Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες κατατίθεται ο Οργανισμός Εσωτερικής Λειτουργίας του δήμου Πέλλας

Μέσα στα χρονοδιαγράμματα που προβλέπει ο νόμος αναμένεται να κατατεθεί ο Οργανισμός Εσωτερικής Λειτουργίας του δήμου Πέλλας. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή που όρισε ο δήμαρχος έχει κατασταλάξει στην πρότασή της την οποία αναμένεται να καταθέσει προς ψήφιση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Ο νέος Οργανισμός θα ορίζει το οργανόγραμμα λειτουργίας, δηλαδή τις Διευθύνσεις, τις θέσεις των προϊσταμένων, τα τμήματα που θα συγκροτούν κάθε τομέα και το προσωπικό που θα τα στελεχώσει κ.λπ. Στην ουσία θα αποτελέσει ο μοχλός πάνω στον οποίο θα βασιστεί η λειτουργία ολόκληρου του δήμου με τη νέα του δομή. Πάντως όπως μαθαίνω....
στην Ομάδα Εργασίας που συνέστησε ο δήμαρχος δεν συμμετείχε ο Διευθυντής του δήμου που τουλάχιστον έχει μια μεγάλη εμπειρία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην προσπάθεια τους.... Επίσης μαθαίνω ότι αναμένονται και σημαντικές αλλαγές προσώπων σε θέσης ευθύνης αφού το πρώτο εξάμηνο τελειώνει και ο δήμαρχος έχει αξιολογήσει πρόσωπα και πράγματα με τα δικά του πάντα κριτήρια. 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μηπως εχετε χασει την μπαλα λιγο ???????
ποιος "οργανισμος" ρε παιδιά ??????????
μαλλον κανονισμος θελετε να πειτε........

Ανώνυμος είπε...

ANTE NA ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΝΘΥΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

paidia o kasteridis 8a ekane zhmia pisteuo kai 8a kratouse kai ton beligradi eutixos o stamkos ekane kinisi mat kai 8a strosei to xali kai gia tin epomeni dhmarxia

Ανώνυμος είπε...

Καστερίδης,Βελιγράδης και η αυλη τους?
Πλακα κάνετε ρε παιδια? Μόνο ζημιά κάνουν αυτοί στη Δημοτικοί Αρχή... Ευτυχώς όμως τους πήρανε χαμπάρι, κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!
Δήμαρχε τα μάτια σου δεκατέσσερα, μακρυά από τους παραπάνω, το μόνο που τους νοιάζει είναι πως να βολέψουν την αυλή τους όσο καλύτερα γίνεται... Πρόσεχε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο χειρότερος του δήμου Κρύας Βρύσης σίγουρα θα ναι και χίλιες φορές μην σου πω καλύτερος από τον Βελιγράδη...

Ανώνυμος είπε...

...κοντα ειναι φιλε μου το χωριο σου λεγανε οι παλιοι.! Ολοι κρινονται και θα κριθουν, οπως παντα ανωνυμα απο εδω μεσα. Λυπαμαι αλλα μαλλον οι προσδοκιες ορισμενων θα πεσουν στο χωμα. Οποιος τοποθετηθει σε κρισιμα ποστα, μεχρι να "μαθει" τη δουλεια, προσωπα,πραγματα,τροπο λειτουργιας θα εχουν φθασει και οι εκλογες. Δημαρχε, ελπιζω να μην πεσεις στην καλοστημενη παγιδα ορισμενων για αλλαγες προσωπων σε κρισιμα ποστα. Αυτοι τη δουλεια τους κανουν νομιζοντας πως ετσι θα εκδικηθουν καποιους για ευτελεις λογους. Αλλωστε στην Ελλαδα ζουμε, αυλες και αυλικοι παντα θα υπαρχουν ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη πλευρα. Κι αυτοι που Θελουν τις αλλαγες εχουν τους "αυλικους" τους λογους.... Ας μη ξεχναμε πως η αχαριστια ειναι η ανταμοιβη του φιλοτιμα εργαζομενου σε αυτα τα "ποστα". Jt

Ανώνυμος είπε...

Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος (έτσι πρέπει δηλαδή). Αφήστε να δούμε πρώτα ποιος θα είναι και μετά βλέπουμε. Καλώς ή κακώς, αυλές έχουν όλοι. Το θέμα είναι να δουλεύουν όσο γίνεται πιο σωστά και με συνείδηση οι εργαζόμενοι και φυσικά οι "ανώτεροι" τους, να είναι, πάνω απ' όλα, Άνθρωποι. Μόνο έτσι έχει τύχη ο δήμος μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΜΒΙΝΗ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι για να μην σκατε άλλο, ο νεος προ, υπηρετει στο Ν.Μυλοτοπο. Υπομονη, θα τον γνωρισετε τον κυριο Τ.....η !! Περαστικα σας....