο ψηφοδελτιο του Παπανικολαου και τωρα ειναι Προεδρος ΔΕΥΑΠ με τον Σταμκο ??????????? ποιος το λεει αυτο και τι αποδειξεις εχει γι αυτο ???? γιατι και γω μπορω να λεω ανωνυμα οτι ο ταδε υποψηφιος του Παπανικολαου εσκαβε τον λακο του γιατι τα ειχε παρει απο τον δείνα (υποθετικα μιλαμε τωρα...)