Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Οι δημότες πρέπει να ενημερωθούν για την πορεία της Ανακύκλωσης στα Γιαννιτσά

Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που μας αφορά όλους θίγει ένας φίλος του blog θέτοντας παράλληλα ερωτήματα για τα οποία πρέπει να δοθούν καθαρές απαντήσεις από τους υπευθύνους αφού και στο παρελθόν έχει αναδειχθεί το θέμα χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση. Επειδή λοιπόν οι πολιτικοί μας αλλά και οι υπηρεσιακοί παράγοντες στην αυτοδιοίκηση πρέπει να δίνουν λόγο και να ενημερώνουν τους δημότες για σημαντικά ζητήματα ειδικά όταν προκαλούνται ας απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτει ο φίλος που μας έστειλε τα εξής:
Είναι αλήθεια οτι ο θεσμός της ανακύκλωσης στα Γιαννιτσά δεν λειτουργεί?
Απ’ ότι συζητείται στην πόλη τα υλικά της ανακύκλωσης πηγαίνουν στα σκουπίδια!! και πως για κάθε 2 φορτία ανακυκλώσιμων υλικών μας άρχονται απέ (κάπου) 8 φορτία σκουπιδιών!!! δηλαδή ανταλλάσουμε προϊόντα κάποιας αξίας με σκουπίδια τα όποια πρέπει να κάνουμε έξοδα για να τα διαχειριστούμε. Δηλαδή διπλό το κακό!!
Το ξέρει αυτό ο κόσμος των Γιαννιτσών που κατεβαίνει κάθε πρωί και πεταει τα ανακυκλώσιμα στους κάδους νομίζοντας πως πάνε για ανακύκλωση ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.
Μήπως είναι άπατη η μήπως αυτό λέγεται κοροϊδία των πολιτών? μήπως είναι απλώς φήμες? μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει? Ευχαριστώ
blackbird mpampis

3 σχόλια:

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση1 μήπως την διαχείριση της ανακύκλωσης των Γιαννιτσών την έχει ιδιωτικός ΚΔΑΥ ο οποίος ενδεχωμένως κερδίζει από την κατάσταση?
Ερώτηση2 μήπως το θέμα το έχουν από καιρό γνωστοποιήσει οι εργαζόμενοι στους προισταμένους τους (διοικητικούς και πολιτικούς)?
Ερώτηση3 Στο εγκαινιασθέν από 26Δεκ2010 ΧΥΤΑ (άρα και αποπερατωμένο) ποιος ζυγίζει και από πότε? Αν ούτε ένας υπάλληλος δεν σου περισσεύει να στείλεις κανέναν σύμβουλο να κάνει και τίποτα χρήσιμο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ