Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κι όμως ο αθλητισμός μας δίνει ελπίδα και διακρίσεις.

Μέσα στην γενική αποχαύνωση των ημερών πέρασε απαρατήρητη η συμμετοχή δυο παιδιών από τα Γιαννιτσά στο Ευρωπαϊκό κύπελλο στίβου( Bruno Jauli ) που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Σμύρνη στην Τουρκία. Για πρώτη φορά συμμετείχαν δύο αθλητές από την πόλη μας στην εθνική ομάδα στίβου των ανδρών και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία γιατί η ελληνική ομάδα κατέλαβε την 2η θέση στην συνολική βαθμολογία και ανέβηκε στην super league.Συγκεκριμένα ο Γερβάσιος Φιλιππίδης μας εκπροσώπησε στο ακόντιο ( 82.37 εφέτος) όπου και κατέλαβε την τέταρτη θέση και ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης αθλητής του Μ. Αλεξάνδρου, έτρεξε στην σκυταλοδρομία των 4 Χ 400 μαζί με Γράβαλο και Ιακωβάκηδες και κατέκτησαν την τρίτη θέση. Οι παραπάνω επιτυχίες καταδεικνύουν για άλλη μια φορά το πολύ υψηλό αθλητικό δυναμικό που διαθέτει αυτή η πόλη και που χρειάζεται ανάλογη αντιμετώπιση και προσοχή γιατί αυτά τα παιδιά ζουν και γυμνάζονται στα Γιαννιτσά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως και πολλοι αλλοι αθλητες του Δημου μας,που ειναι ιδιου επιπεδου. Συγχαρητηρια στα παιδια για τις διακρισεις τους, αλλα ο εις εξ αυτων νομιζω (κι αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με) δεν προπονειτο στον τοπο μας... τουλαχιστον μεχρι πριν λιγο καιρο.Παιδια και εις ανωτερα!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά Συγχαρητηρια στον Γερβάσιο Φιλιππίδη και στον Μιχαλη Δαρδανελιωτη και στους Προπονητές τους (Εθνικούς και Σωματειακούς) για τις μεγάλες Επιτυχίες που χαρίζουν στον Δήμο μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι η μεγαλύτερη επιβραβευση που περιμενουν οι Αθλητές μας είναι τα απλά "Συγχαρητήρια" απο τον απλό κόσμο και η αναγνώριση απο την Πολιτεία της προσφοράς τους στον Ελληνικο Αθλητισμό μακρία απο στημένα παιχνίδια και παραγκες.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάνεις λάθος, ο αθλητής ανήκει μεν στον Πανελλήνιο αλλά γυμνάζεται στα Γιαννιτσά με τον Χατζηβασιλείου.