Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Παπανικολάου «Καταθέσατε έναν προϋπολογισμό που είναι καρμπόν του δήμου Γιαννιτσών…»

Κριτική στην πρόταση της πλειοψηφίας για το κείμενο του προϋπολογισμού άσκησε ο επικεφαλής Δημοτικής Ενότητας πρώην δήμαρχο; Γιαννιτσών Νίκος Παπανικολάου χαρακτηρίζοντας τον ως «πρόχειρο» αφού στηρίχτηκε στο κείμενο του αντίστοιχου προϋπολογισμού του δήμου Γιαννιτσών χωρίς να προστεθούν οι νέοι αναγκαίοι κωδικοί. «Ούτε τα έσοδα από τους Κ.Α.Π. των πρώην δήμων δεν μπήκατε στον κόπο να ενοποιήσετε…» τόνισε με έμφαση και προέβλεψε ότι σε κάθε δημοτικό συμβούλιο θα έρχεται θέμα αναμόρφωσης του προϋπολογισμού για λάθη που υπάρχουν και για ποσά που δεν προβλέφθηκαν η που εγγράφηκαν λανθασμένα. Παράλληλα υπογράμμισε ότι «είναι ένας προϋπολογισμός που γίνεται υπό την αίρεση μιας απογραφής που δεν έχει ακόμη τελειώσει..»... 
Επισήμανε ότι για το νέο δήμο Πέλλας η νέα δημοτική αρχή προέβλεψε μόνο μια μελέτη στον προϋπολογισμό και κατηγόρησε την κατηγόρησε για πρακτική κατατμήσεων έργων.
Ωστόσο δήλωσε ότι εξαιτίας ότι μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού αφορά το τεχνικό πρόγραμμα αλλά και τη μισθοδοσία των υπαλλήλων των πρώην, θα ψηφίσει η παράταξή του τον προϋπολογισμό με τις επισημάνσεις που κατάθεσαν ο ίδιος και οι συνάδελφοί του. 

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και τον δικό σας προϋπολογισμό κυρ. Παπαπανικολάου!!! Όλος έξω!!! Ζωντανό Παράδειγμα το Πάρκο του Αγ. Γεωργίου, που σταμάτησε μετά την νικη ΣΤΑΜΚΟΥ!! Ακου κει μέχρι την Παραασκευή της εβδομάδας του 2ου Γύρου να συνεχίζονται οι εργασίες και μετα από δευτερα αφου χασαμε την Δημαρχεια να σταματήσουν τα εργα! Ποιος ξερει τι ταξατε σστους εργολάβους?! Αλλα θα μου πεις οτι δεν αγνωστο σε σας το να τάζετε!

Ανώνυμος είπε...

τα ταξιματα, οι υποσχεσεις για διορισμούς και ο ψευτοτσαμπουκας είναι χαρακτηριστικο παραδειγμα του συνδυασμού του κ. σταμκου. Ευτυχώς για τους σοβαρους πολίτες και δυστυχως για εσάς υπάρχει και η τηλεοραση που αποκαθηλώνει (μέρες που είναι)μια δημοτική παραταξη χωρίς αποψη, σχέδιο, ενδιαφερον για τον τόπο. Αν παρακολουθήσει καποιος τα δημοτικα συμβούλιο θα γελάσει με την ανεπάρκεια προσώπων αυτής της δημοτικής αρχής και την μονιμη επίδειξη αμορφωσίας και νταηλικιού.

Ανώνυμος είπε...

giati ton xhfisate kyrie papanikolaoy;

Ανώνυμος είπε...

νωμιζεις παπανικολαου διοτι εσυ επι 4 χρονια εφερνες αντιγραφη τον εναν προυπολογισμο πισω απο τον αλλον

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ Α : ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Θυμάμαι την ημέρα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου που συνεδρίασε το Δημοτικό του (τότε) Δ. Γιαννιτσών, με σημαντικότερο θέμα : ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Και βέβαια όπως ήταν φυσικό το λόγο πήρε ο τέως Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Θέμης Αρνάκης, που έκανε ένα μικρό πρόλογο λέγοντας χαρακτηριστικά «αν δεν εξασφαλιστούν χρηματοδοτήσεις, δεν μπορούν κάποια έργα να ενταχθούν στον προϋπολογισμό».
Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο κ. Πλιόγκας που είπε ότι «Οι μεγάλοι στόχοι που είχαν τεθεί είτε δεν έχουν γίνει, είτε παρέμειναν στα χαρτιά κ. Παπανικολάου». Μέχρι το τέλος της τετραετίας, δεσμευτήκατε για κολυμβητήριο, και το γνωστό τεύχος των υποσχέσεων. Η πόλη δεν έχει ουσιαστικές αλλαγές, πέραν των βασικών. Απουσίαζαν οι μείζονες στόχοι, που οι ίδιοι είχατε θέσει.» (1)
Αργότερα το λόγο πήρε ο Κων. Πέσιος, που δήλωσε ότι το συγκεκριμένο Τ.Π. είναι περιπλεγμένο. Ομαδοποίηση δεν υπάρχει και με δυσκολία μπορεί κανείς να το διαβάσει (2) . Ενώ συνέχισε ο πρ. Δήμαρχος κ. Βαμβίνης λέγοντας «αυτό που απουσιάζει από το Τ.Π. σας, είναι ο στόχος, εσείς περισσότερα λέτε παρά κάνετε» (3)
Έπειτα, το λόγο πήρε ο Δ.Σ. Χρήστος Χατζηαντωνίου που μίλησε για κάτι που δεν ξέρω πως του ήρθε « … (το Τ.Π.) είναι στα πλαίσια της δέσμευσης που κάναμε με τους πολίτες…» (4)
Το λόγο πήρε ο κ. Δήμαρχος , Ν. Παπανικολάου, και ισχυρίστηκε ότι «διανύσαμε την τετραετία χωρίς χρηματοδότηση (5) και μεγάλα έργα όπως το κολυμβητήριο χρειάζονται χρήμα & πολ. παρέμβαση.
Αν θυμάμαι καλά ακολούθησε η δευτερολογία του κ. Βαμβίνη που τόνισε «Στα λόγια των δυο σας (εν. Παπανικολάου & Χατζηαντωνίου) υπάρχει μια αντίφαση : Ο ένας είπε δεν είχαμε χρηματοδοτήσεις, ο άλλος κάναμε από το ‘’Θησέα’’. Το 2002 είχαμε τελειώσει ο βιολογικός καθαρισμός, το Πνευμ. Κέντρο και ερχόμαστε τώρα. Που είναι ο ΧΥΤΑ; Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην Δήμαρχος (Βαμβίνης) ζήτησε ενημέρωση για τον ΧΥΤΑ αλλά βέβαια το θέμα ξεχάστηκε.
Μετά από αρκετή ώρα τον λόγο πήρε πάλι ο Κ. Πέσιος ο οποίος πολύ ορθά δήλωσε στους τότε κυρίους της Δημ. Αρχής «έργα του Θησέα, που είναι δρομολογημένα από το 2005, δεν έχουν ολοκληρωθεί», αφήνοντας αιχμές.
Συμπεράσματα για το θέμα Α : (1) κ. Παπανικολάου στο τελ. συμβούλιο του Νέου Δήμου Πέλλας μιλήσατε για «πρόγραμμα Εντυπώσεων»! Με όσα λέχθησαν στο τότε Δ.Σ. Γιαννιτσών, μου φαίνεται ότι άλλοι είναι αυτοί που επεδίωκαν εντυπώσεις (!και τις πέτυχαν!) το 2006, αλλά δόξα τω θεω η κατάληξη ήταν άλλη το 2010. (2) Αν δεν κάνω ο κος Σαράντης Μουχτάρης μίλησε για προχειρότητα όσον αφορά την γραφή του Τ.Π., και πάλι στο τελ. Δ.Σ. (ΝΕΟΥ) Πέλλας. Άρα να θυμίσουμε με αυτή την παρατήρηση ότι και επί της δημαρχίας του δικού του επικεφαλή έτσι ήταν το Τ.Π. ίσως και χειρότερα. (3) Η φράση του Βαμβίνη απόδείχθηκε άκρως προφητική, σαφώς και θα υπάρχουν συνεχιζόμενα, αλλά άμα δει κανείς το Τ.Π. του Δ. Πέλλας (τώρα) , στην Δ.Ε. Γιαννιτσών, θα διαπιστώσει ότι σαφώς υπάρχουν και νέα έργα αλλά τα περισσότερα είναι συνεχιζόμενα {και βέβαια άμα ρωτήσεις και τους πολίτες, θα σου πούν ότι πολλά από αυτά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, βλ. Πάρκο Πολυκέντρου που ήθελαν να το κόψουν και αυτό Καλοκαίρι, αλλά πάλι καλα που οι καταστηματάρχες το σταμάτησαν καθώς μάζεψαν υπογραφές για να μην προχωρήσει το έργο!!!} (4) κ. Χατζηαντωνίου, νομίζω ότι με όσα έγραψα παραπάνω τοποθετήθηκα και πιστεύω ότι καταλάβατε και εσείς ότι την ριμάδα την δέσμευση δεν την πετύχατε. (5) Νομίζω ότι η δευτερολογία του Βαμβίνη με κάλυψε για να αποδείξω ότι άτομα της ίδιας παράταξης λέγαν άλλα πράγματα!
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το πρόγραμμα που κατέθεσε ο κος. Στάμκος Γρηγόριος είναι όντως ρεαλιστικό (δλδ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα). Επειδή εσείς κ. Παπαδημητρίου (που πήρε τον λόγο στο τελ. Δ.Σ. του Καλ. Δήμου Πέλλας) δεν τηρήσατε τις δεσμεύσεις σας και υποσχεθήκατε, υποσχεθήκατε, δεν πάει να πει ότι όλοι είναι έτσι. Γρηγόρη συνέχισε, εσύ μπορείς, πρόσεχε λίγο τους δίπλα σου και αξιοποίησε όσους είναι πραγματικά δίπλα σου!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Ανώνυμος είπε...

Θέμα Β : Να μάθουμε τα παραμύθια της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» του Ν. Παπανικολάου

1) Υποσχέσεις που κοστίζουν ακόμα και παιδικές ψυχές καθημερινά. Το 2ο Γυμνάσιο – ΓΕΛ. που βρίσκεται στην Εγνατία Οδό. Τέσσερα χρόνια περιμένουν με αγωνία οι γονείς & τα παιδιά για να δημιουργηθούν οι διαβάσεις (καθότι υπόσχεση). Για το συγκεκριμένο έργο υπάρχει μόνο μελέτη και τίποτα παραπάνω. (αλλά όλο και κάτι θα βρείτε να πείτε και γι αυτό)
2) Όταν λέγατε κ. Παπανικολάου «υποδομές» εσείς εννοούσατε ασούμε την (ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ) ασφαλτόστρωση οδών και άλλα μικρά έργα. Αν πάρετε στα χέρια σας τον απολογισμό του δήμου θα δείτε ασφαλτόστρωση & πλακάκια βαφτισμένα ΥΠΟΔΟΜΕΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
3) Που είναι η ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής στην πόλη των Γιαννιτσών, για να ενισχυθεί οικονομικά. (Να θυμόμαστε ο τέως Δήμαρχος , Στυλιανός Βαμβίνης, είχε οδηγήσει την υπόθεση της σχολής συντήρησης αρχαιοτήτων στην επιτροπή αξιολόγησης. Αντί αυτού, βέβαια, καταφέραμε το ακατόρθωτο. Έχασαν και το στρατόπεδο με το οποίο η πόλη μας ήταν κοινωνικά , ιστορικά & οικονομικά δεμένη. Έβγανε ο Παπανικολάου θυμάμαι με επιστολές , με συναντήσεις με τον Υπουργό και έλεγε ότι το στρατόπεδο δεν θα φύγει...!! Τελικά θα έχουμε το μέρος των Πυροσυλλέκτων! Πάλι καλά! Ας είναι καλά ο Βενιζέλος!
4) Που είναι το Δημοτικό Ινστιτούτο Παιδείας που θα ενίσχυε την επαγγελματική κατάρτιση των παιδιών; Μάλλον χάθηκε και αυτό μαζί με το Δημοτικό Κέντρο Ενημέρωσης ανέργων.

Μα το θέμα είναι και ότι εντός της σημερινής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» υπάρχουν δέσμιοι, ορμώμενοι εκ της Κρύας Βρύσης. Για να θυμηθούμε τι έλεγαν τοπικές εφημερίδες της Τετάρτης 16 Μαϊου 2007 επί των κυρίων Ουραηλίδη & Ελευθερίου. Αν θυμάται κανείς ή διαβάσει θα καταλάβει ότι οι δυο κύριοι είναι δέσμιοι του προέδρου της Αναπτυξιακής και πρώην Δημάρχου Γιαννιτσών, Ν. Παπανικολάου, διότι ο ένας εκ των δυο έχει προσωπική εγγύηση σε ένα δάνειο ύψους 100.000,00 Ε και ο άλλος δεν ήταν υπάλληλος της Αναπτυξιακής αλλά τον έκανε ο πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών ο οποίος είναι όπως προείπα και πρόεδρος της Αναπτυξιακής του Κάμπου.
5) Κύριε Παπανικολάου δεν πιστεύω να μας πείτε ότι το έργο των Σφαγείων είναι δική σας κατάκτηση (ύψους 2.800.000 Ε) Αν περιμέναμε από σένα «δήμαρχε των μεγάλων έργων» και τα σφαγεία θα συνέχιζαν να έχουν την ίδια τύχη με την πόλη. Και δεν φτάνει που δεν κάνατε τίποτα, όχι μόνο δεν την στηρίξατε (πολη) στις δύσκολες στιγμές αλλά περιμένατε την καρατόμησή της. Μόνο με καταστροφές είστε σε θέση να πανηγύρίζετε.

Στο μεταξύ είστε ο μοναδικός Δήμαρχος που υποσχέθηκε το 2006, Βιομηχανικό Πάρκο, ΤΕΙ στην πόλη των Γιαννιτσών, Κλειστό Γυμναστήριο, Κολυμβητήριο, Καθαριότητα της πόλης, ΧΥΤΑ και δεν έκανε απολύτως τίποτα. (!Γλυκιά η θεσούλα!) Αντε για να είμαι ακριβοδίκαιος ο ΧΥΤΑ έγινε, 27 Δεκέμβρη!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέμα Γ : Το (πολυσυζητημένο) πάρκο του Αγίου Γεωργίου

Πριν από κάτι μήνες μάθαμε ότι το πάρκο του Αγίου Γεωργίου αλλάζει. Η ανάπλαση θα κοστίσει ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά η αισθητική της περιοχής θα αποζημιώσει τους πολίτες, διαβεβαίωσε ο τέως δήμαρχος Νίκος Παπανικολάου.(1)

Το ΣΧΕΔΙΟ, σύμφωνα με μελέτη του ΑΠΘ (κ. Τσαλικίδη) παραπέμπει σε αμερικάνικο πάρκο (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΠΑ). Ο Νίκος Παπανικολάου είχε δηλώσει ότι η ανάπλαση του πάρκου θα λύσει το πρόβλημα του πρασίνου που μαστίζει την πόλη μας, με στόχο να αναβαθμίσουν τους ήδη υπάρχοντες χώρους. Όσο για τα δέντρα που κόπηκαν (!όλα!) τα χαρακτήρισε ως άρρωστα (!όλα!) και επικίνδυνα (!όλα!)

Να μαστε πάλι Τεταρτη 23 Ιουνίου!
Συζητήθηκε η παράταση του πάρκου… Το έργο αναμενόταν να παραδοθεί το αργότερο τον μήνα ΝΟΕΜΒΡΙΟ, αλλά λογω καθυστέρησης σε καποια σημεία που δεν προβλέφθηκαν σωστά από τον εργολάβο, θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση του έργου από την νέα χρονιά 2011!!!! Δήλωσε ότι το έργο στοίχισε 250.000 και όχι 1.000.000 Ε.

Προχώρησαν οι μέρες… Στις 27 Σεπτεμβρίου τον λόγο σε μια στιγμή πήρε ο Δ.Σ. κος Α. Χ’’αντωνίου λέγοντας απατώντας στον κο. Πλιόγκα που είπε ότι αν η πόλη δεν είχε πράσινο μια φορά, τώρα δεν έχει δέκα ( και δίκιο έχει, να λεμε την αλήθεια), είπε λοιπόν «Πολύς λόγος για τον προϋπολογισμό του συγκ. έργου. Όπως προέβλεπε ο νόμος το πρώτο κομμάτι των 250.000 Ε ήταν εξασφαλισμένο από τον ΘΗΣΕΑ και ένα μεγάλο έργο που δίνει πνοή στην πόλη (!!!!??!) κατασκευάστηκε με 250.000. Οι παν/κοι μας πρότειναν να γίνει έτσι» (2)

Και θέλω να θέσω κάποια ερωτήματα
1. Κύριε Παπανικολάου, νόμιζα ότι έχετε ωραία αισθητική! Αλίμονο αν αυτό το χάλι που παρουσιάζετε ως πάρκο είναι όμορφο! Ας σοβαρευτούμε! Ε, τι λέτε ??
2. Ας μεταφερθούμε νοερά σε μια πρόσφατη συνεδρίαση του Νεου Δήμου Πέλλας επί της Δημαρχίας του κ. Στάμκου. Ο ίδιος ο κος Στάμκος αποκάλυψε σε δημόσιο λόγο του (δλδ έχοντας την ευθύνη των λόγων του) ότι σε συνομιλία του με τον μελετητή , κο. Τσαλικίδη, ο ίδιος ο μελετητής του διαβεβαίωσε ότι από το τόσα δέντρα που υπήρχαν εκεί μόνο τα 7-8 ήσαν άρρωστα! Τα άλλα τα χαρακτήρισε ο κος Τσαλικίδης ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! Σαφώς καταλαβαίνετε ότι τα λόγια του μελετητή έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του κ. Δημάρχου. Μάλλον ο μελετητής έχει το δίκιο κ. πρωην Δήμαρχε!!!

Το άλλο το ωραίο το ανέκδοτο
Γιατί κόπηκαν τα δέντρα στο πάρκο του Αγ. γεωργίου?
Γιατί οι Παοκίτσιδες ζήτησαν από τον Δήμαρχο να βλέπουν το Ρολόι!
Από αλλού πληροφορούμαι ότι τα έκοψε λόγω του ότι τα πεύκα φέρουν αλλεργίες. Και τα πλατάνια στο πολύκεντρο τι φέρουν? Ταπηροεγκεφαλίτιδα?

Πάλι καλά που έχασε τις εκλογές. Τέτοια ψύχωση που έχει με τα ΄δεντρα ο Παπανικολάου , δέντρο για δεντρο δεν θα άφηνε!

ΑΧ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε σεναριογρλαφε που τα γνωρίζεις όλα με τα Α και το Β μάθε την αλήθεια...
Πρώτον ο Τσαλικίδης δεν είναι γεωπόνος οπότε δεν μπορεί να ξέρει αν και πόσα δέντρα ειναι άρρωστα.
Δεύτερον ο δήμαρχος μπορέι να ισχυρίζεται ότι θελει αλλά η μελέτη είναι συκεριμένη.
Τρίτον ο Τσαλικίδης έχει λαμβάνειν από το Δήμο οπότε και κολοτούμπες θα κάνει αν χρειαστεί για χατήρι του κ. Δημάρχου. (συκοφαντώμντας την προηγούμενη διοίκηση)
Τέταρτον και πιό σημαντικό. Αφού τα παρακολουθείς όλα πές μας τι έλεγε ο Στάμκος προεκλογικά για το έτοιμο Στρατηγικό Σχέδιο και για Προγραμματικές Δράσεις που έχει συνττάξει και άλλες τέτοιες σαχλαμάρεςκαι προχθές στο συμβούλιο είπε ότι μέσα στη χρονιά θα καταθέσει Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης για τα επόμενα χρόνια. Δηλαδή μας δουλευει κανονικά...αλλά ξέχασα αυτό δεν το άκουσες
ΑΧ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος ο κος Τσαλικίδης είναι Καθηγητής Γεοπονίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικής (Α.Π.Θ.). Δεύτερον δεν ισχυρίζεται ο δήμαρχος, λέει την αλήθεια και ξέρετε γιατί? Γιατί όπως αναφέρω και στο κείμενο τα δήλωσε δημόσια στο Δ.Σ. Πέλλας δλδ έχει την ευθύνη του λόγου του, και μάλλον αυτός έχει δίκιο! Δεν είναι δυνατόν, καθηγητής της Γεοπ. Σχολής να θέλει να καταστρέψει οικολογικά ένα ολόκληρο πάρκο! Να κοπούν 5 άρρωστα δέντρα ναι συμφωνώ εκεί είμαι σύμμαχος αλλά οχι όλα ρε παιδιά! Ας παμε και στο πιο σημαντικό (κατα την γνώμη σου) σε αυτά που είπε ο Στάμκος προεκλογικά. Ναι είπε οτι έχει Στρατηγικό Σχέδιο & Άλλες δράσεις και το ΕΧΕΙ ακομα και τώρα. Απλά υπάρχει μια μικρή λεπτή κόκκινη γραμμούλα που δεν του επιτρέπει να τα υλοποιήσει. Ξες τι? Αυτό το νομοσχέδιο που ψἠφισε το κόμμα σου, Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ! Αν πρόσεξες στο τελ. Δ.Σ. ο κ. Αντιδήμαρχος Στεργιούλας έκανε παρατήρηση στον κο. Παπαδημητρίου λέγοντας οτι ακόμα και σήμερα δέχονται υποδείξεις απο το Υπ.Εσ. για το πώς πρέπει να δοιηκηθούν οι δήμοι! Και εν πάση περιπτώση ο Στάμκος έχει μόλις 3,5 μήνες στο τιμώνι του Δήμου. Εσύ που μας λές για το Στάμκο, για πες μας αφού ο επικεφαλής σου (Παπανικολάου) έκλεισε 4 χρόνια στο Δήμο γιατί δεν έκανε τίποτα από το Σχέδιο που μας παρουσίαζει με αλαζονεια το 2006! "Αέρας αλλαγής" έλεγε! Ποια αλλαγή? Τπτ!! Και νομίζω παραπάνω σου έγραψα τι έταζε στους πολίτες και τι έκανε!! Μην κρύβεσαι πίσω απο το δάκτυλο σου!
ΑΧ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ!! Ποιος ξερει γιατί δεν εκλέχθηκες ή ποιος ξέρει τι σε είχε τάξει ο Παπανικολάου και βγάζεις τόσο μένος! Η εξουσία σε έκανε να τα βλέπεις όλα ρόδινα στο δήμο! Πέρασαν τα 4 χρόνια και αυτοκριτική δεν κάνατε και ούτε βέβαια θα κάνετε, και πέφτετε πάνω στο Στάμκο μόλις στους 4 μήνες! 4 μήνες εναντι 4 χρόνων!! ΑΧ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ
Όλους τους κρίνει ο λαός όση αυτοκριτική κι αν κάνουν. Δηλαδή αν έλεγε ο Παπανικολάου ότι έκανε λάθος θα ήταν αμοιρος ευθυνών και όλα θα ήταν καλά;
Οσο για το κόμμα μου μάθε οτι εγκλωβιμένος σαν και σενα σε μπλέ και πράσινα δεσμά δεν έιμαι...
Καλά ο Στεργιούλας τι περίμενες να πεί. Δημοσιος υπάλληλος είναι ο άνθρωπος. Δηλαδή πέσς μου εσύ που τα γνωριζεις όλα.. εμποδίζει καμία εγκύκλιος το Στάμκο να σχεδιάσει τις κινήσεις του για το Δήμο Πέλλας;
Τον απαγορέυει καμιά εγκύκλιος να εκπονήσει κάποιο Στρατηγικό Σχέδιο;
Και τώρα που το θυμήθηκα...Βλέπω τα ξέρεις καλά τα στοιχεία.Πές μου σε παρακαλώ για το ασύρματο ιντερνετ του δήμου έχουν προβλέψει καμια δαπάνη η το ξέχασαν κι αυτό;
Απλά ρωτάω γιατί είμαι χρήστης και με ενδιαφέρει!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟ ΑΣΚΕΡΙ ΠΛΙΟΓΚΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ! ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΘΥΝΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ (ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΧΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΜΒΙΝΗ! ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΥΜΒΑΛΑ ΑΛΛΑΛΑΖΟΝΤΑ! ΜΗΠΩΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ; ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ! Ο ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΣΤΑΜΚΟΣ ΗΔΗ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ!!ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ,ΠΑΡΚΑ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ,ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ,ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙς,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ,ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΣΕΙΣ,ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ,ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΜΒΟ,ΑΓΕΛΑΔΟΣΤΡΑΤΑ,ΧΥΤΑ,...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ.. ΑΣ ΔΟΥΜΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΕΙ.ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΟΤΙΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑΞΕ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΑΡΓΑ. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΥΣΙΜΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΚΤΑΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτεύον θέμα προς απάντηση..Αν νομίζετε οπως προαναφέρατε οτι υποστήριζα Πλιόγκα είστε πάρα πολύ γελασμένος αλλά δεν είναι τούτο το θέμα μας... Αρχικά ας μην λέμε μεγάλες κουβέντες "αδιαφορεί για τους δημότες" "αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση"... λόγια μεγάλα! όντως ο κόσμος κατάλαβε και βέβαια ψήφισε!!! Τώρα αυτά που αναφέρετε κύριε μου ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ,ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΣΕΙΣ,ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ,ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΜΒΟ,ΑΓΕΛΑΔΟΣΤΡΑΤΑ,ΧΥΤΑ θαρρώ πώς σε όλους τους δήμους γίνονται΄, ανεξαρτήτως Διοίκησης! Έτσι, αν ήταν να μην γίνουν και αυτά σωθήκαμε εν τελει! Αναπλάσεις που τις είδατε ???Το πάρκο του Αγ. Γεωργίου έχετε στο νού σας? Μου φαίνεται ότι και η δική σας αισθητική δεν είναι και πολύ καλή!! Για κάντε μια γύρα στην πόλη και κάντε την πολύ απλή ερώτηση "Πώς σου φαίνεται το πάρκο του Αγ. Γεωργίου τώρα?". Ανακύκλωση υπάρχει σε όλους τους Δήμους ανευ εξαίρεσης! Δήλαδή ντάξει!! Αφού λοιπόν λέτε οτι ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ποια είναι τα υπόλοιπα! Απλά κάνετε ένα λάθος... κρίνετε μια διοίκηση στους 3,5 μήνες! Περιμένετε να περάσουν τα 3,5 χρόνια! Και εν πάση περιπτώση γιατί όπως λέτε θυμάστε αρκετά...Θέλω απάντηση στο ερώτημα "Τι έκανε ο κος Παπανικολάου στους πρώτους 3,5 μήνες?" και βεβαια να μου απαντήσετε και στο παραπανω ερώτημα για το Πάρκο! Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Στάμκος να μιλάει αργά αλλά και ο Παπανικολάου το αντίθετο... Πάτα φρένο βρε Νίκο είσαι και ρήτορας στα δικαστήρια (!)...Στις ομιλίες σου προεκλογικά τι να πώ ανάθεμα αν κατάλαβε κανεις τι έλεγες!

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν και γω στο τελευτεο συμβουλιο και καταλαβα πως ένας Πλιόγκας τους χριαζεται επιγόντως εκει μεσα.Ειτε τον παμε είτε όχι ,σε αυτά που είπε κατα καιρούς δικαιωθηκε σε όλα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ:
ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ.ΟΣΟ ΓΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑΑΑ!!! ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.(ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟΙ) ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΚΥΛΟΥΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ! ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
1. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΠΟΥ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΑΜΒΙΝΗ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!
2. Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.
3.ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ.
4. ΤΑ ΣΥΝΕΡΤΓΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.
5.ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ(;) ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
6.ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ,ΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ... ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Κούράστηκα να γίνομαι γραφικός αλλά θα το ξαναπώ για ακόμα μια φορά. Το Πάρκο του Αγίου Γεωργίου σταμάτησε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου του 2010!!! Τότε σταμάτησαν οι εργάτες και όχι 31 Δεκεμβρίου!!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!! Άλλωστε το είχαν γράψει και τοπικές εφημερίδες!!! Απλήρωτοι εργάτες ήσαν και είναι!!!! Μου φαίνεται οτι εσείς δεν βλέπετε την πραγματικότητα! Τώρα οσον αφορά τα ψέματα νομίζω οτι παραπάνω γράφει "ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" ... Διαβάστε το!! Αλλά ξεχασα ... δν σας συμφέρει!!!

Ανώνυμος είπε...

Στον Κύριο των 10.34 (26 Απριλίου), τους στόχους που λέτε τους έχει αναφέρει κατά πάνω, τις προεκλογικές του δησμεύσεις δηλαδή!!! Διαβάστε αυτά που γραφονται!! Και μην τα παιρνάτε έτσι!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟΟΟΟ!!!.ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΚΥΜΒΑΛΑ ΑΛΛΑΛΑΖΟΝΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΓΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αγαπητε φίλε μένω απέναντι απο το πάρκο !!! (11.01) Οσο για το τελευταίο για το ποιο ειναι ο δήμαρχος της καρδιά σου έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις! Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη, την οποία απ'ότι βλέπω δεν μπορείς ακόμα να συνειδητοποιήσεις. Στο γράφω λοιπόν ξανά μπάς και το καταλάβεις : ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ. Πραγματικά δεν ξερω για ποιο λόγο καταδικάζετε (όλοι σας) μια τετραετία, οσον αφορά τα έργα ! Είναι προφανώς που χάσατε τα συμφέροντα από το νεο Δήμο ή η αλαζονεία που σας έχει μεταδόσει ο επικεφαλης σας, γι'αυτό βγάζετε τόση κακία! Δεν είναι δύσκολο για αυτόν, προσβλητικός αλαζόνας και υπερόπτης!!!! Σας εύχομαι λοιπόν να χαίρεστε τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ:(10:01)
Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Η ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΦΡΟΝΕΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΡΙΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 530 ΨΗΦΟΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ;

Κύμβαλο Αλλαλάζων είπε...

ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ !!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ακου κυμβαλο αλλαλαζων !!! χαχαχαχα
μηπως τελικα μενεις μεσα στο παρκο ????
γιατι πλεον εκει μονο παρασιτα μενουν...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 10:08μ.μ
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΣ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΝΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΟΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ! ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΩ "ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ!"

Ανώνυμος είπε...

PRAGMATI EXEIS DIKIO EISAI O PIO LOGIKOS KAI DEN ONEIREYESAI - MA TO IDIO LENE OLOI OSOI EINAI MESA STO PSYXIATREIO - ASE EMAS NA ONEIREYOMASTE OTI O STAMKOS EINAI DIMARXOS KAI O PAPANIKOLAOU PLANITARXIS... XAXAXAXAXAXAX

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Τι ακούω θέε μου !!! Ο Παπανικολάου Πλανητάρχης!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Λυπηθείται με είμαι και άρρωστος!! Αυτός ο άνθρωπος όσο ασχολήθηκε με την πολτική ασχολήθηκε φτάνει!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα πλανητάρχης λεει!!! Να ειστε καλά!

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ .ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως η λέξη αξιοπρέπεια λείπει παντελώς από το λεξιλογιο του Νικου!!! Κακά τα ψέματα!!! Μετά την εκλογή του 06 άλλαξε!!! Ρωτήστε φίλους και γνωστούς του, για το πως λειτούργησε στις εκλογές του 10!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΤΟΣΟ ΚΥΛΙΕΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΗΝ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ. ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ.