Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Δεν επιθυμεί εκλογές η πλειοψηφία των αντιπροσώπων της Ε.Α.Σ. Γιαννιτσών Έγινε η Γενική Συνέλευση

Τελικά το θέμα της διεξαγωγής η όχι εκλογών στην Ε.Α.Σ. Γιαννιτσών ήταν αυτό που απασχόλησε τους αντιπροσώπους που βρέθηκαν στα γραφεία της Οργάνωσης χθες το πρωί στην επαναληπτική γενική συνέλευση. Και αυτό γιατί παρότι υπήρχαν σημαντικά θέματα προς συζήτηση προτάχθηκε το συγκεκριμένο με το αντίστοιχο ερώτημα το οποίο έλαβε 51 ψήφους έναντι 40 που ζητούσαν τη διεξαγωγή εκλογών. Πριν τη ψηφοφορία προηγήθηκε η τοποθέτηση του προέδρου της Ε.Α.Σ. Κυριάκου Τσάτσου ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα συνέβησαν στις υποθέσεις πώλησης κομπόστας στη Ιταλία και την Αίγυπτο αλλά και στην υπόθεση εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών στις βιομηχανικές μονάδες της Οργάνωσης, ενώ ισχυρίστηκε ότι για όλα ήταν ενήμερο το Δ.Σ. που συζητούσε τα θέματα σε συνεδριάσεις του. Στα παραπάνω θέματα υπήρξε αντιπαράθεση με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής,.... τα οποία διατύπωσαν μέσα σε κλίμα έντασης τη δική τους εκδοχή κατηγορώντας τον πρόεδρο ότι λειτούργησε με δική του πρωτοβουλία ενώ μίλησαν και για την εμπλοκή συγγενικού προσώπου του προέδρου στις παραπάνω υποθέσεις, το οποίο ωστόσο σύμφωνα με την τοποθέτηση του προέδρου ήταν γνωστό στην πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού συμβουλίου αφού του είχε ζητηθεί να αναζητήσει νέες αγορές για την προώθηση των προϊόντων της Ε.Α.Σ.
Αναπάντητα πάντως έμειναν οι καταγγελίες του προέδρου σχετικά με την είσπραξη προκαταβολικά του ποσού του Φ.Π.Α. (επιστροφή) μελών της Διοικούσας Επιτροπής καθώς και για την είσπραξη 5.000 ευρώ συγγενικού προσώπου μέλους της Διοικούσας Επιτροπής ως προκαταβολή μισθών, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι. 
Τελικά όπως αποφάνθηκε η γενική συνέλευση η Οργάνωση συνεχίζει με το ίδιο σχήμα την πορεία της, πρόταση που υποστήριξαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής τα οποία και υποσχέθηκαν ότι τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα συζητηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Πάντως με την όποια σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου κι αν λειτουργήσει στη συνέχεια η Οργάνωση αφού ενδέχεται να υπάρξουν παραιτήσεις μελών, τα λειτουργικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει είναι πολύ μεγάλα με κυριότερο ζήτημα αυτό της ρευστότητας αφού το ενδεχόμενο δανεισμού έχει αποκλειστεί από τις τράπεζες. Την ίδια στιγμή οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι άμεσες και μεγάλες και οι εργαζόμενοι απλήρωτοι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θέλεις αγαπητε εκδότα να παρουσιάσεις αλλιώς τα πράγματα?Γιατι δεν λες τίποτα για τον Τσάτσο και τον κολλητό σας τον Γρηγοριάδη που κρατιόταν τόσο καιρό ο Τσάτσος?Στον ΦΠΑ κόλλησες που έτσι και αλλιώς ήταν δικά του χρήματα?Οι υπόλοιποι δεν πήραν ΦΠΑ?Αλλά είπαμε.Ακόμη και τώρα φταίνε οι άλλοι.Έτσι σας βολεύει.Ας αρχίσει να κρύβεται ο Τσάτσος

Ανώνυμος είπε...

Τα οργανα θα αρχισουν σε λιγο... Τώρα ερχονται τα δυσκολα....Ευκαιρια να δουμε τις δυνατοτητες και των υπηρησιακών και των διοικητικών.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ 11:31 ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ!!