Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γεράσιμος και η Λούκα Κατσέλη σε κοινωνική εκδήλωση στην Αξό

Είναι από τις σχέσεις που κρατούν χρόνια. Άλλωστε φρόντισαν και οι δυο άντρες να την κρατήσουν ψηλά πέρα από όποιες πολιτικές διαφωνίες. Αν και δεν φαίνεται να υπήρξαν ουσιαστικές διαφωνίες, εφόσον το αποτέλεσμα και η δυναμική αυτής της φιλίας αποδεικνύεται σταθερά κάθε τόσο. Δεν είναι λοιπόν παράξενο ότι όταν ο φίλος αποφάσισε να παντρέψει την κόρη του, ο Γεράσιμος Αρσένης και η Λούκα Κατσέλη βρέθηκαν δίπλα του στη χαρά του το απόγευμα της Κυριακής αμέσως μετά την συνέντευξη πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Αξού του δήμου Πέλλας, και το πρώην υπουργικό ζευγάρι παραβρέθηκε και στο παραδοσιακό γλέντι. Οι συζητήσεις είχαν φυσικά πολιτικό χρώμα για όσους πλησίασαν κυρίως την κ. Κατσέλη, αλλά και μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας. Το σημαντικό φυσικά ήταν οι ευχές για το νιόπαντρο ζευγάρι που ξεκίνησε τη κοινή του ζωή μέσα σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς. Να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ . ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 2η ΣΕΙΡΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΑΝΤΡΕΣ .... ΗΜΑΡΤΟΝ 8ΕΕ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Καλά από βουνό κατέβηκες;
Το post μιλάει για δύο άνδρες (δηλαδή τον Αρσένη και τον οικοδεσπότη)... αν καταλαβαίνεις ελληνικά!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΓΑΜΟ ΕΛΕΙΠΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΌΤΗΣ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ.ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ:" ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ"