Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ικανοποοίηση δημάρχου Πέλλας για την ανακοίνωση του υπουργού υγείας που αφορά και το Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Την ικανοποίηση του εξέφρασε όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόριος Στάμκος μετά την συνάντηση που είχε την Τετάρτη στην Αθήνα με τον υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάρκο Μπόλαρη, σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αισθάνεται δικαιωμένος σε πρώτη φάση, μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αναφορικά με τις αξιολογήσεις των νοσοκομείων.
Σίγουρα η ικανοποίηση του δημάρχου δεν πρέπει να καθησυχάσει τον ίδιο και την τοπική κοινωνία γιατί αναφέρεται στο πρώτο θετικό βήμα και όλοι γνωρίζουν καλά ότι το επόμενο θα είναι και το πιο σημαντικό αφού θα καθοριστεί η έδρα της κεντρικής διοίκησης. Η προσπάθεια λοιπόν συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση που θα είναι η αποδοχή του αυτονόητου και του ρεαλιστικού

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΙΔΗΣΗ!
ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ; ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΠΕΡΡΙΨΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

papanikolaides kathiste kala esis teliosate

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ;