Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Πολύ καλή στα πρώτα 45΄ γνώρισε την ήττα τελικά 3-0 σε φιλικό αγώνα από τη Βέροια

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι στο προηγούμενο φιλικό παιχνίδι, παρουσιάστηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στον φιλικό αγώνα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών με αντίπαλο την ΠΑΕ Βέροια από την οποία ηττήθηκε με σκορ 3-0. Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου για μια ακόμη φορά είχαν ενθουσιασμό, πάθος και δύναμη και λειτούργησαν ομαδικά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου οι φίλαθλοι έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν. Αντίθετα στην επανάληψη οι αλλαγές παικτών και στις δύο ομάδες επηρέασε το ρυθμό του αγώνα και έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους που διαθέτουν πιο έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο.....
Στο 13΄ οι επιθετικοί της φιλοξενούμενης ομάδος σε μια γρήγορη επιθετική ενέργεια συνδυάστηκαν άψογα με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Λάγκλετ που δεν δυσκολεύτηκε με δυνατό πλασέ από το ύψος του πέναλτι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Στο 52΄ ο Ολαϊτάν έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή των Γιαννιτσών και ο Βοσνιάδης στην προσπάθειά του να αποκρούσει τον ανέτρεψε πέφτοντας στα πόδια του. Ο διαιτητής σημείωσε πέναλτι το οποίο στη συνέχεια εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάρμας ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 0-2
Στο 60΄ οι φιλοξενούμενοι συνδυάστηκαν άψογα με τον Καλτσά να βγάζει όμορφη πάσα στον κενό χώρο εκεί όπου ο Ολαϊτάν από το ύψος του πέναλτι με δυνατό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μπαξεβάνος Σ.): Βοσνιάδης, Μυλωνάς, Τέλλος, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Αλμπάνης, Νταντίδης, Μπέκα, Παντελίδης, Σερέτης, Τοσουνίδης. Στην αποστολή με χρόνο συμμετοχής ήταν επίσης οι: Μπαξεβάνος, Κωστίκας, Κωνσταντίνου, Παπδόπουλος Γ, Παπαδόπουλος Θ., Παπαδημητρίου, Χαλιλαϊ, Καρυοφύλλης, Καρπούζης, Βλαίκούδης, Καμπούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: