Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα για τη δενδροφύτευση..

Με σύνθημα …το φτυάρι και πάμε, χιλιάδες εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Πέλλας, του Σκάι και του Ράδιο Τοξότης και συμμετείχαν στη δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στην Αραβησσό, στο Ελευθεροχώρι, στην Κρύα Βρύση και στο Νέο Μυλότοπο.
Κάτοικοι του Δήμου Πέλλας, περιβαντολογικές και οικολογικές οργανώσεις, μαθητές σχολείων και πρόσκοποι, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σωματεία, στρατός, εθελοντές από γειτονικούς δήμους, συμμετείχαν στην δενδροφύτευση.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, σημείωσε ότι είναι "μεγάλη μέρα" για το Δήμο Πέλλας και ευχαρίστησε τους εθελοντές και τους χορηγούς, τονίζοντας ότι "ένας δεν φτάνει, αλλά πολλοί μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φυσικα ο Σταμκος μιλαει για εκει που πηγε γιατι σε εμας στην κρυα βρυση για ακομη μια φορα δεν μας καταδεχθηκε.αλλα και εμεις το ιδιο θα κανουμε απο εδω και περα..........................................

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΝΕΤΕ !!!!!!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ .ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΦΥΤΕΥΑΝ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ,ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ;Π Ο Τ Ε]]]]]]]]]]]]] ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΕΤΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΙΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα αναλαβει την περιφρουρηση των αναναδασωμενων εκτασεων απο την ανεξελεγκτη βοσκηση αιγοπροβατων? Το ανυπαρκτο Δασαρχειο η υπο καταργηση ΑγΡΟφΥΛΑΚΗ,'η μηπως οι υπαλληλοι του Δημου που σκυλοτρωγονται με τα συνδικαλιστικα?