Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Διχάζει η θέση του προέδρου του Συνδέσμου Καθαριότητας στο δήμο Πέλλας

Σε άδειασμα του Μιχάλη Ζαχαριάδη (Φώτο), οδηγείται υπόθεση εκλογής προέδρου στο Σύνδεσμο Καθαριότητας της 3ης Διαχειριστικής Ενότητας του Ν. Πέλλας που αφορά το δήμο Πέλλας. Μετά την παραίτηση του πρώην δημάρχου Νίκου Παπανικολάου από τη θέση του προέδρου και ενώ σχεδόν όλοι στο Δ.Σ. του Συνδέσμου συμφωνούσαν στην ανάληψη τα θέσης από το μέλος του Δ.Σ. Μιχάλη Ζαχαριάδη, η παρέμβαση του ιδίου του δημάρχου άλλαξε τα δεδομένα και δημιούργησε πρόβλημα. Να θυμίσουμε ότι ο Μχάλης Ζαχαριάδης ήταν υποψήφιος με το Συνδυασμό του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου ενώ δεν αξιοποιήθηκε όπως θα περίμενε κανείς μετά τις εκλογές. Αυτό που άφησε έκθετο τον Μιχάλη ήταν η πρόταση του δημάρχου να «ορίσει» πρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο από την Κρύα Βρύση Κώστα Παπαδόπουλο...
Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο δήμαρχος επιλέγει για θέσεις κλειδιά όπως η συγκεκριμένη (λόγω ΧΥΤΑ) πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Πάντως μπορεί ο Ζαχαριάδης να μην είναι του κλειστού περιβάλλοντος του δημάρχου αλλά ο ίδιος έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι άψογος στη συνεργασία. Σίγουρα η θέση αυτή αποτελεί σημείο τριβής που περιμένουμε να δούμε μέχρι που θα φτάσει!

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mixali gera eimaste mazi soy,kai mia symboylh mhn empisreyesai kapoioys poy se exoyn apo konta giati 8eloyn to kako soy.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΧΩΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ; ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! ΧΑ! ΧΑ! ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΗ ΜΑΣΑΣ! ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΑΓΕΣ ΓΕΡΟ ΠΟΥΛΗΜΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΛΤΑΦΕΡΙΔΗ ?????
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ.
Η ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ?????

Ανώνυμος είπε...

oi gnostoi kareklopsaxtes Zaxariadis kai Panagiotidis einai pantou ipopsifioi, opou yparxei thesi aytoi einai protoi ftanei na vroun karekla.
Aytoi mporoun na poylisoun tous pantes an tous yposxethei kapoios mia thesi opou nanai, akomi kai thirorou se polykatoikia.
Kai stis ekloges Stamko aytos se poulise gia party tou alla den to gnorizeis

Vgaltous apo to paixnidi aytous giati etsi kia allios tha fas gero poulima kapoia stigmi, na to thymasai ayto Stamko.

Ανώνυμος είπε...

ο μιχαλης ειναι μελος του συνδεσμου γιατι εκλεχτηκε συμβουλος με τον τσαλταφεριδη και αυτη την θεση την εχει απο τοτε, και διεκδικει την προεδρια γιατι και ξερει και μπορει ας μας πει ο σταμκος και η τασουλα γιατι δεν κανει ο μιχαλης τωρα και εκανε προεκλογικα να ναι υποψηφιος μαζι τους...μηπως επειδη εχει αποψη και δεν μπαινει στην στρουγκα τους.

Ανώνυμος είπε...

(μήπως επειδη εχει αποψη και δεν μπαινει στην στρουγκα τους... )

τοτε γιατι θέλει την καρεκλα....

μήπως θέλει και δεν τον βαζουν .

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ --- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ - ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ?
ΓΙΑ ΤΟΘΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα τον υπερασπιστώ τον άνθρωπο γιατί δεν τον ξέρω αρκετά (και μεταξύ μας από αξιοκρατική άποψη έχω έντονες αμφιβολίες - από που κι ως πια μάνατζερ; τι κουβαλάει ως σπουδές, γνώσεις και εμπειρίες;) πάντως βλέπω όλους εσάς τους δεξιούς να στέλνετε στον αγύριστο, όποιον τόλμησε να ξανοιχτεί λίγο και να συνεργαστεί με πασοκικούς συνδυασμούς! Τόσο φόβο πια; Τι έχετε να φοβηθείτε; Και το ΠΑΣΟΚ δεξιό κόμμα είναι και οι άνθρωποι του χειρότεροι ιντριγκαδόροι από σας.

Ανώνυμος είπε...

σταμκο το χασες το παιχνιδι ψαξε να κρυφτεις

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 9:42
ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΖΟΡΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ (ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ). ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ: ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ...... ΕΤΣΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ (ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.....) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΟΒΟΛΕΨΑΚΙΑ????????
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΕΝΝΟΩ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ (ΒΑΜΒΙΝΙΚΟ Ή ΠΛΙΟΓΚΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΚΟΜΗ.....)
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...............

Ανώνυμος είπε...

φιλε 12,57 σε βλεπω πολυ καλα κατατοπισμενο και ξερεις πολλα απο μεσα και λες αληθειες ας ανοιξουν καποιοι τα ματια τους και τα αυτια τους

Ανώνυμος είπε...

AKOY FILE (12:57)
MONO APOKATASTASH TIS ALITHEIAS DEN EKANES
PARA TIN DIASTREVLOSES AKOMI PERISSOTERO
DEN XEREIS TIPOTE APO TA PROEKLOGIKA AP OTI FAINETE GIATI AYTA POY GRAFEIS DEN EXOYN KAMIA SXESI ME TIN PRAGMATIKOTITA.
O ZAXARIADIS DEN ITHELE ME TIPOTE NA KATEVEI STIN PELLA GIATI TO OTI DEN THA EVGENE EINAI DEDOMENO KAI AYTO EINAI GNOSTO SE OLOUS (GIATI ESY TO KRYVEIS DEN MPORO NA KATALAVO)
THA EPERNE TOUS MISOUS STAVROUS AN KATEVENE STIN PELLA, STO XORIO TOU DEN TON THELOUN DEN SIZITAME GIA TA ALLA XORIA TIS PELLAS.

O PANAGIOTIDIS ITHELE NA GINEI KAI SYMPARASTATIS TOU DIMOTI KAI GENIKA EINAI O PIO ANTIDRASTIKOS APO TOUS SYMVOYLOYS TOY STAMKOU KAI AYTO GIATI THELEI NA GINETAI MONO AYTO POU VOLEVEI AYTON, DEN EXEI TIN YPOMONI NA PERIMENEI
KAI AYTO DEIXNEI OTI OSO ETREXE STON MEG. ALEXANDRO TO EKANE GIA TIN DIKI TOU APOKATASTASI KAI LIGO TON ENOIAZE O STAMKOS

OSO GIA TIN ARXIKI SYNANTISI STO FILIPPEIO O PANAGIOTIDIS DEN ITAN EKEI O ZAXARIADIS ITAN ALLA ITAN GIATI ETSI KI ALLIOS TOTE ITHELE NA KATEVEI STIN PERIFEREIA YPOSPIFIOS (TROMARA TOU)
KAI DEN TON ENOIAZE TI THA POUN AYTOI POU THA TON DOUN, OSO GIA TIS EPAFES TOU ME ANTHROPOUS TOU PASOK ASTO KALYTERA EXOUN POLY VATHOS KAI SKOTADI...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΟΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ 12:57. ΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΙΧΑΛΗ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ! ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 12:57 συμφωνω μαζι σου σε ολα αλλα εχεις κανει ενα μικρο λαθος !!!! στην 1η συναντησει στο φιλιπειο δεν ηταν ο παναγιωτιδης !!!! στην 2η ηταν !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ?
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΣΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ. (ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΒΑΜΒΙΝΗ, ΠΛΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ)
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΙΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΩΣ ΑΡΓΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ. (ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ?????)
ΕΛΕΟΣ.............

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΟΙ (νυν δημοτικος συμβουλος που ηταν παρων παντως απο τα γιαννιτσα δεν ειχε υπογραψει ) ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΚΟ ( ΧΡΙΣΜΑ )ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ |!!! ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ !!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ !!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ !!!! ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ( λογω ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ-ΞΗΡΟΥ) ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΒΓΗΚΕ (εδω δεν σε θελανε στουσ πολουσ σταυρουσ , θα σε θελανε στον εναν ) !!!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ??? ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ , ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ !!!! ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ , ΚΑΙ Ο ΚΟΜΣΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ !!!! ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!! ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΩ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ 4:01. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΘΥΡΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΗΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΝ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΡΑΒΩ ΔΗΜΑΡΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

oura exoun kai ta pontikia omos kai molis se doun trexontai na kryftoun...