Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Έχυσε την κανάτα με το γάλα … όπως κα πέρσι η Αναγέννηση

Ισοφαρίστηκε στην έδρα της από την Κοζάνη στο 92’ (3-3)
Ότι κατάφερε να χτίσει μια χρονιά, έχοντας λογικά εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους αγώνες μπαράζ για την άνοδό της στην Β εθνική το έδωσε μια κλωτσιά και το γκρέμισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με την Κοζάνη. Το τελικό 3-3 ελαχιστοποίησε τις όποιες ελπίδες της ομάδας των Γιαννιτσών για διάκριση εκτός αν καταφέρει στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν μέσα στην Επανομή και μέσα στα Γιαννιτσά με τον Εορδαϊκό να πάρει ισάριθμες νίκες. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ανοιχτό και οι φίλαθλοι ικανοποιήθηκαν με το θέαμα όχι όμως με το αποτέλεσμα. Παρά τη βροχή και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν πολύ και κατάφεραν να πετύχουν εξ τέρματα. Βέβαια το τελευταίο 20λεπτο ήταν καταστροφικό για τους γηπεδούχους αφού δέχτηκαν δύο γκολ και έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς δίνοντας ελπίδες παραμονής στην ομάδα της Κοζάνης....
Για τους γηπεδούχους το σκορ άνοιξε ο Θανόπουλος στο 40’ ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο ξεκίνημα της επανάληψης με δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου Κ.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα στο 60΄με τον Ιορδανίδη Γιώργο (2-1) και με τον Θανόπουλο στο 63’ (3-1). Η συνέχεια ήταν οδυνηρή για την Αναγέννηση αφού δέχτηκε γκολ στο 73΄ (3-2) από τον Ηαματά και την ισοφάριση (3-3) στις καθυστερήσεις του αγών από τον Μκριτσιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: