Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Δίωξη πολιτικών αντιπάλων στο δήμο Πέλλας

Παρά την ομόφωνη απόφαση που ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, ότι θα προσληφθούν όλες οι παλιές καθαρίστριες, δηλαδή όλες αυτές οι γυναίκες που εργάζονταν και τα προηγούμενα χρόνια, με τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών των σχολείων, η συγκεκριμένη καθαρίστρια ειδοποιήθηκε ότι δεν θα προσληφθεί, αλλά θα προσληφθεί άλλη συγγενής δημοτικού συμβούλου.
Ο λόγος ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ΔΕΝ ψήφισε την παράταξη που διοικεί τον Δήμο Πέλλας.
Συγχαρητήρια κύριοι. «Καθαρίστε» το Δήμο Πέλλας από όλους αυτούς που τόλμησαν να μην είναι μαζί σας. Το «ξεκαθάρισμα» ας αρχίσει από τις καθαρίστριες.
Επιτέλους, θα επιστρέψουμε στα «μπλε» και «πράσινα» καφενεία της 10ετίας του 1980, θα επιστρέψουμε στο δόγμα «όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εχθρός μας» της 10ετίας του 1950
Καραμπατζάκης Αντώνης
Δημοτικός Σύμβουλους


Η αρχή έγινε από το ΚΑΠΗ της Αξού του πρώην Δήμου Κύρρου. Αυτός που λειτουργούσε το κυλικείο του ΚΑΠΗ ήταν παραταξιακά αντίθετος. Δεν ψήφισε την παράταξη που διοικεί σήμερα τον Δήμο Πέλλας στις τελευταίες εκλογές, αλλά την αντιπολίτευση. Έπρεπε να τον διώξουμε.
Με συνοπτικές διαδικασίες τον έδιωξαν κι έβαλαν συγγενή τους. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ακούστηκαν και ψέματα, ότι ο αποπεμφθείς είναι συγγενής της νυν προέδρου και ότι η πρόεδρος πήγε στην κοινότητα Αχλαδοχωρίου και καθάρισε η ίδια τα καθίσματα που θα μεταφέρονταν στο ΚΑΠΗ Αξού.
Ποιός έχει σειρά; Η καθαρίστρια του δημοτικού σχολείου Δαμιανού.....

112 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa poly grafikos eisai to xereis;ma8e prwta na steirizeis kai na sebesai ton arxhgo soy kai meta na milas gia h8ikh.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ? ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝΕ ΥΔΡΟΝΟΜΕΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΗΞΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ............

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΕΔΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΠΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ (ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΘΕΣΗ) ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ? ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το θράσος είναι απερίγραπτο, κάτι τέτοια έφτασαν τη χώρα και όλους εμάς τους πολίτες στη σημερινή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε και ορισμένοι έχουν το θράσος και τη δειλία ταυτόχρονα να συνεχίζουν αυτή την τραγική συμπεριφορά μεσαιωνικού τύπου: θα σε κατασπαράξω γιατί δεν ανήκεις στο κόμμα μου ή θα σε καταστρέψω γιατί έτσι δε μου αρέσει η φάτσα σου..... Η καθαρίστρια του δημοτικού σχολειού Δαμιανού είναι μια γυναίκα που όχι μόνο με συνέπεια και αφοσίωση φρόντιζε το σχολικό περιβάλλον για τα παιδιά των συγχωριανών της αλλά εδώ και καιρό δίνει όλη της την ενέργεια και τον εαυτό για τα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού Δαμιανού. Σε κάποιους προφανώς δεν άρεσε αυτό, δεν ξέρω γιατί, και αποφάσισαν να την αφήσουν άνεργη . Έπραξαν παράνομα, καταπατώντας απόφαση της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής και υπουργική απόφαση σχετικά με την ανανέωση των συμβασιούχων καθαριστριών.... δυστυχώς όμως για αυτούς όποιοι και αν είναι ( όλοι τους γνωστοί: μέλη του δημοτικού συμβουλίου και δήμαρχος και πρόεδρος σχολικών επιτρόπων) το θέμα δε θα μείνει έτσι.... οι παρανομίες θα βγουν στο φως της δημοσιότητας και πιθανόν κάποιοι να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να γυρίσουν στους καναπέδες των σπιτιών τους , γιατί μάλλον αυτό είναι το μόνο που έχουν μάθει να κάνουν...
Γαβριηλίδου Στέλλα

Ανώνυμος είπε...

οσον αφορα για την παλια κα8αριστρια του δαμιανου,ειδοποιη8ηκε να παει να κα8αρισει,κα8αριζε τρεις ολοκληρες μερες και μετα ανερεσαν την αποφαση που ειχαν παρει και την ειπαν οτι προσληφθηκε αλλη(πως εγινε αυτο?υποπτο πολυ μου φαινεται) τωρα ποιοι εχουν σειρα αραγε?

Ανώνυμος είπε...

alla apofasizoun kai alla kanoun autoi ekei sto dhmo pellas?mhpws einai ths palias sxolhs?PPPPPPPPPp

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ (ΡΕ) ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕ ΜΟΥ ΦΥΓΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟΝ ΛΕΡΗ. ΗΛΙΑΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΗΛΙΑΝΑ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ. ΑΨΟΥ ΦΤΕΡΝΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Kαλά κάνει ρε ο Στάμκος.Τι σημασία έχει αν ο διευθυντής του σχολείου είναι ευχαριστημένος από την δουλειά της;Είναι δυνατόν να καθαρίζει καλά μία που ψήφισε Παπανικολάου;Καθαρίστε την.
Οσο για το ΚΑΠΗ Αξού άκουσα ότι έχυνε το καιμάκι από τον ελληνικό.Σε άλλον γέρο έκανε 5 φουσκάλες στον καφέ αντί για έξι.Παπανικολαικός παιδί μου τι περιμένεις.Διώξτε τους να μην πλουτίζουν εις βάρος του Στάμκου.
ΥΓ:Ακουσα επίσης ότι η καθαρίστρια ήθελε να αγοράσει την Αναγέννηση

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΟΙ Κ.Κ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ,ΣΩΚΡΑΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στο βωμό της ρουσφετολογίας και των πελατιακών σχέσεων άνθρωποι οι οποίοι διέπονται από ηθική ακεραιότητα και επαγγελματισμό ''πληρώνονται'' με το τίμημα της αδικίας. Δίχως νομικό πλαίσιο η αντικατάσταση ενός συμβασιούχου υπαλλήλου εξαρτάται από την ανιδεότητα, το τραμπουκισμό, τη γλοιότητα, την έλλειψη μόρφωσης ορισμένων πολιτών, οι οποίοι για κακή τύχη των υπολοίπων δημοτών εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι κτλ. οι παραπάνω παρατηρήσεις δεν έχουν να κάνουν με πολιτικές αντιπαραθέσεις και κομματικές διαφορές. Αντιπροσωπεύουν απλές ανθρώπινες αξίες. Η ανθρωποφαγία έχει αντίπαλο της τη συνείδηση και είναι χαρακτηριστικό κατωτέρων ειδών .

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ. ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜ...ΝΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . Ε?

Ανώνυμος είπε...

amorfote xeftila petamene!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να φυγη η "λερα" απο το δημοτικο συμβουλιο του δημου πελλας!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

re eseis na kukloforite stous dromous kai na mporeite na koitatai ton kosmo sta matia,na sas agapaei kai na sas dinei to xeri,wraia arxh kanate, krima ta pantelonia pou forate!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΡΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

poios einai telika o lerhs re paidia?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΕΡΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Η (ΚΥΡΙΑ) ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΡΗ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΛΕΡΗΣ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ. Α ΡΕ ΕΝΑΣ ΜΠΡΟΥΣ ΛΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα κύριε Καραμπατζάκη δεν είναι οτι ο κύριος που λειτουργουσε το ΚΑΠΗ ήταν αντιθετος παραταξιακά,αλλά το γεγονός οτι δεν λειτουργουσε οσο τον διευθυνε αυτος σαν ΚΑΠΗ.Γνωρίζεις καλύτερα απο μένα οτι λειτουργουσε σαν παρακμιακό καφενείο και΄λιγα λέω.Φαντάζομαι γνωρίζεις οτι ο κ. δεν σέρβιρε μονο καφέ στο Καπή αλλά σουβλακια,τσίπουρα κρασιά ποτά και μην αναφερφώ και στα υπόλοιπα Μόνο απαγορευμενες ναρκωτικες ουσιες δεν σέρβιρε!!!(δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά).Δυστυχως εσεις δειχνατε τοσο καιρό ανοχη και κανατε τα στραβα ματια(οπως συνηθως στην θητεια σας)αλλά κάποιοι χώροι έχουν έναν συγκεκριμενο τροπο λειτουργιας και καποιοι οφειλουν να τον τηρουν.ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ -ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ.ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ;ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ;ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΓΛΕΙΦΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;ΓΙΑΤΙ 3 ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ??? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ..ΟΥΤΕ Ν.Δ ΟΥΤΕ ΟΝΝΕΔ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Θ.Κ είπε...

Αν θέλετε να μιλάτε για πολιτικές διώξεις ρίξτε μια ματιά στα ΙΚΑ του νομού όπου δεκάδες γιατροί που δούλευαν 4 και 5 χρόνια δεν ανανεώθηκε η σύμβασή τους.Λαμόγια του κερατά είστε όλοι σας.Σας έπιασε ο πόνος για μια καθαρίστρια την ώρα που η κυβέρνηση έχει λιώσει το λαό στους φόρους και στην ανεργία.Υποκριτές του κερατά όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ? ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Το ωραίο είναι ότι η Κα Πρόεδρος τους έδωσε όλους, για το ποιο και πωσ την πιέσανε να αναθεωρήσει την πρώτη απόφαση της επιτροπής, πώσ την απειλούσαν, σε τι δύσκολη θέση την έφερναν, για ποιο λόγο κτλ βγάλτε συμπέρασμα λοιπόν. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σε ολους αυτους που νομίζουν ότι μπορουν ετσι να πετανε στο δρομο ανθρωπους για ενα χρωμα είτε κοκκινο ειτε μπλε ή πρασινο ξεφτιλα!!! σε δυσκολους καιρους αντι να ειμαστε ενωμένοι κοιτανε πως θα κανουν κακο και θα εκμεταλλευτουν την κατάσταση για φτύσιμο ειστε ολα τα κομματοσκυλα. δωστε πισω τη δουλεια στη καθαρίστρια ! δεν ειναι δα και διευθύντρια
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ Ο ΒΑΜΒΙΝΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΔΡΕΔΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάμκος παρουσιάστηκε αλλιώς στους πολίτες και πολύ γρήγορα άλλα δείχνει.Αυτά είπε προεκλογικά ή την ημέρα της νίκης;Πρέπει να υπάρχει και λίγη τσίπα "κύριε" δήμαρχε και "κύριοι"της δημοτικής αρχής

Ανώνυμος είπε...

αφου εχουμε φτασει στο χειλος της χρεωκοπίας και δεν βαζουμε ακομα μυαλο και κοιταμε το μικροκομματικο ρουσφετι... καταλαβα! δεν προκειται να δει ποτε χαϊρι αυτη η χωρα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΡΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. (Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΕΙΜΑΙ)

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΑΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ. ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η 7'16 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΚΟΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΒΑΡΥ ΝΑ ΥΠΟΚΟΙΠΤΗ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 5'42 ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΙΟΓΚΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται.... αλλά συγνώμη ξέχασα για να αισθανθεί κανείς αυτό το συναίσθημα θα πρέπει να είναι Άνθρωπος και όχι κομματόσκυλο....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι να πω βρε παιδιά. ο βούρκος του κράτους δεν έχει όρια τελικά ακόμη και αυτή την ώρα που η κοινωνία βράζει και φλέγεται οι σχέσεις παραμένουν πελατιακές. Ούτε καν προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο, ούτε μια μικρή γαμημένη προσπάθεια δεν κάνουν. Ντροπή και αίσχος Μάλλον αν τελικά έθουν τα ελικόπτερα.. δε θα φτάνουν για όλους και αν τελικά φτάσουν , η χώρα ίσως θα έχει αδειάσει.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΜΠΗΚΕ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

re gia ka8iste kala giati to mpoumerak 8a gyrisei kai 8a se vrei sto kefali!!!!!

Ανώνυμος είπε...

hr8an oi paranomoi na diwxoun tous nomimous!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ AΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΙ ΘΕΣΗ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ;ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΜΑΤΡΑ 300 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΜΑΥΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΖΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΡΩ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΔΙΚΩΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ -ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ.ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΕΛΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΚΟΥΝ Δ Ι Ο Ι Η Κ Η Σ Η ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

για πείτε μας κυρία Νικολαϊδου έγιναν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για να αλλάξει η καθαρίστρια;;; βγήκε προκήρυξη δημοσιεύτηκε στον τύπο ή απλά όλα γιναν κάτω από το τραπέζι για να εξυπηρετήσετε δικά σας πρόσωπα.....;;;;;

Ανώνυμος είπε...

prosexe k.nikolaidou antwniadou elenh ta peri maurwn xrhmatwn kai tis sukofanties gt isws xreiastei na apologh8eis ston eisagelea gia ayta sou ta logia!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελεος!!! Η κ.Νικολαιδου Ελενη αναρτει σχόλια τα οποια δειχνουν προσωπικη εμπαθεια. Ζωτικης σημασιας θεμα ειναι οτι εν λόγω καθαριστρια πληρουσε ολα τα κριτηρια ωστε να κατεχει την θεση. Επισης το αδικο δεν ειναι οτι αντικατασταθηκε αλλα ο τροπος με τον οποιο εγινε η αντικατασταση. Αν ειχαν τηρηθει ολες οι νομιμες διαδικασιες δεν θα υπηρχε κανενας λογος συζητησης και αντιδρασης. Τα αυτονοητα θα εξηγουμε....
+

Ανώνυμος είπε...

k.nikolaidou na psaxete to geneologiko dentro kapoiou dhmotikou sumvoulou ligo kalutera.....h hmima8eia einai xeiroterh apo thn ama8eia!!!!!!!!kai sas xana prohdopoiw prosexte ti grafete peri mayrwn kai sukofanties gt 8a akolou8oun oi nomimes diadhkasies!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ Κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο Κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΣΧΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Κ.ΒΑΜΒΙΝΗ...ΑΛΛΑ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΜΕ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

κυρια νικολαιδου βλεπω σασ εκανε καλη παπραπληροφορηση ο δημοτικοσ συμβουλοσ του δαμιανου,γιατι αυτα αποκλειεται να ειναι δικα σασ λογια μπηκατε κ εσεις στο παιχνιδι του,συγχαρητηρια!!!!!!!οσο για τα κριτηρια δεν αξιολογηθηκαν καθολου γιατι δεχτηκατε μονο οσεσ αιτησεισ θελατε εσεισ κατω απο το τραπεζι.που ειναι προκυρηξη που εισασταν υποχρεωμενη να αναρτησετε?μαλιστα αυτα ολα τα παραδεχτηκε κ η κυρια λαγοματη η προεδροσ τησ σχολικησ επιτροπησ που τελικα υπεκυψε στισ πιεσεισ του δημοτικου συμβουλου μεσω του δημαρχου,γιατι εφτασε στο σημειο να λεει οτι θα παραιτη8ει?γιατι αραγε?για μια τοσο απλη υπο8εση?καποιο λακο εχει η φαβα.δεν μασ πειθετε κ κοιταξτε να αλλαξετε τακτικη.....

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ

Ανώνυμος είπε...

epeidh kapoioi miloyn gia koinonika kritiria as psaxoun ligo kalitera ta E9.......

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΝΑΙ, ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΚΑΘΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗς ΖΩΗΣ. ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΑΠ΄ΕΞΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΟΙΑΞΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΗΤΕΣ ΣΑΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΥΓΕΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΔΕΝ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΑΝΟΙΚΩ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΛΕΞΙΚΟΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ? ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΟΥΣΚΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ... ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΤΕ? ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΤΛ? ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΑΙ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

"Νταβατζήδες και τσαμπουκάδες" χαχα μόνο γέλιο μου προκαλεί το σχόλιο σας... με τις πράξεις σας αποδεικνύεται ποιοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν θα ήθελα από την αρχή να γνωστοποιήσω ότι και εγώ με την τωρινή Δημοτική αρχή είμαι πολιτικά αντίθετος. Απλά θα προσπαθήσω να ξετυλίξω την σκέψη μου μοιράζοντας την μαζί σας. Ως γνωστό η αλήθεια πάντα έχει δύο πλευρές την πλευρά του αυτοαποκαλούμενου θύματος και την πλευρά του θύτη.Σε πολλές περιπτώσεις ακούμε μόνο την μία πλευρά συνήθως αυτουνού που αισθάνεται αδικημένος και ακούγοντας την μία πλευρά δεν μπαίνει κανείς στην διαδικασία να ρωτήσει να μάθει για την άλλη. Έγινε μεγάλος ντόρος γύρω από μία γυναίκα που ήταν καθαρίστρια σε ένα σχολείο και απολύθηκε με διαδικασίες που δεν προβλέπονται από τον νόμο.Αν και εφόσον ισχύει αυτό εφόσον έχει το δίκαιο με τον μέρος της και νομικά είναι λαλημένη θα βρει το δίκιο της στα δικαστήρια. Αλλού θα ήθελα να σταθώ όμως και εδώ νομίζω είναι το ποιο σημαντικό τις υπόθεσης. Απο την στιγμή που αυτές τις θέσεις τις καταλαμβάνουν άτομα φιλικά προσκείμενα στην μία η στην άλλη παράταξη θα ήθελα να μάθω η συγκεκριμένη κυρία πως κατέλαβε αυτήν την θέση; μπήκε με νόμιμη διαδικασία η τον καιρώ εκείνον έγινε κάτι ανάλογο με αυτό που κάνουν σήμερα σε αυτήν;Μήπως κάποτε ήταν και η συγκεκριμένη κυρία θύτης και σήμερα νιώθει και αδικημένη ; Ειλικρινά δεν ξέρω πώς και τι έγινε μπορεί αλλά αν κρίνω από την πολιτική κατάσταση και το τρόπο που λειτουργεί το σύστημα πιθανόν να έγιναν έτσι όπως τα σκέφτομαι . Εγώ θα ήθελα να μας πούνε πρώτα πως έγινε η πρόσληψη της κυρίας από ποιόν Δήμαρχο τι ψήφισε τότε η συγκεκριμένοι κυρία και μετά βλέπουμε τι γίνετε σήμερα αλλά πολύ φοβάμαι πως αν κοιτάξουμε πίσω δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούμε με το τι έγινε σήμερα

Ανώνυμος είπε...

αι σιχτιρ ολοι σας...ζωα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ¨ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΙΤΗΣΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?(ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ).ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΠΡΩΗΝ ΚΑ8ΑΡΙΣΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΑΣΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ(ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ-
ΠΙΣΩ)

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι? Πώς έγινε η διαδικασία νέας πρόσληψησ ξέρει κανένας να μου πεί?

Ανώνυμος είπε...

kapoioi nomizoun oti mporoyn na kanoyn tis paranomies toys xoris na antidra kanenas alla tin patisan... yparxoyn kai kapoioi alloi poy xeroyn poli kala ta dikaiomata toys kai ta diekdikoyn!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ- ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΣ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΕΣΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ? ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΕΠΙΚΡΟΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΗ? ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

το καλο τελικα απο αυτην την υποθεση οπως εμαθα ειναι οτι θα διαφιμηστουν τα γιαννιτσα ανα το πανελληνιο. ερχονται οι καμερες. δημαρχε χτενισου για να εισαι ομορφος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΜΕΝΑ Κ. ΤΟΥ 5'37 ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΘΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΥΛΙΚΡΙΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μια καθααρίστρια που ο διευθυντής είναι ευχαριστημένος από την δουλειά της την πετάμε στον δρόμο έτσι επειδή δεν μας αρέσει η φάτσα της ή τα πιστεύω της;Αυτά είναι κριτήρια;ΤΟ ΑΔΙΚΟΝ ΟΥΚ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2:51. ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΑΓΗΤΟ, Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΚΤΛ . ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 2:51.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΈΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΡΤΗΡΗΤΗΣ ΙΣΩΣ ΜΠΟΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΣΟ ΕΚΤΟΣ Ή ΕΝΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΑΤΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ.... ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη κυρία είναι ενεργό μελος του πολιτιστικού συλλογου του χωριού της , αγαπάει τον τόπο της και το δείχνει με κάθε ευκαιρία , είναι καθαρίστρια πολλά χρόνια και θεωρώ τουλάχιστον ανήθικη την απόλυση της από τη θέση αυτή ,... που να έπαιρνε και κανέναν παχουλό μισθό ( βλέπε δημάρχων, δημοτικών συμβούλων, κτλ κτλ) τι θα κάνατε τότε θα στέλνατε την κόζα νόστρα? τέλος πάντων ποτέ δεν είναι αργά να διορθώσει καποιος το λάθος του μια συγνώμη αρκεί ... όσο για τη θέση της θα την πάρει πίσω !

Ανώνυμος είπε...

12 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ??????? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ?????
ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΦ΄ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΚΕΙ ????????
Η ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜ. ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ???????? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ !!!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ - Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩς ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ - ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ - ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ -

ΤΕΛΟΣ -

Ανώνυμος είπε...

apanthsh ston 2:51 h Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Κ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟυΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ,ΣΥΓΓΕΝΟΙΣ ΤΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ(Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ)ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ(Η 7η η 8η ηταν αυτη)

Ανώνυμος είπε...

η θεση της καθαριστριας σιγουρα δεν ειναι μονιμη,,,αρα μπορει και πρεπει να αλλαζουν διοτι εχουν και αλλοι αναγκη για 300 ευρω το μηνα....αυτο που πρεπει ομως να γινει ειναι να μπουνε κανονες ....σιγουρα και η παλια με μεσον θα μπηκε....βαλτε κανονες .....εσυ τουλαχιστον μπορεις να το κανεις δημαρχε.... ο παλιος δημαρχος δεν μπορεσε γιατι εγινε δημαρχος απο σπονδα....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΩΡΙΟ(ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ) ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.!!!!!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.!ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΤΕ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!ΣΩΣΤΑ;ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ;ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ;ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ.ΝΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ.ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΒΓΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΑΣ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΛΕΞΗ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, Η ΟΔΗΓΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΑ.ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 8:44!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.ΠΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ;ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ;ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 2'51. ΝΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΛΕΡΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΛΕΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΕΙΜΑΙ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΡΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΚΑΡΤΑ ΘΑ ΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΓΩ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΄ΕΝΣΤΑΣΗΣ΄ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΠΡΕΣΥΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ " ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ" ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΩ, ΔΕ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ. Η ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΗ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥς ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΣΤΕ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ. Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ . ΕΠΙΣΗΣ ΣΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΗΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΕΙΤΟΝΕΣ.... ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙς ΠΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΕ ΤΙς ΚΑΚΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ...ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ.

Γαβριηλίδου Στέλλα είπε...

Παρά την ομόφωνη απόφαση που ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, στο Νομό Πέλλας ότι για το σχολικό έτος 2011-2012 θα προσληφθούν όλες οι παλιές καθαρίστριες, που εργάζονταν και τα προηγούμενα χρόνια, με τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών των σχολείων, η καθαρίστρια του Δημοτικού Σχολείου Δαμιανού ειδοποιήθηκε ότι δεν θα προσληφθεί και θα προσληφθεί άλλη στη θέση της (τυγχάνει συγγενής του δημοτικού συμβούλου Ανδρεάδη Γεωργίου). Οι λόγοι πιστεύω ήταν καθαρά πολιτικοί και μέσα στην αγωνία τους να ξεκάνουν ''τον επικίνδυνο πολιτικά αντίπαλο'' (Γαβριηλίδου Συμέλα το όνομα της απολυμένης καθαρίστριας) δε φρόντισαν να καλύψουν τις παρατυπίες τους. Είναι γεγονός ότι δεν έγινε καμία προκήρυξη θέσης και ο Δήμαρχος είχε την αίτηση στα χέρια του αρκετό καιρό κάτω από το τραπέζι.
Η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Ηλιάνα Λαγομάτη τους έδινε όλους στεγνά για τις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν προκειμένου να αθετήσει προηγούμενη απόφαση της σχολικής επιτροπής και να υπογράψει για την νέα εργαζόμενη (συγγενικό πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου).
Το εργατικό κέντρο Γιαννιτσών σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της σχολικής επιτροπής και κάθε εμπλεκόμενου προσώπου για τις παρατυπίες που έχουν διαπραχθεί. Ακόμη και η γραμματέας του Δημάρχου Στάμκου συμμετείχε στη γελοιότητα αυτή μιλώντας άσχημα στην κα Γαβριηλίδου, όταν η τελευταία πήγε να ρωτήσει, για ποιο λόγο καθυστερούσαν την ανανέωση της σύμβασης της. Σημειώνεται δε ότι η πρώην καθαρίστρια καλέστηκε κανονικά από το δάσκαλο του Δημοτικού σχολείου Δαμιανού και πραγματοποίησε όλη τη γενική καθαριότητα του σχολείου ( επί τρεις ημέρες και πέραν του δέοντος ) και έπειτα ξαναειδοποιήθηκε ότι τελικά δεν θα της ανανεωθεί η σύμβαση, αφού μεσολάβησαν οι δουλειές κάτω από το τραπέζι, συνηθισμένο φαινόμενο άλλωστε στην εποχή μας....
Το θέμα κινείται νομικά και ταυτόχρονα οργανώνεται συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο Γιαννιτσών κατά τη διάρκεια του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας... Επιτέλους σε αυτή τη χώρα πρέπει και από τους καναπέδες μας να σηκωθούμε και να σταματήσουμε να είμαστε πρόβατα. Έχουμε όλοι ευθύνη με το να ανεχόμαστε οποιαδήποτε ανάλογη κατάσταση από πλευράς των πολιτικών αυτής της χώρας...
Γαβριηλίδου Στέλλα

Ανώνυμος είπε...

τα προηγουμενα χρονια ηταν στην αρμοδιοτητα του διευθυντη να παρει καθαριστρια οποια θελει .δεν ηταν αρμοδιοτητα ουτε του βαμβινη ουτε του παπανικολαου.

Ανώνυμος είπε...

k.Nikolaidou symfono mazi sas eprepe na ginei antikatastash tis palias katharistrias.. epeidi vlepo gnorizete to thema mporeitai na moy apanthsete se mia ervthsh moy. eginan oles oi nomimes diadiakasies gia authn thn antikatastash (apantiste xekauara me ena nai h oxi). an eginan giati antidra toso entona to egratiko kentro;; mipos h k.gavrilidoy exei tosh dinamh poy epireazei kai aytoys an nai tis protino thn epomenh fora na katevei ayth gia dhmarxos!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν δημοσιεύετε όλα τα σχόλεια???????
Τόσο μεγάλη λογοκρισία σε ένα τοπικό blogspot,
Ντροπή σας.....

Ανώνυμος είπε...

Αηδίασε όλη η πόλη με αυτήν την συμπεριφορά του δημάρχου

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΣΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΗΞΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ; Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ "ΟΝΟΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ.... Ή ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΡΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΨΙΜΟ) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ???

ΑΝΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ !!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ - Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΙ ΕΣΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ !!!!!!! ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ !!!! ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ !!

Ανώνυμος είπε...

2 ΑΠΟΡΙΕΣ
1.Αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο blog θα μαθαίναμε ποτέ γι'αυτήν την αποτρόπαια πολιτική πράξη και συμπεριφορά;
2.90 ή 100 σχόλια τροφοδοτούνται από 3 άτομα ή έχει γίνει σάλος;
Aπλός Αναγνώστης.

Ανώνυμος είπε...

kaneis de diafonei me tin antikatastasi to thema einai an ola eginan nonima kai sosta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ekei antidra o kosmos!

Ανώνυμος είπε...

to 8ema einai an ginintai aytes oi paranomies gia ena toso aplo 8ema k gia liga eyrw.ti ginetai gia megalytera 8emata me polla ekatomyria?a re ellada pws se katanthsane.....o laos einai me to dikio kai oxi me to adiko.emeis thn katanthsame etsi thn ellada(emmesa h ammesa) ki emeis eimaste ypoxrewmenoi na thn anasthsoume!as xekinhsoume me ton dikaio agwna mias aplhs ka8aristrias.as afhsoume to egw mas kai as koitaxoume to sumferon olwn mas kai twn paidiwn mas giati ayrio ta idia ta paidia mas 8a mas vrizoune

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ Κα ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ.

ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ - ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ
Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΩΔΗΣ
Η ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ

ΜΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΟΥ 7'41 ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ? ΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΦΟΙΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΛΕΡΗ? Η ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

7;41 με ποιο δικαιωμα προσβαλεις τον δημαρχο τον ανδρεαδη και την λαγοματη

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 7΄41.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΝΕςΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΘΕΣΗΣ?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΛΕΡΗΣ ΛΕΡΗΣ ΛΕΡΗΣ ΛΕΡΗΣ ΛΕΡΗΣ ΛΕΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ
Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗΣ
Η ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΝΗ
.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΣΟΥ 7:41, ΠΑΛΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Η (ΚΥΡΙΑ) ΗΛΙΑΝΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΙΕΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΕΛΕΓΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΩ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΟΚΚΟΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ (ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ) ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ. ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ Η (ΚΥΡΙΑ) ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ-ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ. ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα δεν ειναι γιατι πηρε την θεση η νεα καθαριστρια (ειχε καθε δικαιωμα να διεκδικηση την θεση και καλα επραξε). αλλα το προβλημα ειναι γιατι δεν τηρηθηκε η πρεπουσα διαδικασια που προβλεπεται. ετσι δεν δοθηκε η ευκαρια στην παλια καθαριστρια να κανει αιτηση και να αξιολογηθη και αυτη αλλα και καθε αλλοι ενδιαφερομενοι. αυτα προς ενημερωσει για να μην διασποιρονται εκ του πονηρου ψευδοι και ανακρειβειες. παρακαλω σχολιαστε το και παρτε θεση ολοι εσεις οι γκεπελιστες.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΑΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΘΗΜΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ.

Ανώνυμος είπε...

θεος ειναι μονο ο λερης.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ Ο ΛΕΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΛΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ( ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ) ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ηλιανα αυτοι που σε εμπλεξαν αυτοι πρωτοι θα σε προδωσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΟΛΛΗ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΕΦΤΕΙ. ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ.............

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 3"22

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΗ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ!!

Ανώνυμος είπε...

einai kai o rouvas sthn parea mas?O 5:13 MHPWS EINAI O PSINAKHS?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΥ 03/2011 ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ .
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 08/2011
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
9/9/2011
ΠΑΡΟΝΤΕΣ 13 ΜΕΛΗ
ΑΠΟΝΤΕΣ 2 ΜΕΛΗ
ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΕΝΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ τους ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ τους ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.
ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1/9/2011ΕΩΣ 30/6/2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ Τις ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙΚΕΙΩΘΕΛΟΥΣ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ή ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .
ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Σ. ΠΕΛΛΑΣ ΑΦΟΥ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ , ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.4002/2011 ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1/9/2011-30/6/2012 ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΓΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΟΠΟΥ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.

Μετά από αυτή την απόφαση του Δ.Σ η κα Γαβριηλίδου καλέστηκε από τον Διευθυντή του σχολείου του Δαμιανού να κάνει τη γενική καθαριότητα πριν τον αγιασμό. Αφού λοιπόν η γενική καθαριότητα πραγματοποιήθηκε , έγινε και ο αγιασμός ,ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε από τον κο. Ανδρεάδη ότι η καθαρίστρια άλλαξε αφήνοντας τον Διευθυντή του σχολείου άναυδο ( καθώς είχε την προηγούμενη ενημέρωση από την κα. Ηλιάνα Λαγομάτη ). Η κα Γαβριηλίδου στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του σχολείου για την ανάκληση της απόφασης , για την οποία είχε ενημερωθεί λίγες μέρες νωρίτερα, οπότε και κατέφυγε στο Δήμο να ρωτήσει τι συνέβη, όπου εκεί όχι μόνο δεν της έδινε κανείς μια απάντηση , έναν λόγο για αυτό που συνέβη, αλλά μόνο δεν την έδιωξαν με τις κλωτσιές ( εκεί ήταν που η κα. Ηλιάνα Λ. ομολόγησε τις πιέσεις που δέχτηκε από τους ανωτέρους της για την αλλαγή αυτή ).

Και ρωτάω τη σχολική επιτροπή και την πρόεδρο αυτής να μας απαντήσει :
Ποιος λόγος ικανός και αναγκαίος σας έκανε να ανανεώσετε και να ακυρώσετε έπειτα την πρόσληψη της παλιάς καθαρίστριας?
Πού , Πότε και από Ποιον κρίθηκε αναγκαία η ανάκληση της αρχικής σας απόφασης?
Γιατί κανείς σας δεν εξήγησε στην κα. Γαβριηλίδου τι συνέβη ? Γιατί την αποφεύγετε όλοι σας λες και κάνει τζίιιιιζ ?

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΣΗΓΚΕΚΡΗΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ