Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Κατέβασαν σηκωτό Περιφερειακό σύμβουλο από το βήμα γιατί κατηγόρησε τον Ψωμιάδη..

Με βίαιο τρόπο κατέβασαν τον περιφερειακό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.Γιάννη Κούτρα από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου οι συνεργάτες του Ψωμιάδη γιατί κατηγόρησε τον Περιφερειάρχη Κ.Μ. και μέλη του Περιφερειακού συμβουλίου ότι «είναι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και τη διαφθορά».
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι του Ψωμιάδη με κραυγές, απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, κάποιοι μάλιστα χρησιμοποίησαν και τραμπουκικές μεθόδους σπρώχνοντας τον και τραβώντας τον με τη βία από το έδρανο του συμβουλίου. Αντί η πρόεδρος του συμβουλίου να τους ανακαλέσει στην ευπρέπεια, αντίθετα προχώρησε σε πράξη ανοιχτής λογοκρισίας και του αφαίρεσε τον λόγο απειλώντας τον με μήνυση αν δεν ανακαλέσει την τοποθέτηση του.
Η φράση που στάθηκε αφορμή για να γίνει «το έλα να δεις» στην αίθουσα έχει ως εξής: «Το σκάνδαλο με το πρόστιμο των 89.000 Ευρώ που ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετέτρεψε εν μία νυκτί σε 5.000 και πιθανόν να του κοστίσει την έκπτωση από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου μιας διοίκησης βουτηγμένης στα σκάνδαλα και τη διαφθορά, από την Κορώνεια μέχρι την υπόθεση των σχολικών λεωφορείων και τις απευθείας αναθέσεις των έργων της νομαρχίας Θεσσαλονίκης».
Τα σχόλια δικά σας….

Δεν υπάρχουν σχόλια: