Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Εξαιρετική εμφάνιση του Ε.Ο.Γ. «Η ΠΕΛΛΑ» στο 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας

Τον μήνα Αύγουστο ο Ε.Ο.Γ. «Η ΠΕΛΛΑ» είχε την τιμή και την χαρά να συμμετέχει στο 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας. Επιλέχθηκε ανάμεσα από πολλά ελληνικά χορευτικά συγκροτήματα για να εκπροσωπήσει την Μακεδονία. Το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας είναι γνωστό για την ποιότητα και το υψηλό του επίπεδο. Οι χώρες που συμμετείχαν ήταν Κίνα , Λιθουανία, Ουκρανία, Κένυα, Κίνα , Χιλή, Ιορδανία, Ινδία, Σερβία , Τουρκία και Ρωσία.
Ήταν τεράστια εμπειρία για τους χορευτές του συλλόγου από τα Γιαννιτσά που παρουσίασαν μακεδονικούς χορούς. να συνεχίζουν επάξια την συμμετοχή του σε παγκόσμια φεστιβάλ και να χορεύουν μαζί με τόσο υψηλού επιπέδου συγκροτήματα....
Την εκδήλωση προλόγιζε ο Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος αναφέρθηκε στα Γιαννιτσά και στο δήμο Πέλλας τονίζοντας ότι είναι η γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μια πολυπολιτισμική πόλη.
Με ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί τους διοργανωτές για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και τους χορευτές του ομίλου, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με την διάθεση και αγάπη για την παράδοση και το σύλλογο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ.