Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Τεράστιο το θέμα …. Μικρή η συμμετοχή

Αν κρίνουμε από τη συμμετοχή του κόσμου αλλά και των αρμοδίων στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος εργαζομένων του δήμου Πέλλας και είχε θέμα τη διαχείριση των σκουπιδιών που παράγουμε, τότε ανεπιφύλακτα μπορούμε να πούμε ότι ως κοινωνία έχουμε θέσει λάθος προτεραιότητες και αδιαφορούμε για τα ουσιαστικά προβλήματα που μας πνίγουν. Αλλιώς δεν εξηγείται η πολύ μικρή συμμετοχή σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα, στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν στοιχεία που τρομάζουν αλλά και πρακτικές που μπορούν να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα των σκουπιδιών. Τα συμπεράσματα ήταν πολύ σημαντικά και ελπίζουμε να αξιολογηθούν κατάλληλα από όσους έχουν την ευθύνη διαχείρισης των σκουπιδιών στο δήμο Πέλλας. Και αν η παντελής απουσία των μελών της αντιπολίτευσης.... του Δ.Σ. ήταν εμφανής ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε η απουσία αντιδημάρχων πλην της Κατερίνας Ρουσοπούλου, μελών των Τοπικών Συμβουλίων  αλλά και των εργαζομένων. Η εικόνα της μισοάδειας αίθουσας αποτυπώνει και την μισοάδεια ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας για το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών….για το οποίο μπροστά στις κάμερες κάποιοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα… 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ! ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ; ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ! ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ , ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ! ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΧΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ:"ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ!"