Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τελικά δεν συμφώνησαν τι τελικά έγινε στο προηγούμενο συμβούλιο της ΔΕΥΑ Πέλλας

Την αναφορά που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ελευθερίου στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ που αφορούν το μισθό του προέδρου και τις αντιμισθίες των μελών του Δ.Σ. τα οποία όπως είχε τονίσει δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια συζήτησαν επί μακρόν στο χθεσινό συμβούλιο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πέλλας. Βέβαια το πρόβλημα ήταν τόσο απλό αλλά και σύνθετο αφού επί μιάμιση ώρα δεν μπορούσαν να αποσαφηνίσουν τι ακριβώς συνέβη και αυτό γιατί όντως στο πρόχειρο πρακτικό που μοιράστηκε στους δημοσιογράφους πουθενά δεν αναγράφεται ξεκάθαρα ότι ψηφίστηκε ομόφωνα το ποσό της αμοιβής και αυτό γιατί όπως παραδέχτηκαν το θεώρησαν αυτονόητο μετά από τις παραπομπές στους νόμους από την νομική σύμβουλο της Επιχείρησης που διευκρίνισε....
απλά ποιο είναι το ανώτερο ποσό που μπορεί να λαμβάνει ως αποζημίωση ο πρόεδρος. Όσο για την αντιμισθία των μελών του Δ.Σ. εκεί άλλα ειπώθηκαν και άλλα εννοήθηκαν.
Σε κάθε περίπτωση αυτό το γεγονός πρέπει να αποτελέσει αφορμή για να διατυπώνονται με σαφήνεια οι προτάσεις και να ψηφίζονται ονομαστικά όπως ορίζει ο νόμος.
Και βέβαια θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά στη ΔΕΥΑ Πέλλας το ενδεχόμενο να μαγνητοφωνούνται οι συνεδριάσεις για να αποφεύγονται οι παρανοήσεις.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΠ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΜΕΜΠΤΟΣ ΜΗ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΧΙ ΑΜΑΚΑΔΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΞΕΝΟ Κ//Ο ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ Π////Η,ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΥΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΑΠ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΤΟΝ ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ,ΛΟΥΚΟΥΡΕΖΟ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ,

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 4:31 ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ.
ΟΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ!Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΒΛΕΠΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ !Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΑΨΟΓΟ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΧΤΙΖΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ!