Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Κάδοι ασφυκτικά γεμάτοι σκουπίδια και στη Βενιζέλου;

Μια όχι και τόσο ωραία εικόνα αντίκρισαν όσοι επέστεψαν από το μπάνιο τους σήμερα το απόγευμα στον κεντρικότερο δρόμο των Γιαννιτσών. Ο λόγος για την οδό Βενιζέλου που είναι και η κύρια οδός εισόδου της πόλης και στην οποία οι κάδοι απορριμμάτων ήταν γεμάτοι σκουπίδια σε τέτοιο σημείο που οι σακούλες με τα αποφάγια και άλλα απορρίμματα που ξεχείλισαν, να γίνουν ένα καλό απογευματινό από τα πεινασμένα αδέσποτα σκυλιά. Βέβαια τα σκυλιά ήταν ….απρόσεκτα και γέμισαν το δρόμο με τις σκισμένες σακούλες, μέχρι να τις παρασύρουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα και να τις σπρώξουν στην άκρη του δρόμου. Και αν το κέντρο της πόλης παρουσιάζει αυτή την εικόνα, τότε εύκολα μπορεί να φανταστεί τι συμβαίνει στις γειτονιές και στα χωριά του δήμου, εκτός αν εκεί κάποια πράγματα είναι πιο οργανωμένα.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΟΜΕΙΔΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΥΨΩΣΑΝΙΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΑΔΟΣ ΑΠΟ ΓΥΨΩΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΞΕΧΙΛΙΖΕΙ ΕΡΩΤΩ !!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΔΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΡΙΩΤΗΤΑΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημήτρης είπε...

Ο κάδος μπροστά από το ταχυδρομικό ταμιευτήριο είναι γεμάτο λάδια και αν τα ακολουθήσεις θα δείς ότι καταλήγουν στα Goodys, όπου οι εργαζόμενοι προφανώς σέρνουν τα απορρίμματα προς τον κάδο.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ή OI ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΣΕΙΜΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΟΤΑΝ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΥΠΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ....ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ , ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗΣ Η ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

εκτος που οι υπαλληλοι του δημου που μαζευουν τους καδους συνενοουνται με τον οδηγο φωναζοντας απο πισω και τους ακουμε στον τριτο οροφο καθε βραδυ 12-1 την νυχτα.δεν μαζευουν και τα σκοθπιδια που χυνονται στο δρομο!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν οι κανονισμοί τους οποίους είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε και για όσους δεν καταλαβαίνουν υποτίθεται ότι υπάρχει ένας οργανωμένος δήμος για να επιβάλλει την τάξη. Αν επρόκειτο όλα από μόνα τους να λειτουργούν τέλεια τότε τι χρειάζονται οι δημοτικοί άρχοντες;
Για να τους καμαρώνουμε στην παρέλαση φουσκωμένους σαν κούρκες με τις τσέπες φουσκωμένες από το ρευστό του παχύ μισθού;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.ΤΑ ΑΠΟΡΥΜΑΤΟΦΟΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΝΑ ΑΦΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΦΤΑΙΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

αληθεια κ. προϊσταμενε καθαριοτητας ποιος σας εδωσε την αδεια να μπαινετε στα καφενεια και να φωναζετε τους εργαζομενους? υπαρχουν και αλλοι τροποι?

Ανώνυμος είπε...

ειμαι εργαζομενος στην καθαριοτητα του δημου πελλας πρωην γιαννιτσων το χαλι που επικρατει στο τμημα αυτο εδω και ενα χρονο δεν περιγραφεται ρεπο απεριοριστα και ασκοπα αδειες ατελειωτες λουφα παντου οι γυναικες του τμηματος καθατιοτητος εξαφανισμενες και το βαρος πεφτει παντα στους ιδιους.. ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ Σ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΡΟΥ ΜΕ 5 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο δημαρχε τωρα που πηρες τους συμβασιουχους εργατες τα σκουπιδια απο την πολη θα τα παιρνουν καθε 2 μερες κανε καμια βολτα μεσα στην πολη και αν μπορεις πλησιασε κανεναν καδο! η οταν περναει κανενα απορριματοφορο δες τι ζουμια τρεχουν!! θα τα διορθωσει ολα ο ξαδερφος σου το αστερι????

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΚΙΕΣ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΙΡΑ.. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ? ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 8:13 ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΛΕΣ .ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΜΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΣΤΗΣ 9 ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

MIN STENAXORIESTE O OGAS+KONTOYLA TSIPOYPOY+IPODIKOS EINE TO KALITERO TRIO GIA TO GARAZ .STAMKO EXASES TO PEXNIDI,MESA SE 10 MERES I POLI EGINE I PIO BROMIKI TIS ELLADAS.POS EPITREPI OSILOGOS TETIES SIMPERIFORES OPOS TON TRION STO GARAZ?MIPOS PEZI ROLO I KOMATIKI PROELEFSI TOY PROEDROY ?I TOY TAXANE TIPOTA?

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ IPODIKO ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΛΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΑΜΑ ΚΑΤΣΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ .ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΒΑΜΒΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ .ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΟΥΚ....Η
ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ.ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ