Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πλάι πλάι Ανδρεάδης Στάμκος και πιο κει…. η αντιδήμαρχος.

Με δύο δημοτικούς συμβούλους στο πλαϊ του εμφανίστηκε στην ημερίδα ο δήμαρχος Πέλλας. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών έχει μια ιστορία στο θέμα των σκουπιδιών τόσο επί θητείας Βαμβίνη με το άδειασμα της σακούλας απορριμμάτων στο γραφείο του δημάρχου όσο και επί θητείας Παπανικολάου με τις προκλητικές αντιδράσεις του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου. Βέβαια τώρα, έχει σωπάσει και τα θεωρεί όλα δεδομένα ακόμη και την παραχώρηση του ΧΥΤΑ σε ιδιώτη και να σκεφτεί κανείς ότι αναμένεται να είναι ο ίδιος ιδιώτης για τον οποίο άφηνε πολλά υπονοούμενα σχετικά με την περίφημη ανάθεση ολοκλήρωσης του έργου του ΧΥΤΑ. Τώρα αν προσέξετε στη φωτογραφία η αρμόδια αντιδήμαρχος κάθισε στην άκρη και αντάλλαξε μόνο μια ματιά με την συγκεκριμένη τριάδα. Εμείς πάντως οι καχύποπτοι μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο εξ αριστερών του δημάρχου προαλείφεται για αντιδήμαρχος στο Γκαράζ και μάλιστα σύντομα αφού δεν αποκλείεται η Κατερίνα να τα βροντήξει και να φύγει … αντιδρώντας στη λογική που θέλουν να επιβάλλουν κάποιοι στην άσκηση της εξουσίας.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑΣ .ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ.ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 12:53
Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΛΑΝΕΙ???
ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανδρεάδης σφύρίζει αδιάφορα για το ΧΥΤΑ. Πάλι καμμιά θέση του τάξανε και δε μιλάει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ:
ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΤΙ.
ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ.
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΤΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΚΩΒΑΙΟΣ ΕΛΕΟΣ.
ΣΙΚΟΒΑΡΗΣ ΛΙΓΟΣ.
ΚΑΖΑΝΤΙΔΗΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦ...Α ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΛΕΥΕΙ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ! Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΙΟΓΚΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΚΩΜΙΚΗ! ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ; ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Η ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΥΛΙΚΟ; ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΡΜΟ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΡΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ!ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΠΗΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΝ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΙ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΡΥΦΑ ΘΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΘΑΨΙΜΟ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ---- ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε τον Πλιόγκα να σας πει για τον Ανδρεάδη.Δεν είναι τυχαίο πως ενάμιση χρόνο πριν τον είχε κάνει ουσιαστικά πέρα.Ο ντάμιαλης είναι μόνο για ούζα και για χαβαλέ.Οπου βρεί τραπέζι κάθεται.....πάσης φύσεως τραπέζια....

Ανώνυμος είπε...

Στον/ην Κύριο-Κυρία 28 Απριλίου 7.24
Αφού ρωτάτε ποιοι είναι αυτοί να σας θυμίσω
Στεργιούλας Δημήτριος (Πέλλα) : 1547 Ψήφοι
Αϊβαζίδης Ιωάννης (Γιαννιτσά) : 1584 Ψήφοι
Παντελίδης Κυριάκος (Κύρρος) : 1766 Ψήφοι
Ρουσοπούλου Αικατερίνη (Γιαννιτσά) : 1160 Ψήφοι
Κωβαίος Κων/νος (Γιαννιτσά) : 905 Ψήφοι
Σικοβάρης Βασίλειος (Κρ.Βρύση) : 1386 Ψήφοι
Καζαντζίδης Σωκράτης (Κρ. Βρύση) : 1497 Ψήφοι
Δήμαρχος Στάμκος Γρηγόρης
Ο Δήμαρχος δεν ξέρω αν δεν το ξές τοποθετεί συνήθως στις θέσεις των Αντιδημάρχων τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους με τις περισσότερους ψήφους δλδ αυτούς που προτίμησε περισσότερο ο κόσμος!

Ανώνυμος είπε...

απαντηση προς 10.24,κανεις λα8ος υπαρχουν και αλλοι με περισοτερους ψηφους αλλα δεν εγιναν τιποτα,ετσι για να μην ξεχνανε καποιοι αλλα ειναι καλα παιδια και δεν μιλανε.

Ανώνυμος είπε...

poion ekane proedro o dimarxos ???
ton pliopsifon sumvoulo ( passalis )
poious ekane antidimarxoun o stamkos ?????
apo pella ton 1 upopsifio ( stergioula ) !!!!
apo kirro ton 1 upopsifio ( pantelidi ) !!!!!
apo kria vrissi tous 2 prwtous ipopsifious (sikovaris-kazantzidis) !!!!!
apo giannitsa ton 1 upopsifio ( aivazisi) !!!!
h' monh antidimarxoi pou den htan stis prwtes 8eseis einai o kwvaios ( o monos armodios gia oikonomikwn mazi me ton deligiannidi ) kai h rousoupoulou !!!!!!!!!!!! eleos diladi !!!!! den einai gia 3,5 xronia oloi antidimarxoi , kaipoious prepei na kratisei kai gia ta epomena xronia !!!!! ( savopoulo-deligiannidi-ksiro-panagiwtidi k.a !!!! ) eleos diladi , iremiste ligo o ka8enas me ton ka8e sumvoulo pou stirize , as tous doume kai autous kai meta kanoume kritiki , oxi omws me 3 mines 8iteia na vgaloume simperasmata , akomi oute tis armodiotites den exei kseka8aristei apo ta fek pou dimosievontai, ka8e mera kai kainourgio erxete ston dimo !!!!

Ανώνυμος είπε...

και παλι λαθος κανεις.παρε και δες την σειρα και θα καταλαβεις,αλλα μαλλον δεν σε συμφερει αυτο που θα δεις.

Ανώνυμος είπε...

στον φιλο 10΄24 γιατι σε επιασε σιωπη,μηπως δεν σε συμφερει με αυτο που ειδες'καληνυχτα σας

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανδρεάδης είναι ένα λαικό παιδι που δεν άλλαξε ποτε θέση. Κινείται από έντονο προβληματισμό απέναντι στις περιβαντολογικές επιπτώσεις του ΧΥΤΑ στην περιοχή του. Αντιστέκεται όταν οι περισσότεροι προσπαθούν να κερδίσουν. Δεν είναι τυχαια η θέση του υπέρ της δημόσιας διαχείρισης. Μπράβο

Ανώνυμος είπε...

κανε καμια κωλοτουμπα ρε φιλε που ειναι ο Ανδρεαδης ενα λαικο παιδι που δεν αλλαξε ποτε θεση!!!! θες και τα λες η σε βαζουν? τραβα και κοιτα την πορεια του στα κοινα και μετα εκφερεις αποψη!! αντε γιατι με συγχισες!!! ανιδεε!!