Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Πέντε σπίτια είχαν «χτυπήσει» 4 αλλοδαποί και συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας (4) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 28, 21, 32 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση αδικήματα, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της παράβασης του Νόμου «Περί Αλλοδαπών».
Ειδικότερα, στον Άνυδρο Πέλλας, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, συνελήφθησαν εντός ορίων του αυτοφώρου ο 28χρονος και ο 21χρονος οι οποίοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το κατάστημα 23χρονης ημεδαπής.
Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των συλληφθέντων,.....
στα οποία διέμεναν και οι άλλοι (2) ομοεθνείς τους 32 και 17 ετών αντίστοιχα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής: (5) κινητά τηλέφωνα, (1) γυναικείο γούνινο παλτό, (2) τηλεοράσεις, (1) αλυσοπρίονο, (3) μπαλαντέζες, (1) σακούλα με διαρρηκτικά εργαλεία, (1) ρολόι χειρός, διάφορα αντικείμενα οικιακής χρήσεις προσωπικά αντικείμενα των παθόντων και πλήθος ηλεκτρικών συσκευών.
Προανάκριση για την συμμετοχή των δραστών και στη διάπραξη και άλλων παρομοίων πράξεων ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών, ενώ μέρος των κατασχεθέντων αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: