Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Γιαννιτσών

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας για να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για τα θέματα που είναι εγγεγραμμένα στον πίνακα ημερήσιας διάταξης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων και εκδηλώσεων στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος και θα ξεκινήσει στις 7:00 το απόγευμα
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
1.Έκθεση εκκαθαριστών της δημοτικής επιχείρησης με την επωνυμία Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πέλλας ( Δ.ΕΤ.Π.Α.Π) με έδρα τον πρώην Δήμο Πέλλας
2.Καθορισμός και παραχώρηση χώρων στους εκθέτες της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών....
σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν. Ν. 3769/2009.
3.Διοργάνωση της 24ης Γεωργικής – Βιοτεχνικής Έκθεσης και Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν.3769/2009.
4.Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ της συνολικής αποκατάστασης των εναπομείναντων τεσσάρων (4) ΧΑΔΑ του Δήμου Πέλλας.
5.Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΔΕΥΑΠ για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: Υδραυλική μελέτη δικτύου ακαθάρτων Τοπικής Κοινότητας Π. Μυλοτόπου αντί ποσού 14.300,00 € και αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011.
6.Αποδοχή ποσού 740.000,00 € για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Πέλλας από το Π.Δ.Ε. του Ε.Π. Μακεδονία – Θράκη.
7.Αποδοχή ή μη της αίτησης του Ιωάννη Ιωαννίδη περί παράτασης προθεσμίας ανέγερσης μονάδος μεταποίησης – συσκευασίας αγροτικών προϊόντων σε τμήμα του υπ’ αριθμ.6222 αγροτεμαχίου της Δ.Ε Κύρρου.
8.Έγκριση της αρ. 18/2011 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑΠ που αφορά την ψήφιση του πρ/σμού της για το έτος 2011.
9.Έγκριση της αρ. 19/2011 απόφαση του Δ/κού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑΠ που αφορά την ψήφιση του διετούς προγράμματος δράσης της.
10.Έγκριση της αρ. 4/2011 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της Δ.Η.Κ.Ε.Π.Α.Π , που αφορά την πρόταση για αμοιβή προέδρου και μελών του Δ.Σ.
11.Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2010 του Α΄ ΚΑΠΗ Γιαννιτσών
12.Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2010 του Β΄ ΚΑΠΗ Γιαννιτσών.
13.Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2010 του Ε.Δ.Π.Σ Πέλλας.
14. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης αριθμ. 163 αγροτεμάχιο, έκτασης 28 στρεμμάτων στο αγρόκτημα της Τοπικής Κοινότητας Δροσερού.
15.Παραχώρηση αίθουσας – γραφείου του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών, για χρήση , στην Ένωση Μικροπωλητών Ν. Πέλλας «Ο ΕΡΜΗΣ».
16.Έγκριση πρακτικού απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων, απαιτήσεων και υποχρεώσεων καθώς και των διαθεσίμων χρηματικών μέσων της ΝΕΛΕ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 παρ. 5 του Ν.3879/2010
17.Μεταβίβαση επαγγελματικών αδειών λαϊκών αγορών.
18.Ψήφιση δαπανών συμμετοχής δημοτικών υπαλλήλων σε σεμινάρια
19.Διαγραφή οφειλών
20.Αιτήσεις διάφορα έγγραφα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ !!!!!
1) ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ !!!!!
2) ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ !!!!! ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ (αραγε ποιος αντιδημαρχος τον συμβουλευει να τα κανει ολα αυτα)
3) ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΠΑΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ !!!
4) ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ 2 ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ( νυν συμβουλοι) ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 30,000 Ο ΕΝΑΣ 30,000 Ο ΑΛΛΟΣ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!! ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ????????
5) ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ (οικολογικο παρκο)
6) ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ , ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ !!!
7) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΔΙΟΙΚΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ !!!! ΑΦΗΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ (ΠΑΣΣΑΛΗΣ-ΣΙΚΟΒΑΡΗΣ) ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ , ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ ΝΤΙΤΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Η ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΚΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΡΕΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ !!!!!!!! Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ !!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΕ ΑΝ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ !!!! ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΤΟΜΑ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ !!! ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΑΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ !!!! ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ , ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ !!!!! ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ , ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 6 ΕΚ. ΕΥΡΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

Εχει χαθέι η μπάλα και το ξέρετε όλοι σας.Ο Στάμκος παρά το ύφος των σαράντα και βάλε καρδιναλίων δεν μπορεί λόγω ιδιοσυγκρασίας και ελιτίστικης αντίληψης των πραγμάτων να κινηθεί έξυπνα και γρήγορα.Η μουρμούρα πέρα απο τις όποιες προσωπικές πικρίες που νιώθουν ορισμένοι, έχει μπει στην καθημερινότητα της νέας και ταυτόχρονα απερχόμενης διοικησης.Κάναμε λάθος.Συγνώμη Στέλιο, συγνώμη Στάθη....

Ανώνυμος είπε...

σιγα μην αναψεις και λαμπαδα ρε φιλε (7:09)
Ο Δημαρχος στεκεται στο υψος του και στο τελος της θητειας θα κριθει οπως θα κριθουν και οι Αντιδημαρχοι και Δημ. συμβουλοι και να στε σιγουροι οτι ο κοσμος θα τον ξαναψηφησει γιατι ειναι Ικανοτατος αν και χωρις μεγαλη βοηθεια απο τους διπλα του θα τα βγαλει περα ακομη και μονος του.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΣΑΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ!!

Ανώνυμος είπε...

οντως ο ΠΑΠ ηταν ο καλυτερος που ΠΕΡΣΑΕ απο τα Γιαννιτσα... και οχι μονο αλλα και απο την Τεχεράνη ισως και γιατι οχι απο το Πεκινο !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

O Στάμκος με το αυτοκρατορικο στυλ πέφτει από την μια λουμπα στην άλλη.Μια με τους μισθούς των πρεοδρων που ξευτιλιζεται μια με τα σκανδαλα του Σδοε που το ρεζιλικι ακομη δεν αρχισε μια με την πατατα του Χυτα που του την βγαινει μεχρι και ο πρωην κολλητος του προεδρος εργαζομενων, που εχασε την ψηφφοφορια και του βγηκε προεδρος kinder εκπληξη ο Τουλης ο ανεξελεγκτος και που δυσαρεστησε ολους τους δικους του. Επιπλεον ολοι οι δημοτικοι συμβουλοι και οι περισσοτεροι αξιωματουχοι (δεν αναφερομαι στην Κατερινα που ουτε καλημερα λενε) παριστανουν το ακροατηριο σε εκπομπη δηλαδη μονο χειροκροτανε και απο πισω του τον λουζουν πατοκορφα. Το μονο που τον γλιτωνει οτι ολοι αυτοι παραδοξως πως κατουριουνται πανω τους μολις τον βλεπουν και δεν του λενε τιποτε μπροστα του. Αυτο δεν ξερω αν τον ωφελει η τον βλαπτει