Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Στάση που ξεπερνά κομματικές ιδεολογίες και μικροπολιτική!

Δεν μπορούμε απόλυτα να πούμε κατά πόσο συμβάλλει με τις παρεμβάσεις του, στην λύση των συνδικαλιστικών θεμάτων του κλάδου ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του δήμου Πέλλας, σίγουρα όμως οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε μια αξιόλογη και ουσιαστική στάση και δράση απέναντι σε θέματα όπως αυτό της Διαχείρισης των σκουπιδιών. Η χθεσινή Ημερίδα σε επίπεδο διοργάνωσης και εισηγήσεων ήταν πολύ σημαντική άσχετα αν δεν υπήρξε ανάλογη ανταπόκριση από τους πολίτες και τους αρμοδίους. Σε κάθε περίπτωση ο συγκεκριμένος πρόεδρος δίνει αγώνα για να αναλάβει ο δήμος τη λειτουργία του ΧΥΤΑ τη στιγμή που η ηγεσία του δήμου και σχεδόν το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου προσανατολίζεται στην παραχώρηση του σε ιδιώτη. Και να σκεφτεί κανείς ότι πρόεδρος των εργαζομένων ιδεολογικά είναι ενταγμένος στη γαλάζια παράταξη που έχει ως δόγμα την ιδιωτική πρωτοβουλία. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα δείγμα αξιοπρεπούς και ειλικρινούς στάσης που ξεπερνά κόμματα και μικροπολιτική...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ; Η ΠΕΤΑΣ ΑΕΤΟ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΥ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΜΙΛΑΣ; ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ! ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ; ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ;ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ..ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Απορώ με την σκοπιμότητα του σχολίου του μπλογκ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν εξυπηρετεί συμφέροντα όπως ο εν λόγω "συνδικαλιστής".

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα φίλε απουσίαζες από την Ημερίδα.
Ο δήμαρχος ειπε καθαρά ότι υπάρχει σημείο τριβής με το Σύλλογο εργαζομένων για τη διαχείριση του ΧΥΤΑ.
Να σε θυμισω ότι ο Σύλλογος προτείνει να αναλάβει ο δήμος και ο δήμαρχος προτείνει και ήδη έχει έτοιμη την προκήρυξη, για να το αναλάβει ιδιώτης.
Και επειδή δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν ξέρεις ελληνικά θα κατάλαβες αν εξυπηρετεί κάποιος "συμφέροντα"