Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Επιεικώς απαράδεκτοι και αδιόρθωτοι. Βρώμισαν την πιο καθαρή γωνία της πόλης!

Το πετρόχτιστο τοιχίο του πάρκου του Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά επέλεξαν αυτή τη φορά κάποιοι «καλλιγράφοι» που παραμένουν αδιόρθωτοι και συνεχίζουν να γράφουν διάφορα συνθήματα σε τοίχους ρυπαίνοντας και υποβαθμίζοντας την αισθητική του χώρου. Βέβαια το κακό έχει παραγίνει αφού δεν έχουν αφήσει κενό τοίχο ακόμη και στο κέντρο της πόλης, που να μην αφήσουν το στίγμα τους που συνήθως προσδιορίζει τις οπαδικές τους προτιμήσεις. Είναι πάντως προκλητικό σε ένα χώρο όπου υπάρχει μια αίσθηση καθαριότητας, αυτό να υποβαθμίζεται από ανάλογες απαράδεκτες πράξεις. ¨Όλα αυτά βέβαια μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι για να αλλάξουν κάποια πράγματα δεν αρκεί να αλλάξουν οι ηγεσίες κάθε Αρχής, η οι υπεύθυνοι κάθε υπηρεσίας, αλλά πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τετοιο παρκο που εφτιαξαν καλα να το κανουν.ντροπη ειναι μονο που το βλεπεις,τα συνθηματα απλως υποδηλωνουν το επιπεδο της νεολαιας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

KAI TI KANI O TSAKIRIS KAI O EKATONTARXOS TOY O IPODIKOS OI KOYMANTADORI TOY GARAZ" MIPOS TOYS PIRE O MORFEAS?

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 2:13 ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΕΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΙΑΝΕΙ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ