Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

«Μαζί για το αύριο» …αλλά πηγαίνουμε «ολοταχώς στο χθες - Τα Γιαννιτσά των καρόδρομων!!!

«Στόχος μας είναι... αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη» (τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...)
Ανυπόφορη άρχισε να γίνετε πια η απραξία της δημοτικής αρχής του Δήμου Πέλλας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμά της είναι η κατάσταση σχεδόν του συνόλου των «ασφαλτοστρωμένων» δρόμων του πολεοδομικού συγκροτήματος των Γιαννιτσών.
Δεν απαιτείται επιχειρηματολογία για την απόδειξη της αθλιότητας του ασφάλτινου οδοστρώματος, που σε λίγο θα αποτελεί κι αυτό παρελθόν, καθώς οι πιο πολλοί κάτοικοι και ειδικά οι οδηγοί τροχοφόρων ,έχουμε ιδίαν αντίληψη.
Ωραία και η δικαιολογία που μας «σερβίρουν»: Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Υπάρχουν προτεραιότητες για να γίνουν σημαντικότερα !!! Δεν υπάρχει χρήμα...
Καλά, έστω ότι τα χρήματα είναι λιγοστά στο δήμο, με την διάθεση των αρμοδίων δημοτικών οργάνων και υπηρεσιών που είναι ανύπαρκτη τί γίνεται:
Η περίοδος χάριτος έχει ήδη εκπνεύσει για αυτή την «τεμπέλικη δημοτική αρχή».
Πρέπει να δουλέψουν και μάλιστα σκληρά για να αποδείξουν ότι άξιζαν την ψήφο της πλειοψηφίας των δημοτών. Μέχρι στιγμής μας δείχνουν την ανικανότητά τους να αντιδράσουν και το πράττουν ξεδιάντροπα και προκλητικά.
Δέν υπάρχει άλλη οδός για εμάς ,από αυτήν των καταγγελιών των προβλημάτων με κάθε νόμιμο τρόπο και της απαίτησης για εξεύρεση άμεσων και ικανοποιητικών λύσεων.
Ας γίνουμε τα ξυπνητήρια τους λοιπόν γιατί κοιμώμενοι αυτοί νανουρίζουν και εμάς και όπως πηγαίνει το πράγμα, ο κύριος δήμαρχος και η παρέα του θα μας γυρίσουν στην εποχή « των μυστικών του βάλτου» και « της λίμνης των Γιαννιτσών», με τους χωματόδρομους και τα καλντερίμια,τις λάσπες και τα ρέματα που υπήρχαν εκείνη την εποχή παντού μέσα στην μικρή τότε πόλη μας.
Δεν τολμώ να αναφερθώ για τις υπόλοιπες πόλεις και χωριά που ανήκουν πια στον διευρυμένο δήμο μας και τα τεράστια προβλήματα που άρχισαν να χρονίζουν περιμένοντας λύση...
Κύριε δήμαρχε διαψεύστε με...και σας παρακαλώ να το κάνετε με έργα{ξεκινώντας από την έγερση από τον βαθύ ύπνο στον οποίο έχει περιπέσει σχεδόν το σύνολο τών εκλεγμένων του συνδυασμού σας(που εγώ δεν ψήφισα και δεν μετανοιώνω γι’ αυτό)} και όχι με λόγια...

Γιαννιτσώτης
(του διευρυμένου πλέον Δήμου Πέλλας)
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να κανουν περικοπεσ απο τουσ μισθουσ των προεδρων απο τουσ αντιδημαρχουσ και ολο το επιτελιο.αφου υπαρχει κριση.για τα εργα δεν εχουν λεφτα (το μαθαμε το τροπαριο)αλλα για να παιρνουν τουσ παχιλουσ μισθουσ δεν υπαρχει κριση.δεν ντρεπομαστε λιγακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για ακόμα μια φορά ας το πιάσουμε από την αρχή. Πρώτα-πρώτα ας αναφερθώ στον διαχειριστή του blog ο οποίος έχει καταντήσει γραφικός, δηλ. έχει ξεπεράσει κάθε είδος γραφικότητας. Τα πράγματα δεν λέω ότι είναι καλά στον Δήμο Πέλλας αλλά και το επιχείρημα ότι δεν υπάρχουν χρήματα και δεν έχουν δοθεί τα αντίστοιχα κονδύλια από το Υπουργείο αποτελεί απλά την πραγματικότητα. Δυστυχώς ή ευτυχώς εσείς μπορεί να το βλέπετε ως δικαιολογία αλλά ναι είναι η πραγματικότητα. Προφανώς δεν βλέπετε την κακή οικονομική κατάσταση που χαρακτηρίζει το κράτος, γεγονός που επηρεάζει και τους Δήμους. Αν δεν θέλετε να παραδεχθείτε την αλήθεια καλώς, αλλά κοιτάξτε τι συμβαίνει στο σύνολο των Δήμων και σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι. Δες τε ότι ναι πράγματι χρήματα δεν έχουν παραχωρηθεί σε κανένα Νέο Καλλικρατικό Δήμο. Μιλάτε για απραξία. Σας λέω λοιπόν και εσάς κύριε Συντάκτη της επιστολής και τον κ. Θεόδωρο Γοτουχίδη που έχει γράψει κι αυτός μια παρόμοια επιστολή ότι λίγη αυτοκριτική δεν αποτελεί κάτι κακό. Ας ξαναθέσω για πολλοστή φορά ένα ερώτημα για το οποίο δεν έχω λάβει ποτέ απάντηση από το συγκ. blog : Τι είχε κάνει ο κύριος Παπανικολάου τα πρώτα δυο χρόνια της θητείας του ως Δήμαρχος σε μια περίοδο που δεν υπήρχε τέτοια οικονομική κατάσταση στη χώρα … εν ολίγοις σε μια περίοδο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. Να σας πω εγώ… Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου (που λέει και ο σοφός ελληνικός λαός μας), ότι έργο παρουσίασε (αν παρουσίασε) το έκανε μετά το 2009. Δύο χρόνια αργότερα αφού κατάλαβε ότι είναι δήμαρχος και ότι πρέπει να πιάσει δουλειά. Δηλαδή δεν με πειράζει ότι κάνετε κριτική στην νεα Δημοτική Αρχή, και δεν σας παρεξηγώ γιατί είναι η πρώτη «Καλλικρατική» Χρονιά. Με πειράζει όμως η έλλειψη αυτοκριτικής. Με πειράζει η έλλειψη κριτικής από το blog σας στην Δημοτική Περίοδο 2007-2010. Έχετε γράψει τερατουργήματα για πολλούς από τον κύριο Βαμβίνη και Αλεξίου μέχρι τον κ. Γρηγόρη Στάμκο. Ούτε λόγος όμως για τον κ. Ν. Παπανικολάου. Αυτό ναι με πειράζει! Γιατί και εσείς κ. πρ. έμμισθε υπάλληλε του Δήμου κάθε όλο είσαι παρά αντικειμενικός! Αυτό να ξες μονο!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ, ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΑ? ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΣ ΠΟΛΛΑ..........
ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΡΙΞΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ: ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ....... Ε! ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ.............. ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΜΑΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το οτι δεν πηραν οι δημοι χρηματα απο το κρατοσ το καταλαβαινω αλλα τουσ παχηλουσ μισθουσ πωσ τουσ περνουν?αλλα η παροιμια λεει ο παπασ πρωτα τα γενεια του ευλογει!!!!!!!!και εσυ κοροιδο δημοτη περιμενε

Γιαννιτσώτης είπε...

Ανώνυμε της 22 Ιουνίου 2011 6:44 μ.μ.
γιατί θίχτηκες; μήπως είσαι της παρέας που "κοιμάται ύπνον βαθύ";
Σίγουρα παρατρεχάμενος είσαι και συμμέτοχος.
Ποιός υποστήριξε τον πρώην Δήμαρχο;Εγώ πάντος όχι(όυτε κι αυτόν ψήφισα).Επίσης έχασε και τις προηγούμενες εκλογές(άρα και τιμωρήθηκε από την πλειοψηφία των δημοτών).
Επί του θέματος που σχολίασα όμως απέφυγες να απαντήσεις(κακοί δρόμοι,επικίνδυνες τρύπες,καθόλου επισκευές τους και δημοτική αρχή με νοοτροπία παρέας που ή κοιμάται ή αγουροξυπνημένη δεν αντιδρά και δεν δείχνει να έχει διάθεση για σοβαρή εργασία και ανάληψη πρωτοβουλιών.
Βγάλε τις παρωπίδες και δες τα προβλήματα.Σίγουρα πολλά προϋπηρχαν σε κάποιο βαθμό (από τους προηγούμενους),οι σημερινοί υπεύθυνοι γιατί δεν αντιδρούν; γιατί επαναπαύονται;γιατί είναι τεμπέληδες και ασυντόνιστοι;γιατί είναι με την δικαιολογία στο στόμα και τα χέρια στις τσέπες(που απ΄ότι φαίνεται θα γεμίσουν με τα τελευταία χρήματα των δημοτών-ως πληρωμή ανύπαρκτης εργασίας-που τοσο πολύ χρειάζονται αλλού);
Θα αρχίσουν οι καταγγελίες να γίνονται βουνό και οι μηνύσεις δεν θ΄αργήσουν να καταφτάσουν και τότε ο δήμος θα αναγκαστεί να αποζημειώνει τους παθόντες από τα λάθη, τις παραλείψεις και τις ζημίες που θα έχουν υποστεί λόγω τις απραξίας των υπευθύνων να αντιδράσουν έγκαιρα ή έστω να προσπαθήσουν "για την τιμή των όπλων".
Άφησε λοιπόν την υψηλή θεωρία και τράβα το αυτάκι των φίλων σου και σίγουρα θα τους κάνεις καλό και θα έχεις προσφέρει και στον τόπο μας.

Γιαννιτσώτης
(του διευρυμένου πλέον Δήμου Πέλλας)

Ανώνυμος είπε...

πιστευα Σταμκο οτι εισαι σοβαρος αλλα μετα το τελευταιο Δ.Σ καταλαβα γιατι ειναι μαζι σου ο Ασλανιδης.ιδιοι ειστε και καλα αυτος δικαιολογειται"ποντιος ειναι.εσυ επιτρεπεται να αντιδρας ετσι?δημαρχος εισαι και οχι αυτοκρατορας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΤ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΕΞΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΣΠΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΤΑΞΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ,ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ 2009. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΙΚΑΝΟΣ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΦΑΙΔΡΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ! ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ :ΕΜΠΡΟΣ- ΠΙΣΩ

Ανώνυμος είπε...

τι προσπαθησατε να αποδειξετε στο δημ.συμβουλιο ρε κοροιδα!οτι δεν ειστε πλαστογραφοι? αφου δεν μπορειτε ουτε τον εαυτο σας να πεισετε!οι μισοι απο σας ειναι για γελια και οι αλλοι μισοι για κλαματα!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!