Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας

Σε δεύτερη μέσα σε στον μήνα Ιούνιο συνεδρίαση καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. Πέλλας για να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Βέβαια το κυρίαρχο θέμα είναι αυτό που αφορά την ψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Πέλλας που θα ξεκαθαρίσει πολλά και σημαντικά ζητήματα οργάνωσης, λειτουργίας και στελέχωσης των υπηρεσιών του νεοσύστατου δήμου.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ισόγειο του δημαρχείου και θα ξεκινήσει στις 7:00 το απόγευμα.
-Ψήφιση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας ( Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Πέλλας.
-Ορισμός μελών επιτροπών σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ
-Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων πρόσληψης εποχικού προσωπικού.....
( Ι.Δ.Ο.Χ) για το Δήμο Πέλλας και το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Πέλλας» , σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 23387/2011 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
-Έγκριση απογραφής έναρξης 1-1-2011 του Δήμου Πέλλας.
-Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011 του Ν.Π.Δ.Δ. , με την επωνυμία: Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Πέλλας.
-Καθορισμός εξόδων παράστασης της προέδρου και αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Πέλλας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 230 του Ν.3463/2006 και τις όμοιες της αριθμ 20585/2007 Κοινή Υπουργική Απόφαση.
-Γνωμοδότηση για τον καθορισμό κριτηρίων επιβολής μηνιαίας οικονομικής προσφοράς ( τροφεία) του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Πέλλας.
-Υποκατάσταση αναδόχου της μελέτης « Πράξης εφαρμογής πολεοδομικής μελέτης επέκτασης οικισμού Αμπελιές Γιαννιτσών».
-Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΔΕΥΑ Πέλλας για την υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Μακεδονία – Θράκης για ένταξη της πράξης με τίτλο : Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στο αγρόκτημα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Λουκά και κατασκευή εξωτερικών αποχετευτικών δικτύων Τοπικών Κοινοτήτων Εσωβάλτων ( Σταυροδρομίου), Ακρολίμνης, Αγίου Λουκά και σύνδεση με την Ε.Ε.Λ στον άξονα προτεραιότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».
-Παραχώρηση κατά χρήση των αρδευτικών γεωτρήσεων της Τοπικής Κοινότητας Αχλαδοχωρίου , σε ομάδα παραγωγών , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 185 του Ν.3463/2006.
-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011.
-Αιτήσεις διάφορα έγγραφα.
 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .ΔΙΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ΠΑΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕΤΕΩΡΕΙ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ Δ.Σ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΩ .ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ,ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ (ΟΠΩΣ Π.Χ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ) ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ(ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε. ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ) Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΛΑΘΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ 680.000 € ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε.,ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ??

Ανώνυμος είπε...

EXOYME ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΗ Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΚΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.¨Η ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ Ή ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙ? ΚΑΝΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΗΣΥΧΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑΣ,

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΚΑΙ Σ ΑΝΩΤΕΡΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟ Σ"ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑ.ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΧΡΕΗ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ,ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΜΕΝΑ, ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ" ΠΙΝΑΚΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ "ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ.
ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ?