Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Δεν σηκώνει πολλά ο Αντιδήμαρχος !!

Όσοι δεν γνωρίζουν καλά τον αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Κρύας Βρύσης Γιάννη Αιβαζίδη δεν θα αργήσουν να τον μάθουν. Πάντως μια πρώτη γεύση πήραν πάντως στο συμβούλιο της Δευτέρας. Ο αντιδήμαρχος λοιπόν μπήκε στην αίθουσα λίγο καθυστερημένα και επιχείρησε να βρει καρέκλα να κάτσει στην πλευρά που κάθονται οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Ωστόσο κανείς δεν έδειξε διάθεση να μετακινηθεί παρότι ο Γιάννης τους το ζήτησε ευγενικά. Βλέποντας αυτή την απαξιωτική στάση πήρε τα χαρτιά του και μονολογώντας …. αποχώρησε προς στιγμή ενώ όταν επανήλθε προτίμησε να κάτσει δίπλα στους συμβούλους της μειοψηφίας και όλα αυτά κάτω από το παρατηρητικό βλέμμα του δημάρχου που έδειξε ανακουφισμένος βλέποντάς τον ξανά στα έδρανα…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η παραποίηση της παραποίησης ω παραποίηση είσαι ρε Γοτουχίδη! Οτι σε συμφέρει λές!! Ο κος Αϊβαζίδης μαζί με τον κο Σαμόπουλο δεν προτίμησαν να κάτσουν στα έδρανα της μειοψηφίας απλα κάθισαν εκει γιατί στην θέση του αντιδημάρχου κάθισαν κύριοι - εισηγητές θεμάτων της Η.Δ.και επειδή αργοπόρησε ο Γιάννης κάθισε εκεί που κάθισε!! Ρε αδερφάκι μου πολύ φαντασία έχεις!!! Για δε γράφεις κανένα σενάριο???

Γιαννιτσώτης είπε...

Πω!!!πω!!! τους τσάκισε,τους ρεζίλεψε,τους ισοπέδωσε...
Δεν έφαγαν,αλλά ούτε και ήπιαν μετά,από την στενοχώρια τους οι φταίκτες του"επισοδείου...
Ορέ τί λές;Μας δουλεύεις;(ας τους το έλεγε να κάνουν λίγο χώρο).Μάλλον επίτηδες το έκαναν...
Ρε θεατρίνοι,ρε λαμόγια ποιόν κοροιδεύετε;Πάντως όχι εμάς.
ΓΙΑΤΙ δεν συνεδριάζετε στο ανοιχτό θέατρο,να βάλουμε και εισητήριο,να οικονομήσει και ο δήμος;
Αφου "δίνετε παράσταση",ας την δούν όλοι και θα σας μείνουν και οι ντομάτες και τα γιαούρτια που θα σας πετάμε!!! αλλά θα σας δείξουμε και ότι είστε για τα πανηγύρια...
Για πόσο ηλίθιους μας περνάτε,ρεεεεεεεεεεεεεε;

Ανώνυμος είπε...

Αιβαζίδης ο γίγαντας της τοπικής αυτοδιοικης που επι ευθύνης του στην αντιδημαρχία Γιαννιτσών χάθηκε ένα ολόκληρο κολυμβυτηριο.Ας μην ήταν η ουρά του Καρασμάνη και θα σοου λεγα πόσο θα ψηφιζοταν όταν σε μια ολόκληρη θητεία αυτός ήταν στην Κωνσταντινούπολη πέρνοντας διπλούς μισθούς.

Ανώνυμος είπε...

τι να μας πει μωρέ και ο Αϊβαζίδης..
ξέρει και κάτι από τα τοπικά??μόνο σε εκδηλώσεις ξέρει να πηγαίνει!!!!!!!!!!!!!(αυτό το χει δεν μπορώ να πω) ο κόσμος τον έχει καταλάβει, ήδη στην κρύα βρύση ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την στάση του. πολύ ύφος πια, ούτε βουλευτής να ήταν!